Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

StarHD , KanaldHD , HDen gibi kanalların Digitürk'e gelme ihtimali yokmu?

Lig TV'nin D-SMART'ta yayın yapma ihtimali ne kadar zor ise, bu kanalların gelmesi de o kadar zor :)
  • Arkadaşlar bişey sorucam. ben yazlığada digitürk plus kutumu götürsem olur mu ? sonuçta 4 ay falan ordayım ve faydalanmak isterim ordada. para veriyoruz zaten. ama nasıl olur ki? digitürk kanallarımdan ayrılmak istemiyorumm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugcete

Arkadaşlar bişey sorucam. ben yazlığada digitürk plus kutumu götürsem olur mu ? sonuçta 4 ay falan ordayım ve faydalanmak isterim ordada. para veriyoruz zaten. ama nasıl olur ki? digitürk kanallarımdan ayrılmak istemiyorumm.

Oraya da ayrı bir hat çektirip yayını açık tutturman için ücret ödemen gerekir.Bu durumda biri sende biri yazlıkta olmak üzere iki cihazının olması en mantıklısı..Ama canlı yayın izlemesem de olur diyorsan cihazını yanında götürüp önceden kaydetmiş olduğun programları orada da izleyebilirsin
  • biz geçensene kutumuzu götürüp kullanmıştık. ama o zaman plus değildi. sitede digitürkü olanlarda vardı. bi ek para falan ödememiştik. pluslarda değişiyormu?
  • yazlıkta D+ seyretmek için sadece MDU LNB'li Eutelsat çanak olsa yeter, başka bir şeye gerek yok.. sadece gelişmiş kurulumda mdu tipi farklıysa (2-3-4) seçer-düzeltir seyredersiniz..
  • hımm teşekkür ederim. digitürk çanağı var orda ama ek bişeyler takıyorlarmış çanağa herhaldee plus için. bi tek ona mı para ödiycez?
  • daha önce soruldu mu bilmiyorum ama kutu yu yeni bağlattım merak ettiğim konuşu: cihaza harici video atıp izleyebliyor muyuz. ? Alt yazılı veya alt yazısız? Arkada bir usb giriş gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

daha önce soruldu mu bilmiyorum ama kutu yu yeni bağlattım merak ettiğim konuşu: cihaza harici video atıp izleyebliyor muyuz. ? Alt yazılı veya alt yazısız? Arkada bir usb giriş gördüm.

Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

daha önce soruldu mu bilmiyorum ama kutu yu yeni bağlattım merak ettiğim konuşu: cihaza harici video atıp izleyebliyor muyuz. ? Alt yazılı veya alt yazısız? Arkada bir usb giriş gördüm.

Hayır

teşekkürler. Peki ne işe yarıyor o giriş
  • Şuan hirbir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

biz de 1080p tv aldık kutu en fazla 1080i destekliyo

Kutu 1080p desteklese bile en fazla upscale ederek 720p yayınları 1080p izleyebilirdik.

Şuan dünyada native 1080p yayın yapan kanal yok zaten.

Neden 100hz tv az kalite veriyor yayınlarda.? doğrusu üzücü.

hz le ne alaka dünyada zaten 1080p yayın yapan tv kanal ı yok bazı kanallalr 1080i bazıları ise 720p yapıyor digide. zaten 1080p tv aldık kutu 1080i destekliyor demek hata sen tv yi digi içinmi aldın ? 1080p bitek digi mi destek vermesi lazım ? bluray al ps3 al 1080p film izle o zaman digi+ a ne gerek var ? var tabii

Xfı kardeş hz muhabbetinin ne olduğunu anlamadan yorum yapma bizde biliyoruzz herhalde ben sadece
    Bazı yayınlar 60hz neden digiturk maçlar 50hz diye sordum.!
    Bi nevi digi için değil zevkim için 2led tvim var.!

• quote:

hımm teşekkür ederim. digitürk çanağı var orda ama ek bişeyler takıyorlarmış çanağa herhaldee plus için. bi tek ona mı para ödiycez?

D+ için çanaktaki lnb (çanak ucundaki kablonun girdiği parça) MDU lnb olması gerekli. Değilse onu değiştirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

quote:

hımm teşekkür ederim. digitürk çanağı var orda ama ek bişeyler takıyorlarmış çanağa herhaldee plus için. bi tek ona mı para ödiycez?

