3 tane kayıt siliyorum, boş hafıza 125 gb 1 tane daha siliyorum, b0ş hafıza birden 150 gb oluyor...
Cihaz ilk kayıtı sildiğin anda boş hafızayı denetlemiyor sanırım.Güncel boş hafızayı görebilmek için ya menüden çıkıp tekrar girmek ya da cihazı kapatıp açmak gerekiyor.Eğer bir kayıt silip peşinden bir kayıt daha silersen o zaman rakamlarda değişme oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
cihazım pace
kayıtları silerken birşey farkettim örneğin,
3 tane kayıt siliyorum, boş hafıza 125 gb 1 tane daha siliyorum, b0ş hafıza birden 150 gb oluyor...
Cihaz ilk kayıtı sildiğin anda boş hafızayı denetlemiyor sanırım.Güncel boş hafızayı görebilmek için ya menüden çıkıp tekrar girmek ya da cihazı kapatıp açmak gerekiyor.Eğer bir kayıt silip peşinden bir kayıt daha silersen o zaman rakamlarda değişme oluyor
Evet öyle benim cihazda ilk sildiğimde güncel göstermiyor menüden çıkıp tekrar girince güncelleniyor.
Sizde bir değişiklik oldu mu? Bende sorun hala devam etmekte, artuk servisi arıyacağım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: charmacomma
Arkadaşlar bi sorun var size de oluyoru mu? Pace kutulu DTplus'ım var. yayında bazen görüntü gidiyor ve ekranda "sinyal yok" yazısı geliyor. ancak source değiştirirsem,tv ya da kutuyu açıp kaparsam ya da hdmi kablosunu takıp çıkarırsam yayın geliyor. Bu arada ama, optik kablodan ses gelmeye devam ediyor. Hata nerde kutuda mı, tv de mi? servise güvenemedim önce buraya sorayım dedim. Tşk.
Bir haftadır ben de bu sorun ile karşı karşıyayım.5-6 kere oldu bir haftada..
Son yüklenen yazılım ile Sony televizyon kullananlarda bir uyumsuzluk varmış.Digitürkün yeni yazılım çıkarması baya zaman alıyor.En iyisi kutuyu değiştirmek.
Biz öyle yaptık kutuyu değiştirdik. eski kutulardan aldık. sonyle maalesef bi uyumsuzluk vAR.
quote:
Sizde bir değişiklik oldu mu? Bende sorun hala devam etmekte, artuk servisi arıyacağım.
quote:
quote:
Arkadaşlar bi sorun var size de oluyoru mu? Pace kutulu DTplus'ım var. yayında bazen görüntü gidiyor ve ekranda "sinyal yok" yazısı geliyor. ancak source değiştirirsem,tv ya da kutuyu açıp kaparsam ya da hdmi kablosunu takıp çıkarırsam yayın geliyor. Bu arada ama, optik kablodan ses gelmeye devam ediyor. Hata nerde kutuda mı, tv de mi? servise güvenemedim önce buraya sorayım dedim. Tşk.
Şu an için herhangi bir sorun yaşamıyorum.Her şey yolunda gidiyor cihazda
quote:
quote:
quote:
quote:
Şu an için herhangi bir sorun yaşamıyorum.Her şey yolunda gidiyor cihazda
Bende bir ara kanallar kayboluyordu kendiliğinden ve arama yapınca geri gelmiyordu.Teknik servis bile geldi ve kabloya kusur buldu.Ben yine de cihaz değişimi istedim.Cihaz değişince sorun ortadan kalktı.Cihazlarına laf kondurmamak için kabloya atıyorlar suçu sanırım
Bende bir ara kanallar kayboluyordu kendiliğinden ve arama yapınca geri gelmiyordu.Teknik servis bile geldi ve kabloya kusur buldu.Ben yine de cihaz değişimi istedim.Cihaz değişince sorun ortadan kalktı.Cihazlarına laf kondurmamak için kabloya atıyorlar suçu sanırım
Bı ara bende de 1. Sıradaki digi kanalı çekmemeye başladı tamda maç zamanı. Müşteri hizmetlerini aradım olmadı servis göndereceklerini 20 tl ücreti olduğunu söylediler bende kabul etmedim kendim uğraşarak yaptım Sizde servis ücret aldı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Peja
Bı ara bende de 1. Sıradaki digi kanalı çekmemeye başladı tamda maç zamanı. Müşteri hizmetlerini aradım olmadı servis göndereceklerini 20 tl ücreti olduğunu söylediler bende kabul etmedim kendim uğraşarak yaptım Sizde servis ücret aldı mı?
