Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugcete

Bi de yazmayı unuttum bu sefer kabloyu değiştirdiler. bakalım etkisi olucak mı?

kablodandır
  • Gerçekten kablodan mı? görüntü gayet iyiydi ses te geliyordu. 1-2 gün sonra ses gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugcete -- 16 Mart 2011; 13:43:30 >
  • Bu tür problemler genelde bağlantıdan ve ayarlardandır. Ses ve görüntü Hdmi ile nakledilir ama isterseniz optik ile de ses sistemine ayrı bağlayabilirsiniz. Ama o zaman tv den ses sistemi ayarını seçmeniz lazım. Yada hdmi ile tv ye bağlanır, tv den optik çıkış ile ses sistemine bağlayabilirsiniz. Yine tv den ses sistemini seçmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustahsil -- 16 Mart 2011; 16:03:18 >
  • şuanda evdeki sony ev sineması ses sistemine bir bağlantısı var. sesi oradan alıyoruz. ama tv den ses gelmiyor.
    Bi de ben olayı anlatıyım detaylı. bugünkü kutuda bozuldu. ilk getirdiklerin herşey gayet iyi. ses ve görüntü var. 1-2 saat sonra kutuya yazılım yükleniyor. kutuda p1 p2 p3 ... p200 diye yazılar çıkıyor. sonra da ses gidiyor bunun ardından. çok ilginç.
  • Digitürk mart ayında yeni yazılım yükledi. olan ondan sonra oldu. bir anda ses gitti. sorun kutuda değil yani. yetkilelerde bunun farkındalar. eski kutu gelicekmiş şimdi galiba istanbuldan. yada yazılımı yeniliycekler.
  • Eğer ses sisteminden ses alıyorsanız tv den ses gelmez. Şeçenek ya tv yada ses sistemi. İkisi aynı anda çalışmaz.
  • hı hı evet biliyorum. ikisinden aynı anda ses gelmez. biz zaten mecburi olarak ses sistemini kullanıyoruz şuan.
    Digitürk kutusunu ilk taktıkları an gayet güzel tv den ses geliyor zaten. ne zaman ki yazılım yükleniyor ondan sonra ses gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustahsil

Bu tür problemler genelde bağlantıdan ve ayarlardandır. Ses ve görüntü Hdmi ile nakledilir ama isterseniz optik ile de ses sistemine ayrı bağlayabilirsiniz. Ama o zaman tv den ses sistemi ayarını seçmeniz lazım. Yada hdmi ile tv ye bağlanır, tv den optik çıkış ile ses sistemine bağlayabilirsiniz. Yine tv den ses sistemini seçmeniz lazım.

en iyi yöntem televizyonun optic çıkışıdna ses sitemi bağlanması.... TV ye zaten ps3 xbox digi hdmi olarak bağlı tüm bu seslerde tvde birleşip opticle hoparlörlere gidiyor. en mantıklı bağlantı şekli bu.. ayarların yapılması lazım ama...
  • Ama bazı tv lerin optik çıkışları 5.1 desteklemez ve stereo çıkış yapar. Bu yüzden aynı kalitede ses alamayabilirsiniz.
  • evet optik çıkış için kablo lazımmış ayrıca. ama ses iyi çıkmassa hoş değil. yada yazılımı güncellicekler. şuan hala sinema sisteminden sesleri alıyoruz. digitürk sorunu çözünce telefon edicekmiş. bakalım artık. bu arada tv sony 3d.
  • Bir de bundan önce bir plus kutusu daha varmış. onu yollıycaz dediler istanbuldan. izmirde yokmuş onlardan. yada dediğiniz gibi olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustahsil

Ama bazı tv lerin optik çıkışları 5.1 desteklemez ve stereo çıkış yapar. Bu yüzden aynı kalitede ses alamayabilirsiniz.

bu dediğinizi ilk defa duyuyorum... peki bu nasıl nasıl anlaşılır yani TV katalogunda belirtilirmi ???
  • arkadaşlar yeni aldığım lcd tv ye digiturk hd plus üyelik almak istiyorum herşeyi ile bana ne kadara patlar? en düşük paketi seçmek istiyorum bunun fiyatı ne kadar olur?
  • Genelde katalogda belirtmez. Sizin için önemli ise satın alırken sorun yada deneyin.
  • Hangi kanalları seyretmek istediğine bağlı. Tüm kanallar ve lig tv istersen 89,00 tl kutu kirası dahil. Lig tv siz paket 39,00 tl olur. Pvr sız kutu isterseniz 15,00 tl her pakette düşer.
  • digi kutumuz İstanbuldan geldi bugün. digitürk plusun bir önceki kutusuymuş. İstanbuldan yollıycaklarmış artık o kutulardan da. Çünkü yeni tvlerin bazılarıyla yeni digitürk kutular uyumlu olmadığı için sorunlar çıkıyormuş. Tıpkı bizede olduğu gibi. bu digi kutunun tek dezavantajı ses yapması sanırım.
    Mustahsill bi de sana bişey sorucam. senin digitürk yayın hd girişine bağlı tv nin demi? bizim hd4 e bağlı. hd4 teyken sony kumandasında optionsa basıyorum olmuyor. 3d için demiştin ya ayarr yapılıyor diye. sonra tv bölümüne gidiyorum. orda options tuşu işliyor ama görüntü olmuyor ordada. çünkü görüntü hd4 te. nasıl ayarlıyorsun sen 3d görüntüleri? bi de 3d görüntüyü tek ekran yapabiliyıormusun normal 3d filmlerdeki gibi? digitürk ikiye ayırıyor ya ekranı. öyle görüntü iyi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugcete -- 19 Mart 2011; 14:59:32 >
  • selam ben bugün müşteri hizmetlerini arayıp kaydımı yaptırdım lig biteceği için 1 ay bedava zaten onu almadım
    sinema pakedi spor pakedi maçlar hariç belgeseller ve hd uydu alıcısı 7tl kira bedeliyle gelicek

toplamda 25tl ödiyeceğim babam gazi gazilere %50 indirim varmış sizce nasıl aldığım kanallar ve fiyat birde hangi kanallar olucak hd olarak
    bilgilendirirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar bi sorun var size de oluyoru mu? Pace kutulu DTplus'ım var. yayında bazen görüntü gidiyor ve ekranda "sinyal yok" yazısı geliyor. ancak source değiştirirsem,tv ya da kutuyu açıp kaparsam ya da hdmi kablosunu takıp çıkarırsam yayın geliyor. Bu arada ama, optik kablodan ses gelmeye devam ediyor. Hata nerde kutuda mı, tv de mi? servise güvenemedim önce buraya sorayım dedim. Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

Arkadaşlar bi sorun var size de oluyoru mu? Pace kutulu DTplus'ım var. yayında bazen görüntü gidiyor ve ekranda "sinyal yok" yazısı geliyor. ancak source değiştirirsem,tv ya da kutuyu açıp kaparsam ya da hdmi kablosunu takıp çıkarırsam yayın geliyor. Bu arada ama, optik kablodan ses gelmeye devam ediyor. Hata nerde kutuda mı, tv de mi? servise güvenemedim önce buraya sorayım dedim. Tşk.

çanak ta problem olabilir sizde. fişi kapatıp yeniden açmakta çoğu problemi bende çözüyor.
  • digi+hd kutu kendi kendi kendine açılıp kapanıyordu.
    bugün servis geldi.
    yeni gelen siyah hd kutuyu değiştirmek için
    ama resetleyip gittiler.
    kayıtlarda duruyor..
    şimdi çalışıyor.
    "seneye DREAMBOX HD alıcam yeter artık..
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.