Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar digiturk plus kutusunun ikinci elde satıldığını bilmiyordum burada öğrendim. . Ben digiturk Vestel HD üyesi olara öğrenmek istediğim su, ikinci el plus kutu alarak plus üyeliğine geçiş yapsam taahhüt veriyormuyum ve üyelik ücretinde bir indirim oluyormu.
  • indirim degil fazlalık oluyor kutu farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1999

Arkadaslar digiturk plus kutusunun ikinci elde satıldığını bilmiyordum burada öğrendim. . Ben digiturk Vestel HD üyesi olara öğrenmek istediğim su, ikinci el plus kutu alarak plus üyeliğine geçiş yapsam taahhüt veriyormuyum ve üyelik ücretinde bir indirim oluyormu.

şu anda ayda 7.90 veriyosunuz kira olarak,digi plus satın alırsanız ayda 4.90 pvr ücreti verirsiniz...kaydetmek sizin için önemliyse düşünülebilir.
  • çogu zaman kutu sağlıklı kayıt yapmıyor veya zamanla siliniyor.
  • Arkadaşlar yazılanları okudum ama sorunuma çözüm bulamadım, belki daha öncede dile getirilmiş olabilir. Şimdiden kusura bakmayın. Problemim şu;
    Digitürk plus + LG 50PK750 plazma var bende. Tv 2-3 saat sorunsuz çalıştıktan sonra, yayın gidiyor ve ekranda sinyal yok diye bir yazı çıkıyor. TV veya DG plusı açıp kapatınca görüntü geliyor. bağlantıyı sağlayan HDMI kablolarını değiştirdim sorun çözülmedi. Kesildiği anlardan bir tanesinde DG plus kayıt yapıyordu, sonradan kayda baktım kayıtta bir sorun yok (yani DG plus kendi kendine kapanmıyor da) PS3 oynarken, USB'den film seyrederken veya dvd playerdan film seyrederken herhangi bir kesilme olmuyor. Anladığım kadarıyla DG plusta pk750 plazma da kendi kendilerine normal bir şekilde çalışabiliyorlar ama birbirlerine bağladığım da bir süre sonra sinyal yok diyor. (Bu durum maç ortasında olunca çok sinir bozucu oluyor.)
    Bir yerden duyduğuma göre LG plazmalar ile DG pluslar arasında bir uyum sorunu varmış. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan veya daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var var mı acaba? Bende genelin aksine sinyal seviyesinde azalma değil de direk sinyal yok çıkıyor.

• zzyılmaz garantiniz varsa hala servisle ve ya call centerı arayın. Firmware sıkıntısı olabilir. Kendinizde güncelleyebilir misiniz bilemiyorum tvnizin desteği var mı? firmware sıkıntısı olabilir...
  • önceden 2 saat geriye alabiliyorduk yayını..şimdi 30dk olmuş
  • arkadaslar selamlar benimde bir iki sorum var digiturk hd ye gecmek istiyorum, şu an ligtv uyesiyim. kiralama yontemini kullanmak istiyorum sitede aylık 19.90 1 yıl taahhütname olarak gozukuyo bu ucret benim ligtv ye verdigim para + 19.90 seklinde oluyo dimi? bi de burda aleti mi kiralıyoruz? demek istedigim hd uydu alıcım yok sadece kanalları izlemek icin bu parayı veriyosak bana gore degil :)

bide modem fln denmis benim simdi hd yayın izleyebilmem icin illa internete baglı mı olmam lazım yoksa arkadasların dedigi gibi sadece abidik gubidik ozellikler icin mi var bu modem?

simdiden cok tesekkurler
  • 8 liralık hd kiralama olayina girin. Kayıtsız. iki ay kira olmadan.
  • tesekkurler boyle bi paketten haberim bile yoktu :) sitesinde sadece 19.90 olan paket gozukuyo ben sadece o var zannediyorum :) kaydetmeyi zaten kullanmayacagım icin sıkıntı yok
    quote:

Orijinalden alıntı: invisible

8 liralık hd kiralama olayina girin. Kayıtsız. iki ay kira olmadan.
  • 9102 iste özellikle.1 yıl taahhüt istiyorlar haberin olsun. 2 ay 8 lira ücret yok. 10*8=80 liralık bir meblası var. Aktivasyon ücreti var 40 lirada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

önceden 2 saat geriye alabiliyorduk yayını..şimdi 30dk olmuş

HD yayınlar 30 dakika, SD yayınlar 120 dakika geriye alınabiliyor diye biliyorum ben..
  • arkadaşlar merhaba dıgıturk dıgıplus cihazımı satmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOGİ59

arkadaşlar merhaba dıgıturk dıgıplus cihazımı satmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Almayı düşünebilirim. Kaç lira istiyorsunuz?
  • piyasası 300 .400 arası
  • Arkadaşlar uydu hakkında pek bir bilgim yok.SEOUL HIREMCO FX TURBO HD ile digitürk'teki hd ve sd kanalları izleyebilir miyim?Bunun için çanağın hangi yöne çevrilmesi gerekiyor?

Cihazın Özelliklerini yazıyorum bilen birisi cevap yazarsa sevinirim.

Uydudan Yazılım Güncelleme • USB'den Yazılım Güncelleme • RS-232 Kablosu ile Yazılım Güncelleme • Uydudan Kanal Yükleme • USB'den Kayıt Yapabilme (PVR) • USB'den MP3 Dinleme • USB'den Resim Görüntüleme • Hassas - Kör Tarama (Blind Scan) • Yedekleme Özelliği-YEDEK HAFIZA • Zamanlayıcı Özelliği • Oyun

• USB Girişi - USB PVR • Ethernet Girişi • Smart Kart Girişi (MultiCAS) • CI Modül Girişi • VFD Fluoresan Ön Panel • HDMI Çıkışı • Çift SCART Çıkışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sickle Hammer -- 19 Ocak 2011; 19:08:36 >
  • uydu bölümünde geniş açıklamalar var.
  • arkadaslar 2 yıldır dıgı plus kullanıyorum ılk defa burda duydum yayının gerı alınabıldıgını tam olarak nasıl ne şekilde oluyo bu olay??
  • Arkadaşlar. Şu anda Digitürk SD abonesiyiz ve Lig Tv'miz var. Bütün maçların olduğu pakete sahibiz. Ayda 48.99 ödüyoruz. Ancak eve Led Tv aldık ve Digitürk Plus'a geçmek istiyoruz.Bu aşamada yapılabilecek kârlı ve akılcı olacak şekilde nasıl bir yol izlemeliyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzyilmaz

Arkadaşlar yazılanları okudum ama sorunuma çözüm bulamadım, belki daha öncede dile getirilmiş olabilir. Şimdiden kusura bakmayın. Problemim şu;
    Digitürk plus + LG 50PK750 plazma var bende. Tv 2-3 saat sorunsuz çalıştıktan sonra, yayın gidiyor ve ekranda sinyal yok diye bir yazı çıkıyor. TV veya DG plusı açıp kapatınca görüntü geliyor. bağlantıyı sağlayan HDMI kablolarını değiştirdim sorun çözülmedi. Kesildiği anlardan bir tanesinde DG plus kayıt yapıyordu, sonradan kayda baktım kayıtta bir sorun yok (yani DG plus kendi kendine kapanmıyor da) PS3 oynarken, USB'den film seyrederken veya dvd playerdan film seyrederken herhangi bir kesilme olmuyor. Anladığım kadarıyla DG plusta pk750 plazma da kendi kendilerine normal bir şekilde çalışabiliyorlar ama birbirlerine bağladığım da bir süre sonra sinyal yok diyor. (Bu durum maç ortasında olunca çok sinir bozucu oluyor.)
    Bir yerden duyduğuma göre LG plazmalar ile DG pluslar arasında bir uyum sorunu varmış. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan veya daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var var mı acaba? Bende genelin aksine sinyal seviyesinde azalma değil de direk sinyal yok çıkıyor.

aynı sorun bende de mevcut. çözümü var mı? (not: fw güncelledim)

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.