Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama ben lig tv mi iptal ettim lig tv 3 eğer spor max ise sadece onun açık kalması biraz garip olacak
  • Digitürk Plus'dan HDD'ye Kayıt yapmak mümkün mü?
    Yada Plus Kutunun Kendi HDD'sin de ki Kayıtları PC'ye yada HDD'ye aktarma imkanımız var mı?
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • hyır malesef digiturk kutusunun içindeki kayıtları başka biryere almanız engellenmektedir. Zaten kayıtlarda belli bir süre sonra otomatikman silinmektedir.
    Arşiv yapma imkanı yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

hyır malesef digiturk kutusunun içindeki kayıtları başka biryere almanız engellenmektedir. Zaten kayıtlarda belli bir süre sonra otomatikman silinmektedir.
    Arşiv yapma imkanı yok yani

Aslında Arşivleme amaçlı değilde, Dİgitürk'ün kendi HDD'sinde yer kalmadı, haliyle çalıştığımız için izleyemiyoruz, 2 günde 1 film belki, Digitürk Plus bizim için bir veli nimet, ama dediğin gibi kayıtlar belli bir süre sonra silinirse bu da kötü olur..
  • plus kutu kirasına 19.99 dan daha az ödeyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha1982

plus kutu kirasına 19.99 dan daha az ödeyen varmı

Şahsen ben ayda 9,99 ödüyorum
  • beyler CNBC-E ve e2 kanalları 16:9 yayın formatına geçiyor. CNBC-E geçti sonuç mükemmel.

keşke yerel TV kanallarıda 16:9 yayın yapsa...
  • arkadaşlar şuan plus kutu güncelleme yapıyor genel mi acaba yada benim anlamadığım bir şey mi ? Loader DATA - Loader Version : 3.195 - Download Version : 7
    ve altında LOADER PROGRESS : Your set top box is getting updated, please while a moment and do not power off vs....... başka güncelleme olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler CNBC-E ve e2 kanalları 16:9 yayın formatına geçiyor. CNBC-E geçti sonuç mükemmel.

evet gerçekten de çok iyi oldu. bende bir de normal Atlanta HD uydu da var, Digiturk'te iyi ama Türksattan bakınca sanki HD gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler CNBC-E ve e2 kanalları 16:9 yayın formatına geçiyor. CNBC-E geçti sonuç mükemmel.

bir de ntvspor gibi cnbce ve e2 nin (hatta ntv nin) HD kanalları gelse.... tadından tenmez olur.
  • Arkadaşlar yarın plus bağlatıcam hangi kutuyu tavsiye edersiniz pace mi altech mi, her iki kutuyuda kullananlar bir tavsiyede bulunabilirler mi?
  • Benim Plus son 2 aydır sürekli ekranın köşesinde mavi bölge içinde "Harddiskinizde sorun var lütfen fişinizi söküp yeniden takınız" hatası veriyor. Fiş çekmek işe yaramadı yeni yazılım yükledim o da işe yaramadım. Tesadüfen bugün farkettim: Harddisk full dolu ve sanırım bu yüzden bu hatayı veriyor. Ama kayıt menüsünden birkaç program sileyim dedim bu seferde kayıt menüsü açılmıyor.
    Bunun harddiskini nasıl boşaltabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 23 Eylül 2011; 22:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aessoydan

Arkadaşlar yarın plus bağlatıcam hangi kutuyu tavsiye edersiniz pace mi altech mi, her iki kutuyuda kullananlar bir tavsiyede bulunabilirler mi?