Taahhütlü DT Plus üyesi olduğum için servis ücreti talebinde bulunamıyorlar benden.Cihaz onların olduğu için gelip ilgilenmek zorundalar Şimdiye kadar 13-14 kere servis yazdırdım DT Plus aldığımdan beri ama hiçbirinde ücret alınmadı.Bir kere talep ettiler.Onda da itiraz ettim, sonradan vazgeçtiler
Bizim plus kutu da taahhütlü bizden istediler. Demekki diretmek lazımmış bunlar tutturabildiklerinden alıyorlar. Dediğiniz gibi kutu bizim değil kiralık.
quote:
Orijinalden alıntı: Peja
Bizim plus kutu da taahhütlü bizden istediler. Demekki diretmek lazımmış bunlar tutturabildiklerinden alıyorlar. Dediğiniz gibi kutu bizim değil kiralık.
Evet, biraz sert çıkışınca vazgeçtiler ücretten.Digiturk'ün işi hiç belli olmuyor.Aynı durum paketler için de geçerli.Örneğin aynı koşullarda bana bir paketi 60 TL'ye izletir, başka üyesine 45 TL'ye izletir.Garip bir sistem anlayışı var ama yine de vazgeçilmez..
evet kolaylıkları fazla. evde yokken dizi film kaydetme işime çok yarıyor. ya da sıkıldımmı dividigi dükkanından film izliyorum. 3d gösterimler ayrı güzel oluyor. en son istanbul belgeselini 3d izledim. şimdi dinazorlarla ilgili 3d bir belgesel yüklemişler. sıra onda :) bi de sürekli hd kanaldan belgesel izliyorum. renkler çok güzel.
Fiyatları da standart olsa diyecek birşey yok özellikle uzaktan kayıt olayı benimde çok işime yarıyor.
ben o uzaktan kayıt olayını hiç yapmadım nasıl oluyor? ben evden çıkmadan ayarlayıp çıktım hep. ama uzaktan kayıtta lazım olur.
Ne kadar şikayetçi olsam da DT Plus'tan vazgeçmem sanırım
Uzaktan kayıt olayını gerçekleştirebilmek için Digiturk Online İşlem Merkezine bu linkten giriş yapıyoruz:
Giriş gerçekleştikten sonra Digikutu İşlemleri sekmesine tıklayıp oradan Kanal Kaydet'i tıklıyoruz.Devam deyip Digital Kart Numarasını 'Tamam' diyerek onayladıktan sonra zaman bazlı kayıt işlemini önümüze çıkan sayfadan gerçekleştirebiliyoruz..Gayet basit
iyiymiş teşekkür ederim :)
Arkadaşlar benim tv tüplü. DT Plus almam mantıklı olurmu yoksa illa lcd tv mi olması gerekli? Tüplü tv olupta kullanan varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: aessoydan
Arkadaşlar benim tv tüplü. DT Plus almam mantıklı olurmu yoksa illa lcd tv mi olması gerekli? Tüplü tv olupta kullanan varmı acaba?
Güzel kardeşim bir zevki olmaz sen al bir lcd bak keyfine istersen satılık le5310 100hz 42" 107cm led tv var