D+ için çanaktaki lnb (çanak ucundaki kablonun girdiği parça) MDU lnb olması gerekli. Değilse onu değiştirirsiniz.

Teşekkür ederim. biz kendimiz yapabilirmiyiz yoksa digitürk teknik servisten yardım almamız gereklimi?
  • Arkadaşlar belki yeri burası yada değil ama bilginiz olsun bu digiturk hakkında oyunlarıyla.!
    Ben müşteri hizmetlerine bunu yazdım rahatsız ettiysem herkesten özürdilerim.! onlara>>

Merhabalar;
    Sayın zor ulaşılan digiturk ailesi lütfen tam okuyup telefon ile dönüş yapın lütfen.!
    Öncelikle
    2gündür sorunumun halledilmesini bekliyorum sorunum şu;
    Nisan 5nisanda iptal için fax çektim 06 nisan 2011'de sabah saat 10,22'de ve 12,40'ta beni aradınız
    0212 473 73 73
    iptal bölümü bir bayan ismi ya sema-semra yada selma hatırlamıyorum pek dediki sayın üyemiz yani ben ozaman sayın olan kişi kapatma kararı alınca.?
    Size bir teklifimiz var buyrun dedim.
    9maç+spormax hd +premier lig hd+spor+film+belgesel hediye kanalları HD açık olacak dedi +3ay fatura ödemiyeceksiniz dedi.! Bakın bende vurgulaya vurgulaya HD değilmi dedim sonra yok biz demedik demeyin dedim hayır efendim ses kayıtlarımız var dedi okey dedim zaten digiturk plus kutu sahibi bir üyeyim hd yayın bedeli 4,90tl normali++1de servis ücretsiz dedi evinizdeki arıza var ise diye bakın ogün bugündür ne aradılar nede geldiler yani dereyi geçene kadar dayı dediniz aslında milleti böyle saf yerine koymanız çok yazık koskoca şirket ama hak hukuk var bu ülkede.!
    Ses kayıtları mevcut ogün dediniz açılması için 3mayısta sizinde kurallara uymanız gerek diye ee ben uyuyorum üyeliğimi devam ettiriyorum siz nerede uyuyorsunuz.??
    Birde şöyle örnek vereyim ben eczacı teknikeriyim malum basit bir örnek eczaneye gittiniz vermidon aldınız eczacı dediki bizden 3kutu hediye ama adam size ilaçları vermiş kutuları yok prespektüsü yok nasıl bir anlayış ve müşteriye hediye etne türüdür cevap verin.!
    Ben onu bunu bilmem akşama kadar dönüşünüzü bekliyicem eşim stajyer avukat hakkımı aramaya hazırım ses kayıtlarını savcı tarafından istendikten sonra hd olarak açılır isterse 5yıl sürsün birdaha kimseyi saf yerine koymazsınız gerçekten diğer üyelerin dediği kadar var bu digiturkün anlayışımı farklı yada biz 70milyonmu safız bilmiyorum hadi 2milyonda çalışanılı digiturk saymıyoruz ;) .!
    Neyse umarım bugün ararsınız gerçi dün beni arayan bayan dönüş yapacaktı ama nafile sabah 07,45te yine m.hizmetleriyle görüştüm dönüş olucak dedi ama saat 13,00 hala yok.!
    Yani illaki adli yollaramı başvuralım benki koskoca bellona mobilya markasına dava açıp kazanmış kişiyim yeterki biz tüketiciler haklı olalım.!
    Telefonum hep açıktır 7/24 ***Saygılarımla.
    Nasıl sizce.?

• sıkıntın ne altınbaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

sıkıntın ne altınbaş

Adaşım;
    Sorun şu bana ilk 3ay ücretsiz 9maç+spormax+premier lig hd sinema kanalları dahil hd 72tl açıcaklardı
    Açıldı açılmasınada hd değil normal yayın açtılar bende sözünüzde durun diye mesaj atıım.
  • hacı ya bende birşey oldu sandım:) hd yayını beleşe açıyorlar yahu :) düzelir elbet merak etme.
  • Digiturk duy sesimi NBA TV artık HD olsun. Finalleri HD izleyelim bari..
  • Lig TV HD için ortalama ne kadar ödüyorsunuz? (Herşey dahil)
  • merhaba,

digiplus icin ilk verdikleri PACE marka kutunun fansız olanı var mı? dün gelen servis bundan bahsetti, ancak benim bildiğim fansız olan plus kutu şu peru yapımı olanı...
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.