Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aticus3 350 den aşagı verme bende bir ara satışa çıkarmıştım sonra vaz geçtim .
  • Ya trt HD kanali baslamis hic duyurmadilar, görüntüler acaip net, aynen natgeo gibi...
    çok başarılı bir kanal, darısı diğer yerel kanalların başına.

Keşke bunun gibi hd yayınlar daha çok olsa.....
  • Merhabalar;
    ARKADAŞLAR;
    ALMAK isteyen olursa D_smart (2008 üyeliğimi maxi+hd yayın hakkımı 2yıllık+9aylık maxi uzatmamla beraber goldmaster Hd_smart cihazımda dahil daha üzerindeki jelatini almadım sıfır 850tl satılıktır.!
    İlgilenenlere duyurulur
  • arkadaşlar bu digiturk plus ın servis menüsüne nasıl giriyorduk?
  • Digitürk Plus Kullanıpda Sürekli Sorun Yaşayan Arkadaşlara Benden Küçük Bir Tavsiye..
    Arkadaşlar Digitürk Plusun 3 Farklı Serisi Var..
    İlk Serisi ZAAAAXN ile Başlayan Serisidir ve Bu Seri Çok Sorunlu Bir Seridir..Belli Bir Süre Kullandıkdan Sonra Cihazdan Ses Gelmeye Başlar..Harddisk Hatası Verir..Kayıt Yapmaz Vs Gibi Sorunları Çokdur Bu serinin..Çünkü Bu seri İlk Üretimdir..(Tabi Herkezde Bu Sorun Olacak Diye Bi Kural Yok Elektronik Birazda Şans İşidir)

İkinci Serisi İse ZAAABXN ile Başlayan Serisidir..Bu Serinin Cihazları AXN serisinin Cihazlarından Biraz Daha İyidir Ama Bu Cihazlardada çok Sorun Yaşanmakdadır..

Üçüncü Ve Son Serisi İse ZAAADXN ile Başlayan Serisidir..İşde En sorunsuz Seri Budur..En az Arıza Çıkaran Seridir..(Tabi Hiç Arızalanmıyacak Diyede Bi Kanun Yok Az Öncede Dedigim Gibi Elektronik Birazda Şans İşidir :) )

Size Tavsiyem Arızalı Plus Cihazınızı Degiştittirmek İçin Servis Çagırdıgınızda Özellikde DXN Serisinden Talep Ediniz.. Daha Az Sorun Yaşarsınız
    Tabi Gelen Teknik Ekibin Elinde O serİDEN vAR iSEE.:) Oda Sizin Şansınıza Artık :)

(Bu Arada Yukarda Bahsettigim Seri No lar Cihazın Alt Kısmındaki Barkodunda Bulunan No Lardır..)

• @rodistanbul,

Maalesef öyle bir seçeneğin yok bildiğim kadarıyla, VOD'a yapılan yüklemeye kullanıcı hiçbir şekilde müdahale edemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

arkadaşlar plus kutu+giriş paketi kullanıyorum, spormax almadım ama canlı basket maçları 78'de açık. 378 de açık olması gerekmez mi?

Kapalı zaten her maç hd de değil. Bazı maçlar hd oluyor. onuda spormax üyeleri izliyor.
  • yeni plus kutuda bağlantı sayısı azaltılmış bizim kutular daha kaliteli sakın değişmeyin.
  • Benim kutu da son günlerde kafayı yemeye başlamıştı, servis yazdıracaktım eski seri kutulardan talep etsem getirmezler mi?Yeni seride ne gibi eksiltmeler yapılmış?Bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

Benim kutu da son günlerde kafayı yemeye başlamıştı, servis yazdıracaktım eski seri kutulardan talep etsem getirmezler mi?Yeni seride ne gibi eksiltmeler yapılmış?Bir bilgin var mı?

KOMPENENT YOK SKART TEKE İNMİŞ KUTU UFALMIŞ BENCE KUTUYU DAHA EKONOMİK YAPMIŞLAR .
  • Eğer öyle ise bu kutuyu öpüp başıma koyarım ben
  • quote:

ya arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama bu digiturk, internet işine neden girmiyor, plus kutu hergün bilmem kaç GB film indiriyor vod olayına. nasıl kurtulcaz bu lanet sabit hattan?

Evinde internet yok mu?
  • Tam olarak sıkıntın ve isteğin nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Tam olarak sıkıntın ve isteğin nedir ?

sabit hatsız internet.
    Çanakla falan olur mu? Digiturk aracılığıyla.

Olmaz sanırım :) Sabit hatsız internet dönemi başladı ancak biraz sıkıntılı. Bakalım neler olacak. Digital kutular için kablosuz modem+access point gerekliliğini hala sürdürüyor. Belki bilmeyenler olabilir şimdi konu açılmışken söyleyeyim. Cihazınızı ethernet bağlantısı için kablo çekmek yerine yukarıdaki ikili ile kablosuz interneti cihazlarınıza getirebilirsiniz. Ben bu şekilde. Lcd tv mi d-smart hd mi blue ray player imi ve digiturk e internetimi getirdim. Aklınızda olsun.

• quote:

digiturke interneti getirince ne oluyo

aslında hiiiiiççç
    haaa hatırladığım diğer digiturklülerle mesajlaşabiliyorsun
    online oyun parkından oyun oynayabiliyosun vs.. gibi ıvır zıvır
  • zaten normal olarak bunları yapıyoruz
  • yayın gitti müşteri hizmetleri meşgul 1 saattir ne oluyor ....
  • arkadaşlar plus için tarih ve saat ayarlama seçeneği varmı biryerlerde.ben göremedim ve tarih saat 0 landığı için kayıt veremiyorum cihaza.
  • Arkadaşlar,
    Son bir kaç gündür benim receiver sık sık reset atıyor. Digitürk şu aralar SW update falan mı yapıyor, yoksa verdikleri receiver 2 ayda bozuldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevat_kelle

Arkadaşlar,
    Son bir kaç gündür benim receiver sık sık reset atıyor. Digitürk şu aralar SW update falan mı yapıyor, yoksa verdikleri receiver 2 ayda bozuldu mu?

Bendeki cihazda herhangi bir resetlenme olayı olmuyor.4 ay önce bendeki başka bir cihaz kendini resetliyordu sık sık.Teknik servisi aradım, cihaz değişimi yaptılar.
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.