Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kağan*

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.Sony Led Tv aldık(40NX700) ama bir türlü HD yayın izleme avantajını yakalayamadık.En az 720p görüntü kalitesi ve AC3 ses kalitesi alacağımız bir set üstü box almak istiyorduk.Ama Dreambox vs. nin zorluk ve sıkıntılarını gördükten sonra bu işe bulaşmama kararı aldık.Şimdi soruma geçiyorum Bu Digiturk plus hangi kanalları HD olarak içeriyor?Görüntü kalitesi nasıl?Çözünürlüğü ve ses kalitesi nasıl?Biz maç fln. izlemiyoruz sadece yerli kanallar,Discovery channel ve History channel izliyoruz.Disco. ve History channel için ek ücret ödememize ihtiyaç var mı?Paket fiyatları nedir?HD için ayrı ücret ödemeli miyiz?

Sorularıma cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.DİGİ. plus ın sitesinde bilgi bulamadığım için bukadar soru sordum.

iyi ses ve görüntü istiyorsan digi plus önerirm çünkü smartHD de 5.1 ses yok sanırım HD kanallarda. bu arada digiplus 1080i ye kadar destek veriyor

• herkese iyi akşamlar;
    evimde dijitürk sinema paketi var ve yeni bir tv aldım samsung 40c6000 led tv...şimdi soruma gelmek istiyorum..bikaç gündür bu digiplus ı araştırıyorum; iki seçenek çıkıyor karşıma biri aylık 20 tl kiralama bedelli digiplus ve diğeri digihd aylık bedeli 7 tl...
    - bu iki seçenek arasında görüntü kalitesinde fark varmıdır?
    - 20 tl verip digiplus almaya değermi?? yoksa sadece 7 tl ye hd kutu ile izleme imkanı varmıdır??
    -iki seçeneğinde reciever kaliteleri nasıldır ileride sıkıntı yaşarmııyım?
    -digiplus ta okuduğum kadarıyla kayıt özelliği var işe yararmı?

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • invisible sağol ama filmleri bilgisayardan izliyorum.(mkv)Ayrıca hiç futbol maçı izlemeyiz.Dediğim şeyleri izliyoruz sadece.Sorduğum diğer sorulara cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aston

herkese iyi akşamlar;
    evimde dijitürk sinema paketi var ve yeni bir tv aldım samsung 40c6000 led tv...şimdi soruma gelmek istiyorum..bikaç gündür bu digiplus ı araştırıyorum; iki seçenek çıkıyor karşıma biri aylık 20 tl kiralama bedelli digiplus ve diğeri digihd aylık bedeli 7 tl...
    - 20 tl verip digiplus almaya değermi?? yoksa sadece 7 tl ye hd kutu ile izleme imkanı varmıdır??

Kardeşim cihazın hayırlı olsun valla bana sorarsan digiturk plus kutu müthiş
    Birşey benim kendimin cihaz 4,90 hd yayın bedeli ödüyorum hele hele led tv lerde
    Dahada güze bendede Lg Le5310 106 led var samsung görüntü kalitesi daha güsel
    Bence alabilirsen al yada kirala hakkını ver tvnin daa.!

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

herkese iyi akşamlar;

Birşey benim kendimin cihaz 4,90 hd yayın bedeli ödüyorum hele hele led tv lerde

hd kutu alicam kesin ama bu plus mi yoksa normal kutu mu alsam onun kararini veremedim biri 20 tl dieri 7 tl

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

herkese iyi akşamlar;

hd kutu alicam kesin ama bu plus mi yoksa normal kutu mu alsam onun kararini veremedim biri 20 tl dieri 7 tl

İşte bende onu diyorum kardeş Digiturk plus kutu iyidir kayıt eder+durdur+geri alır+ileri alır+
    Cepten komut ver+pcden komut ver+adı üstünde digiturk plus++++
    Diğeri ise vestel cihaz sürekli arıza veren kıytırık bi cihaz bence duyduğumca.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 7 Şubat 2011; 13:19:04 >

• her ikisinide kullandım..bence kayıt sizin için önemli değilse vestel cihaz her türlü daha güzel..hem daha az ses yapıyor, hem kanalları daha hızlı geçiyor hemde menü arayüzleri çok daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: verbaba

her ikisinide kullandım..bence kayıt sizin için önemli değilse vestel cihaz her türlü daha güzel..hem daha az ses yapıyor, hem kanalları daha hızlı geçiyor hemde menü arayüzleri çok daha güzel.

