Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

70 Tl -55= 15 lira fatura gelir. Aldığın şifreye kredi kartından aylık 30 lira gider. Sonuç 45 lira verip aylık 1 yıl 70 liralık paket izlersin. Bence süper. Bu konunun en iyi muhattabı dangeraous nickli arkadaştır kendisi bizzat böyle yaptı onla irtibat halinde olun.

Ben anladım ;) güsel kardeşim fakat orada paket bitmiş ereyonda :)
  • paket var
  • quote:

paket var

Yok dediler valla :(
  • Herkese selam,
    Pace marka digiturk plusim (pvr'li olan, 250gb) bozuldu. Aradim digiturku ve servis geldi. Tuneri bozulmuş, yenisiyle değiştirdiler. Bir baktım ki benim Pace değil? Tipi farkli. Bu ne dedim? Paceden yeni geldi, fansiz, sessiz olan yeni seri dediler. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, cihaz sıfır sesle çalışıyor. Onun haricinde eski Pace ile görünümü dısında her şeyi; menuleri, kumandası aynı. Aynı cihazdan başka kullanan ve izlenimlerini paylaşacak olan var mi?
  • quote:

http://www.ereyon.com.tr/urun/digiturk-12aylik-giris-spor-paketi.aspx
    hızlı gönderide gözüküyor. İlginç.

Arkadaşlar digiturk plus kutu kiralamak bedeli 9,90tl olmuş her halde
    pazar günü bjk-fb maçta 9,90tl plus yaz gönder diyordu 3355 mi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 22 Şubat 2011; 8:27:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtbjk

Herkese selam,
    Pace marka digiturk plusim (pvr'li olan, 250gb) bozuldu. Aradim digiturku ve servis geldi. Tuneri bozulmuş, yenisiyle değiştirdiler. Bir baktım ki benim Pace değil? Tipi farkli. Bu ne dedim? Paceden yeni geldi, fansiz, sessiz olan yeni seri dediler. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, cihaz sıfır sesle çalışıyor. Onun haricinde eski Pace ile görünümü dısında her şeyi; menuleri, kumandası aynı. Aynı cihazdan başka kullanan ve izlenimlerini paylaşacak olan var mi?

bozayımmı aceba bendekinide böyle cihaz gelrimi banada ? fan sesi var bende bide HDD bazen ses yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbjk

Herkese selam,

bozayımmı aceba bendekinide böyle cihaz gelrimi banada ? fan sesi var bende bide HDD bazen ses yapıyor

söylenene göre adamlar eski cihazlardaki tüm problemleri, müşteriden gelen şikayetleri dikkate alarak cihazda iyileştirme yapmışlar. Dediğim gibi kutunun tipi farklı ama diğer herşey aynı. En güzel özellik ise fan yok. İlginç olan ise; fan olmamasına rağmen ısınma yok. Kullananlar arttıkça yorumlar çoğalır diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

http://www.ereyon.com.tr/urun/digiturk-12aylik-giris-spor-paketi.aspx
    hızlı gönderide gözüküyor. İlginç.

Arkadaşlar digiturk plus kutu kiralamak bedeli 9,90tl olmuş her halde
    pazar günü bjk-fb maçta 9,90tl plus yaz gönder diyordu 3355 mi ne

bunların işi gucu yalan tutturabildigine bana da 65 tl fatura geliyor plus için basvurdum 3 yıllık aboneyim 65 tl eko spor paket + 20 tl kutu hdplus kira bedeli + 40 tl aktivasyon ucreti dediler 4 yıl olucak neyin aktivasyonu !

2. birde kurulum ucreti 80 tl alıcaklarmıs

65 + 20 + 40 + 80 =

digiturk plus a normal yayından gecmenin bedeli bende iptal ettirim yeni den baglattırırım bakalım o zaman nasıl fiyat vericekler

• Benim pace cihaz optik ses çıkışında sorun yaptı. Bağlantıyı ittirmeden ses gelmiyordu. artık iyice ses kesildi, kabloya iyice bastırınca ses geliyor, çekince gidiyor. Acaba değişik bir model kablo kullansam sorun kalkar mı yoksa optik kablolar standart ise cihazda bir problem olabilir mi?
  • Digivipclub üyelerine özel kampanya var. İlk 3 ay bedava ve aktivasyon 20 tl.

Www.digivipclub.com
  • Digiturk, Başlangıç Paketi + 2 Temel Paket + HD almayı düşünüyorum. Bunlar 22,90 tl ediyor. HD yerine Plus aldığımda fiyat farkı nasıl oluyor acaba bilginiz var mı?
  • Pace marka Digiplus kullanıcısıyım. Aynı receiverdan bir tane daha veya Vestel'in kayıt yapmayan HD receiver'ından temin etsem (en ucuzundan yeni abonelik veya receiverı başkasından satın alma şeklinde) ve başka bir odaya kursam, diğerinin kartını takarak kullanabilir miyim? Aynı anda sadece birini kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d69 -- 12 Mart 2011; 16:17:34 >
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bende de Digiplus kutu var 3d tv satın aldım, ancak Digitürk ün yayınladığı 3d film ve 3d yayın yapan kanallar da çift ekran şeklinde görüntü alıyorum.Tv min 3D menüsünde ise sadece açık-kapalı seçenekleri var herhangi bir ayar yok bu yüzden düzeltemiyorum. Sony ve Digitürk müşteri hizmetlerini aradığımda ise sanki ilk defa böyle bir soru duymuş gibi davrandılar ve beni arayacaklarını söyleyerek telefonu kapattılar. Şimdi bekliyorum ! Sizin bu soruna ilişkin bir çözüm yada öneriniz varmı. Ve bu arada 3d filmleri ps3 ten gayet güzel seyredebiliyorum, filmi taktığım anda 3d görüntü algılandı şeklinde bir uyarı ile tv otomatik 3d yayına geçiyor. Verilecek cevap ve önerilere şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustahsil

