Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Digiplus kutusu hard disk arizasi yazisi gostermeye basladi, fisini cikarip taktim, yeni program update islemini yaptim degisen birsey olmadi. Kayitlara ulasamiyorum ve yeni kayit yapamiyorum.

Yurtdisinda oldugum icin servis cagirma imkanim yok, bu servis cagirmadan cozulebilecek bir problem mi yoksa muhakkak cihazi servise gordermem gerekir mi?

Tesekkurler..

cihaz pace mi senin Şükrü hocam.
    fabrika ayarları yapmak gerekiyor sanırım senin cihaza
    tabii bu durumda kaytlar uçacak
    yazılım güncellemeyi de denedin mi?

Sayın Aticus3, fabrika ayarları nasıl yapıyoruz, biraz önce menu'de araştırdım bulamadım...

• TRT HD 333. KANALDA ARKADAŞLAR...
  • Arkadaşlar bende nat geo wild, foxsports, trt hd yayınları gitti. Bağlantınızı kontrol ediniz dedi, kolay arama yaptım. Bazı transponderler bulunamadı dedi. Ve listeden bu kanallar silindi. Sonra yazılım güncelledim tekrar arama yaptım listeye geri geldi ama görüntü gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    Arkadaşlar bende nat geo wild, foxsports, trt hd yayınları gitti. Bağlantınızı kontrol ediniz dedi, kolay arama yaptım. Bazı transponderler bulunamadı dedi. Ve listeden bu kanallar silindi. Sonra yazılım güncelledim tekrar arama yaptım listeye geri geldi ama görüntü gelmiyor.

Ayni sorun bende de var.. Kanallar uctu ve ortada yok suan senin soyledigin kanallar.
  • Ve tekrar tekrar yazilim guncelleme yapip ardindan kolay kurulum yapmama ragmen geri gelmiyor!!!

Bilmemne bulunamadi bulunanlarin yuklenmesi icin ok a basin uyarisi veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratti1905

Ve tekrar tekrar yazilim guncelleme yapip ardindan kolay kurulum yapmama ragmen geri gelmiyor!!!

Bilmemne bulunamadi bulunanlarin yuklenmesi icin ok a basin uyarisi veriyor

Evet. Bazı transponderlar bulunamadı diyor.
  • Evet aynen oyle diyor.

Sende yine kolay kurulum yapinca kanallar geri gelmis, bende oda yok gitti guzelim HD kanallarim. 
  • Arkadaşlar kanal kaybolma sorunlarının aynısını ben de yaşıyordum ama 305 ve 311 numaralı kanallarda.Kanalları bulması için kolay kurulumu gerçekleştiriyordum ve kanallar geliyordu.Ama cihazı kapatıp yarım saat sonra açınca yine aynı kanallar yok oluyordu.4 kere canlı destek, 2 teknik servis ziiyareti, bir plus kutu değişimi yaptığım halde sorunu çözemediler ve LNB'den plus cihazıma gelen yayın kablosuna attılar suçu metresi 1 TL'ye yeniliyorlarmış kabloyu.Onu yenilettikten sonra hele bir sorun çözülmesin de müşteri hizmetleri ve teknik servisi katledicem
  • şu anda trthd, foxsportshd ve natgeo wild hd de yayın var ama sürekli piksellenmeler oluyor. medya playerı olanlar iyi bilir, sanki yüksek bitrateli film oynatır gibi. Ses kesiliyor ve görüntü pullanıyor, umalım ki sabaha kadar düzeliversin. Digit8urk yetkillileri bu konuda ne diyorlar acaba?
  • Arkadaşlar,entresan bir şekilde dün akşam bendede aynı sorun oldu geo wild,foxsprthd,trthd uçtu,kolay kurulum yaptım.Toplamda 193 kanal bulunuyor,bazı transponderlar bulunmadı hatası veriyor aynı şekilde.Sinyal kalitesi tuner1 73 - 90- tuner2 73-90 - tuner3 83-90.Servisle görüştüm LNB de sorun olabilir dendi,yarın gelicekler bakalım sonucu burdan yazarım.

quote:

GoldPunch
    BSC Alt Yazı Editörü

Aynı sitedemi oturuyoruz acaba,Halkalı?:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofbe

Arkadaşlar,entresan bir şekilde dün akşam bendede aynı sorun oldu geo wild,foxsprthd,trthd uçtu,kolay kurulum yaptım.Toplamda 193 kanal bulunuyor,bazı transponderlar bulunmadı hatası veriyor aynı şekilde.Sinyal kalitesi tuner1 73 - 90- tuner2 73-90 - tuner3 83-90.Servisle görüştüm LNB de sorun olabilir dendi,yarın gelicekler bakalım sonucu burdan yazarım.

quote:

GoldPunch
    BSC Alt Yazı Editörü

Aynı sitedemi oturuyoruz acaba,Halkalı?:)

Genel bir sorun var. Birçok yerde dün bu sorunla karşılaşanı duydum.
  • quote:

quote:

quote:

Digiplus kutusu hard disk arizasi yazisi gostermeye basladi, fisini cikarip taktim, yeni program update islemini yaptim degisen birsey olmadi. Kayitlara ulasamiyorum ve yeni kayit yapamiyorum.

Yurtdisinda oldugum icin servis cagirma imkanim yok, bu servis cagirmadan cozulebilecek bir problem mi yoksa muhakkak cihazi servise gordermem gerekir mi?

Tesekkurler..

cihaz pace mi senin Şükrü hocam.
    fabrika ayarları yapmak gerekiyor sanırım senin cihaza
    tabii bu durumda kaytlar uçacak
    yazılım güncellemeyi de denedin mi?

Sayın Aticus3, fabrika ayarları nasıl yapıyoruz, biraz önce menu'de araştırdım bulamadım...

Selam,
    servis yapabiliyor o ayarları
    ama sen yurt dışında olduğun için MH ile görüşüp sıkı bir teknik destek ile bu ayarları sanada yaptırabilirler belki. Ama iyi bir teknik elemana denk gelmen lazım.
    Ben bazen iyi elemanlara denk geliyorum şıp diye sorunumu çözüyorlar. Bazen de mermer kafalara denk geliyorum servis gönderelim baksınlar diyorlar. Servislik bir iş olmamasına rağmen.

• arkadaşlar cihazdan kayıt yapınca kayıt yapılan kanal siliniyor sonra yeniden kurulum yapıyorum geliyor kayıtı hatasız yapıyor ama kanalda böyle problem oluyor bu gibi durumla karşılaşan varmı çözümü nedir teşekkürler.
  • Samsungx seninkide değişik bir sorunmuş
    ben de hafta sonu kaybolan kanallar oldu, HD kanllardan da oldu, kurulum yaptım ve yazılım güncellmede yaptım geldi kanlalar. TRT HD de eklenmiş bu arada. (ne işe yarayacaksa )
    Bu hafta hiç kayıt yapmadım.
    Akşam deneyeyim bakayım.
    Hoş bugün beni,m sanırım Digi de son günüm.
    Üyeliği kapatıyorum engel çıkmazsa
  • quote:

Samsungx seninkide değişik bir sorunmuş
    ben de hafta sonu kaybolan kanallar oldu, HD kanllardan da oldu, kurulum yaptım ve yazılım güncellmede yaptım geldi kanlalar. TRT HD de eklenmiş bu arada. (ne işe yarayacaksa )
    Bu hafta hiç kayıt yapmadım.
    Akşam deneyeyim bakayım.
    Hoş bugün beni,m sanırım Digi de son günüm.
    Üyeliği kapatıyorum engel çıkmazsa

Trt hd ne işe yarayacak Güzel soru. Bundes liga hd izleme fırsatın olacak diziler var. Belgeseller var. Filmler var. Olimpiyatlar var. Büyük ihtimal Türkiye Kupası hd var. Varda var.

• TRT HD'nin gelmesi çok iyi olmuş. Akşam eve gidince kontrol edeceğim.
  • Bu akşam 8 de efes p euro lig maçı skyturk hd de
  • Dizi izlemem
    Bundesliga izlemem
    La liga ve Premier Lig varken hele
    Belgesel NG ve İz varken ne işim olur TRT de
    Dünya Kupası öncesi olsaydı iyi olurdu ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bu akşam 8 de efes p euro lig maçı skyturk hd de

skyturk hd ?? DTplus da yayınlanacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bu akşam 8 de efes p euro lig maçı skyturk hd de

skyturk hd ?? DTplus da yayınlanacak mı?

Sadece DTde yayınlanacak zaten. :)
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.