Aksine yan tarafımda digiturk bayii var üst yolunda kendileri diyor
    Vestelde daha fazla kar marj var ama çok arıza verir diyor plus tek geçerim kardeş
  • ben bir sıkıntı yaşamadım....kendi tecrübelerim...diğer cihazda da çok sıkıntı yaşandığını biliyorum arkadaşlardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: verbaba

ben bir sıkıntı yaşamadım....kendi tecrübelerim...diğer cihazda da çok sıkıntı yaşandığını biliyorum arkadaşlardan...

arkadaşlar iki zıt görüş var şu an anladığım kadarıyla benim istediğim sadece hd görüntü diğer işlevler kayıt fln kullanmam zaten internetten yeterince film indiriyorum zaten...şimdiki görüntü led te çok bozuk yani o yüzden geçmek istiyorum..
  • 9102 ve dediğim sinema paketini al o vakit. Cihaz iyi merak etme ben kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

9102 ve dediğim sinema paketini al o vakit. Cihaz iyi merak etme ben kullanıyorum

bende zaten digitürk var ve sinema paketi sadece yeni bir tv aldım sd görüntü çok kötü tv nin hakkını verebilmek için hd kutu istiyorum plus ayda 20 tl edermi??
  • 8 lira lik
    Yeterli. Kayıt ve indirme lazım değilse 9102 sd yayını çok iyi toparlıyor.tavsiyedir 20 lira ihtiyacın yoksa çok para
  • ve bende baktım ki kayıt özelliğini pek kullanmıyorum tasarrufa yöneleyim istedim önce 14 TL lik "yan oda" üyeliğimi bitirdim sonra da bu vestel kutuya geçme talebinde bulundum ki ekim ayına kadar sözleşmem olduğu ve çıkamayacağım söylendi. İş yerinde fazla üsteleyemedim tek sorduğum herhangi bir pakette taahütümün bulunmadığını öğrenmem oldu. Peki taahüt yoksa lig tv dahil peki bu neyin sözleşmesi üstelik onuncu aya kadar ? Sonuç olarak vestel e geçmek istiyorum maalesef olmuyor, kimbilir neye nasıl imza attık arkadaş
  • Arkadaşlar konu belki burası değil ama sizce spor paketine nekadar vereyim 71TL
    Dediler sinema kanalları spormax felan dahil bende 55-60TL olurmu dedim dönücekler.?
    Sizce nasıl fiyat ve nekadara izliyorsunuz şuanda.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 9 Şubat 2011; 9:18:38 >
  • 74.50 TL taahhütsüz süper paket + HD kutu, kamu indirimli.
    Geçen ay ortasında Sinema paketinden Süper pakete geçince bu ay fatura 86.03 TL geldi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

74.50 TL taahhütsüz süper paket + HD kutu, kamu indirimli.
    Geçen ay ortasında Sinema paketinden Süper pakete geçince bu ay fatura 86.03 TL geldi. :)

Sizce değermi 70-75tl vermek 5maç şampiyonlar takımı yeter geri kalan vakite
    digiturk plus dividigi formatını kullanırım yada filmi izlerim değilmi sinema paketinide
    Alınca dvdigi club vod özlellik yani açılıyor değilmi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 11 Şubat 2011; 8:29:56 >
  • Süper pakette söylediklerinizin hepsi var, bu fiyata DT+ dahil zaten.
    Kamu indirimi olmasa abone olmam ben.
    Salon ve Erotik hariç tüm kanalları izleyebiliyoruz.
    Kamu indirimi biterse benim de Digiturk aboneliğim biter diyebiliriz.
  • sizin kamu kampanyası hangi tarihte uzatılıyor? beni henüz aramadılar, ama bir arkadaşıma kampanyanın bittiğini, normal fiyatlardan üye olabileceğini söylemişler.. bu durumda ben de bitirmeyi düşünürüm açıkçası..

quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Süper pakette söylediklerinizin hepsi var, bu fiyata DT+ dahil zaten.
    Kamu indirimi olmasa abone olmam ben.
    Salon ve Erotik hariç tüm kanalları izleyebiliyoruz.
    Kamu indirimi biterse benim de Digiturk aboneliğim biter diyebiliriz.
  • Bildiğim kadarıyla 18 Mart öncesinde kamu indirimli kampanyadan faydalananlar için sınırlı bir süre geçerli indirim.
    Biz abone değişikliğini 18 Mart öncesinde tamamladığımız için müşteri hizmetlerinin söylediği, aboneliğinizi iptal ettirmediğiniz sürece %50 indirimli kullanabilirsiniz dediler. Tabi uzun vadede ne olur görmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.