Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

son seri fansız

bahsettiğiniz altech kutu değil mi? pace in fansız olanı?

fansız olarak altech in verildiğini biliyordum, ancak o kutu ile projeksiyon cihazımda goruntu alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliasGS -- 7 Mayıs 2011; 22:12:29 >
  • cok sayfa var ya, sorum cok kısa okuyamadım,
    DT ye ozel Receiver mı lazım DT plus HD izlemek için, yoksa harici hhd rceiverlara bir modul vb kullanımı var mı?
  • Bunu temin etmek ne kadara mal oluyor ? Alma koşulları nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

cok sayfa var ya, sorum cok kısa okuyamadım,
    DT ye ozel Receiver mı lazım DT plus HD izlemek için, yoksa harici hhd rceiverlara bir modul vb kullanımı var mı?

• quote:

quote:

cok sayfa var ya, sorum cok kısa okuyamadım,

Cihaz ve lnb zorunluluğu var.
  • ben lcd 42 lgb 5000 serisi lvmi satıyom ilgilenenlere duydulur.
  • @alimaruf

Buranın konusu Digiturk Plus

Bu arada son zamanlarda Plus makinanızda yazılım güncellemesi yapıldı mı hiç? En son 29 Mart 2011'de yayınlanan bir güncelleme vardı, onun haricinde makinasına yazılım gelen oldu mu acaba? Çünkü bir kaç gün önce MH ile görüştüğümde, yeni yazılım çıkarttıklarını ve makinalara göndermeye başladıklarını söylemişti.
  • 4 Mayıs 2011 de birkısım üyelere 1.727 nolu yazılım çıkılmış.
    Pace için
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

benim kutu arasıra kendini resetliyo. Neden olabilir? Bir de kumandada çok sık takılmalar oluyor, bu tür şikayeti olan var mı?

Kutu resetlemesi ufak yazılım güncellemelerinden ve kanal güncellemelerinden kaynaklanabilir.Kumandada pek sık olmasa da televizyon ve cihaz arasında geçişlerde takılma oluyor bende bazen.Tuşa basıyorum ne televizyona ne de cihaza komut gönderebiliyor öyle zamanlarda..
  • İki adet DT Plus konusu bulunuyor birini kilitleyeceğim takdiri size bırakıyorum.
  • İyi olur...

Herhalde öbürünü kilitlersiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

İki adet DT Plus konusu bulunuyor birini kilitleyeceğim takdiri size bırakıyorum.
  • Ben de bu konunun kalması taraftarıyım.
  • şimdi arkadaşlar ocak ayında 6 ay digiplus hediyeli;

Belgesel Paketi( Aylık ) : Keyif Paketi 4,00TL
    Başlangıç Paketi( Aylık ) : Keyif Paketi 9,99TL
    Sporsever Paketi( Aylık ) : Keyif Paketi 4,00TL
    Film Paketi( Taahhütlü ) : Platin Paketi 13,00TL
    Toplam Tutar ?
    : 30,99TL ye abone oldum 6 ay sonun da eğerki digiplus kutusu kalsın dersem 19.99 ek bi ücret ödeyecegim toplam : 50.98. hayır yok plus kutuyu istemez ben 19.99 ödemek istemiyorum sd kutuyla değiştirin diyebileceğimi söylemişlerdi böylelikle tekrar 30.99 dan faturalanmaya devam edicektim biraz önce mh yi arayıp plus kutu kampanyasının ne zaman bitecek extra 19.99 ödemek istemiyorum dedigim de öyle bişey yok 6 ay hediyeli 6 ay 19.99 extra ücretleneceksiniz diyor bu kampanyadan yararlanan kullanan vamı ? bilmem anlatabildin mi :)
  • Bu ikinci el satılan sahibinden DTplus kutular nasıl tekrar DT'ye abone yapılır? Bu kutular genelde söylenen 2 yıllık ömürlerini doldurdukları içinmi satışa çıkartılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Bu ikinci el satılan sahibinden DTplus kutular nasıl tekrar DT'ye abone yapılır? Bu kutular genelde söylenen 2 yıllık ömürlerini doldurdukları içinmi satışa çıkartılıyor?

başka bi yerde okumuştum üyelik bittikten birkaç ay sonra sistemden siliniyormuş cihazın seri numarası tekrar kullanılamıyormuş...müşteri hizmetlerini hatta teknik servisi de arayıp bilgi alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucles

quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Bu ikinci el satılan sahibinden DTplus kutular nasıl tekrar DT'ye abone yapılır? Bu kutular genelde söylenen 2 yıllık ömürlerini doldurdukları içinmi satışa çıkartılıyor?

başka bi yerde okumuştum üyelik bittikten birkaç ay sonra sistemden siliniyormuş cihazın seri numarası tekrar kullanılamıyormuş...müşteri hizmetlerini hatta teknik servisi de arayıp bilgi alabilirsiniz

Sistemden silinmesi söz konusu değil. Ben de eski kullanıcıların birinden Pace cihazını satın aldım, üzerime kaydettirdim ve kullanıyorum. Digiturk'ten kiraladığım Pace ciahzı ise iade ettim. 2 yıllık ömrü nasıl biçiyorsunuz, çok anlayamadım

• Arkadaşlar bizde DTplus var ve eski kutu(cihaz) (Kenarı giri büyüklerden ) vardı.O arızalandı yeni tuhaf kücük bir cihaz getirdiler ve hic memnun değiliz. Ses arada gidip geliyor. ve yazılımıda 1.39 mu ne VOD yerinde posterler görnmüyor filan.yeni kutulardan kullanan varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkadaşlar bizde DTplus var ve eski kutu(cihaz) (Kenarı giri büyüklerden ) vardı.O arızalandı yeni tuhaf kücük bir cihaz getirdiler ve hic memnun değiliz. Ses arada gidip geliyor. ve yazılımıda 1.39 mu ne VOD yerinde posterler görnmüyor filan.yeni kutulardan kullanan varmı ??

http://forum.donanimhaber.com/m_20012267/mpage_19//tm.htm#msglink_49852101

Linke bir bakınız isterseniz.
  • Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var. Logitech z5500 hoparlör almayı planlıyorum,fakat forumlarda okudugum kadarıyla bazı arkadaslar, sesin geç gelmesi,boğuk gelmesi türünde şikayetlerde bulunmuş bizzat kullanan varsa ses kalitesiyle ilgili yorum yapabilir mi? acil cevaplarınızı bekliyorum kardeşlerim.

Not: nasıl bağlandığınıda söyleyebilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.