Merhaba arkadaşlar;
    Bende de Digiplus kutu var 3d tv satın aldım, ancak Digitürk ün yayınladığı 3d film ve 3d yayın yapan kanallar da çift ekran şeklinde görüntü alıyorum.Tv min 3D menüsünde ise sadece açık-kapalı seçenekleri var herhangi bir ayar yok bu yüzden düzeltemiyorum. Sony ve Digitürk müşteri hizmetlerini aradığımda ise sanki ilk defa böyle bir soru duymuş gibi davrandılar ve beni arayacaklarını söyleyerek telefonu kapattılar. Şimdi bekliyorum ! Sizin bu soruna ilişkin bir çözüm yada öneriniz varmı. Ve bu arada 3d filmleri ps3 ten gayet güzel seyredebiliyorum, filmi taktığım anda 3d görüntü algılandı şeklinde bir uyarı ile tv otomatik 3d yayına geçiyor. Verilecek cevap ve önerilere şimdiden teşekkürler.

SKY kanalında da 3d maçlar oluyor orda çift ekran olayı var ama bende tv 3 d değil diye öyle gördüğümü sanıyordum
    demek ki 3d tv de de öyle gözüküyor,gözlük ile görüntü düzelirmi bilmiyorum ama

• Sorun çözüldü arkadaşlar Digitürk ile ilgili değil tv içinde çözdük. 3d film yada kanal seyrederken options menüsünden 3d ayarlarını yapıyorsunuz yan yana yada alt alta seçenekleri var. Ekrandaki görüntü hangisine uyuyor ise işaretliyorsunuz. Görüntüler çok güzel!
    Teşekkürler DİGİTÜRK!
  • Bende 3d çift ekran izleniyor sanıyordum. bakıyorum bakıyorum blu-ray deki gibi bir görüntü göremiyordum. demekki tv den ayar yapılması gerekiyormuş. görüntü ekrandayken optionsa basıp yapıcaz demek. bi denerim denemesine de benim şuan sorunum çok fazla plus ile ilgili.
    Sony 3D tv aldık 1 ay önce. digitürk plusa çevirdik standart paketimizi. 10 senedir hiçbir sorun yokken 1 ayda 5 digitürk kutusu değiştirdik. ilk başta görüntü ve ses yoktu. şimdi görüntü var ses yok. müşteri hizmetlerini aramaktanbi hal olduk. Bu akşam yeni kutu takıldı. 2 saat sonra gene arıza. bu nasıl olur anlamadım. kutu değiştikçe voddaki 3d filmlerde gitti tabi.
    Bu digitürk pluslar böyle sorunlumu? Ne yapmak gerekir? Yarın sabah gene gelip yeni kutu taKICaklar. 5. kutumuz olucak. bu kutudan da pek ümidim yok. bi ara dediler yeni çıkan3d tvlerle pek uyumlu değiller arızalar oluyor bilmemne.
    BİR BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR?

• Ben 8 aydır Digiplus kullanıyorum. Tek sorun kayıtlı programlarda bazen kilitlenme oluyor onuda önemsemiyorum. Çünkü servis geliyor kutuyu değiştirip gidiyor,kutu değiştirmek çözüm değil arıza olmasa da sizi rahatlatmak için kutu değiştiriyorlar. Yada servis Digitürkten bu yüzden para alıyor bilemiyorum. Buna izin vermeyin büyük ihtimalle bağlantı hatalarından ses yada görüntü alamıyorsunuz. Teknik servis bilgisi az kişiler geliyor ve uğraşmamak için kutu değiştiriyorlar. Sizin bağlantılarınızı kontrol etmek işlerine gelmiyor, çünkü herkeste farklı marka ve sistemler var, belki de zarar vermekten korkuyorlar. Kutuyu değiştir git sonra seninde fazla bilgin yoksa çabala dur. Profesyonel ve bilgili kişileri çalıştırmıyorlar gelen elemanların birçoğu sizden daha az bilgi sahibi çalışarak öğrenmeye başlıyorlar.
    En iyisi bir kursa gitmek galiba . Teknik servis kendin olacaksın

• şimdi yeni kutu takıldı. görüntü var ses yok. ama diğer kutularda bi süre sonra ses gidiyordu. bakalım bunda ses gidicekmi gene? yazılımla da alakalı olabilirmiş. tv nizde problem olabilir dediler. fakat blu-ray disc oynatırken gayet güzel ses geliyor. hem şuandada ses geliyor. tv de sorun olsa hiç ses gelmez bana göre. bakalım bu kutu nasıl olcak. inşallah artık bozulmaz. her gün sıkıldık valla bu durumdan. insan parasıyla rezil oluyor resmen.
  • Bi de yazmayı unuttum bu sefer kabloyu değiştirdiler. bakalım etkisi olucak mı?
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.