Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gekren
    arkadaşlar plus için tarih ve saat ayarlama seçeneği varmı biryerlerde.ben göremedim ve tarih saat 0 landığı için kayıt veremiyorum cihaza.

Varmı bilen
  • öyle özelik var rec timer tuşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

quote:

Orijinalden alıntı: cevat_kelle

Arkadaşlar,
    Son bir kaç gündür benim receiver sık sık reset atıyor. Digitürk şu aralar SW update falan mı yapıyor, yoksa verdikleri receiver 2 ayda bozuldu mu?

Bendeki cihazda herhangi bir resetlenme olayı olmuyor.4 ay önce bendeki başka bir cihaz kendini resetliyordu sık sık.Teknik servisi aradım, cihaz değişimi yaptılar.

Sağol dostum, demek ki durum devam ederse ben de servisi çağırsam iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx
    öyle özelik var rec timer tuşu

Cihazın kendi saat ve tarihini ayarlamayı kastedmiştim. Yazılım güncelleme dahil herşeyi denedim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

öyle özelik var rec timer tuşu

Cihazın kendi saat ve tarihini ayarlamayı kastedmiştim. Yazılım güncelleme dahil herşeyi denedim olmadı.

siz saatli kayıtmı yapmak istiyorsunuz ?
  • Tarih ve saat ayarını manuel olarak kullanıcı yapamıyor bildiğim kadarıyla, uydu üzerinden DigiTurkUn kontrolunde bu ayarlar. Yaz veya kış saati uygulamalarında bile uydudan otomatik olarak güncelleniyor saatler. DT +'ın kayıt özelliği olduğunu düşünürseniz, sistem saatine kullanıcının müdahalesine neden izin verimediği daha rahat anlaşılabilir.
  • o zaman cihaz değişime gidecek mecburen serviste telefonda böyle söyledi.çünkü hiçbir şekilde aletin kendi sistem saati ve tarihi düzelmiyor.1 ocak 00:00 olarak takıldı kaldı.
  • Digitürk yeni broşürünü burdan paylaşayım.

• 2.ci üyeliğe indirim varmı
  • arkadaslar digi plus ta PıP özelliği yok acaba bu yazılımla gelebilecek bir özellikmidir? yanı boyle bır cıhazda bu ozellıgın olmamasını anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

arkadaslar digi plus ta PıP özelliği yok acaba bu yazılımla gelebilecek bir özellikmidir? yanı boyle bır cıhazda bu ozellıgın olmamasını anlayamıyorum

ben geçen sene sormuştum öyle özelik olmadıgını ve düşünmediklerini söylemişlerdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

arkadaslar digi plus ta PıP özelliği yok acaba bu yazılımla gelebilecek bir özellikmidir? yanı boyle bır cıhazda bu ozellıgın olmamasını anlayamıyorum

ben geçen sene sormuştum öyle özelik olmadıgını ve düşünmediklerini söylemişlerdi.

ne kadar sacma bı cevap digiturkte kı mantıga bak onca kanal koy sonra ınsana ıkı kanalı gosterebılecek basıt bır secenekten mahrum et bunu yapsa yapsa ancak dıgıturk yapardı zaten
  • ayrıca yeni kutudada yokmuş .
  • 8liralık hd kutuda pvr, durdurma, geri sarma vs. özellikleri yokmuş görüntü kalitesi ne alemde?
    başka hanhi özellikleri kısıtlanmış?
    satın alma imkanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

8liralık hd kutuda pvr, durdurma, geri sarma vs. özellikleri yokmuş görüntü kalitesi ne alemde?

vestel hd kutu zaten pvr özelikli degil görüntü iyi sd ler biraz kumlu gibi.
  • ben sd üyesiydim 37 ekrandan 42 ince terfi ettik cihaz olarak neler veriliyor hd de
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

ben sd üyesiydim 37 ekrandan 42 ince terfi ettik cihaz olarak neler veriliyor hd de

ayrıntılı bilgiler.D.t sitesinde var.
  • quote:

8liralık hd kutuda pvr, durdurma, geri sarma vs. özellikleri yokmuş görüntü kalitesi ne alemde?

cihaz vestelin..eskisi 9102..yenisi 9102
    9102 aldım..görüntü güzel.. menü kullanışlı...fakat 1 hafta sonra cihaz hdmi den plazmayı görmemeye başladı...hdmi kablosu değiştirdim v.s ama çözüm yok..9102 biraz zor bulunuyor...servise gelirse değiştireceğim...yoksa eskiye dönüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaybuyruk

quote:

9102 aldım..görüntü güzel.. menü kullanışlı...fakat 1 hafta sonra cihaz hdmi den plazmayı görmemeye başladı...hdmi kablosu değiştirdim v.s ama çözüm yok..9102 biraz zor bulunuyor...servise gelirse değiştireceğim...yoksa eskiye dönüş

çihazın hdmi çıkışında arıza olabilir biraz oynayarak deneyin görüntü gelebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutaybuyruk

quote:

çihazın hdmi çıkışında arıza olabilir biraz oynayarak deneyin görüntü gelebilir.

büyük ıhtimal öyledir..sonunda görüntü geliyor..ama sorun işte...enterasan tarafı cihazı açıplkapayınca görüntü geliyor..fiziki olarak hdmi ile oynamıyorum

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.