ben de bir hafta kadar pace bagli durdu sonra altech'e gectim. gordugum bariz bir fark olmadi. pace'de kanal gecislerinde pit pit diye ses geliyordu, altech'de olmadi. bir de altech'de sd kanallarda goruntu daha net gibi geldi bana. hd'de ise bir fark goremedim.
  • Servis Pace getirmiş bende ısrar etmedim Altech getirin diye şuan sorun yok. Problem çıkarsa altech e geçeriz. Merak ettiğim HM9502 de ethernet bağlantısı ile internette bazı uygulamalara girilebiliyor youtube, twitter vs.. ama pluslarda bu özellik yok hatta ethernet girişi hiçbir işe yaramıyor neden acaba.
  • yaklaşık 2 aydır pace kullanıyorum, tek sorunu; yavaş olması, kullanışlı ama çok kaba bir cihaz gibi geldi bana, cihaz değişimi için aradım altech istedim, yarın gelcek bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

yaklaşık 2 aydır pace kullanıyorum, tek sorunu; yavaş olması, kullanışlı ama çok kaba bir cihaz gibi geldi bana, cihaz değişimi için aradım altech istedim, yarın gelcek bakalım..

Gelince yorumlarını bekliyorum.
  • Dünden beri yayınlarda bozulma var kare kare donuyor sanki pcde oyun oynarsınız kasar ya aynen öyle havayla ilgili bir problemde yok(rüzgar,yağmur).Şuan resmen gs maçını ızlıyemiyorum
  • Pace PHI9100 model HD PVR kutuların kanal geçiş hızı çok iyi değil, bazen kumandadan arka arkaya verdiğiniz kanal değiştirme komutlarını geç algılayıp arka arkaya kanal değiştiriyor ve durduramıyorsunuz. Pace kutuların estetik olarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim ancak,

Altech PHI7100 model HD PVR kutular Türk malı, Hard Disk yerine hafıza kartı teknolojisini kullanıyor, adaptör ile daha düşük enerji sarfiyatı var, daha ucuza maledilmiş bir cihaz, estetik değil Pace kadar ama kanal geçişleri biraz daha iyi, ses kalitesi biraz daha iyi, görüntü keskinliği Pace'ten fazla olduğundan kimi kullanıcılar kumlanma diye tabir ettikleri etkiyle karşılaşabilir. Sonuçta 2 kutunun görüntü ayarları farklı olarak yapılmalı TV'de.

Her 2 kutunun da yazılımı aynı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :://riDDler

Pace PHI9100 model HD PVR kutuların kanal geçiş hızı çok iyi değil, bazen kumandadan arka arkaya verdiğiniz kanal değiştirme komutlarını geç algılayıp arka arkaya kanal değiştiriyor ve durduramıyorsunuz. Pace kutuların estetik olarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim ancak,

Altech PHI7100 model HD PVR kutular Türk malı, Hard Disk yerine hafıza kartı teknolojisini kullanıyor, adaptör ile daha düşük enerji sarfiyatı var, daha ucuza maledilmiş bir cihaz, estetik değil Pace kadar ama kanal geçişleri biraz daha iyi, ses kalitesi biraz daha iyi, görüntü keskinliği Pace'ten fazla olduğundan kimi kullanıcılar kumlanma diye tabir ettikleri etkiyle karşılaşabilir. Sonuçta 2 kutunun görüntü ayarları farklı olarak yapılmalı TV'de.

Her 2 kutunun da yazılımı aynı bu arada.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet Pace PHI9100 kumandası bazen 2-3 sn. takılma yapabiliyor fazla aceleci davranmamak lazım kumandayı kullanırken. Birde sessiz ortamda fan ve hdd sesi duyuluyor bu biraz rahatsız edici. Bunlar haricinde bir şikayetim yok Pace'den. Altech PHI7100 model ile arasında nekadar görüntü kalitesi farkı var işte onu bilemiyorum. Ama Pace'nin hakkını yememek lazım adamlar yapmış arkadaş, bu cihaz kaç yıldır çalışıyor bilmiyorum ama bu sıcaklık altında halen daha sorunsuz çalışabiliyorsa demekki yapan sağlam yapmış.

• arkadaslar digiturk plus, hd yayin + lig tv 1-2-3 alsam aylik ne kadar oderim ?

turkiyeye dondugumde muthis bi tv alip hd yayin kalitesiyle mac izlemek istiyorum. 3 d yayin ozelligi var mi mesela ?
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.