Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Mamadou38 : tv ye optic ile bağla daha sonra hem tv den hemde digi plustan spdif ayarlarını falan yap
    @Ahmet : değişim yaptığpım yeni model pacede apayrı bi ekranda version 5 loader yükledi uzun bi süre.. nedir bilmiyorum ama son update bu bende.

... BEYLER... sonunda 4 yıllık digiturk plus eski model pace pvr ı bozmayı başardım 100gb lık datayı sildikten sonra alet en sonunda bad sector falan verdi ve hdd bozuldu . aynı gün yeni model pace marka pvr digiturk plus ile değişim yaptım. kart kumanda değişti. kutu ise süper.. hiç ısınmıyor, çok ince, az güç çekiyor, inanılmaz hızlı eskisine göre, versiyonu up-to-date, kutu üzerindeki tasarımda değişik. sonuç muhteşem... ayrıca içindeki HDD ince olanalrdan hitachi marka sata 3 gb/s 250 gb. 140 gb size özel kayıtlar için boş geliyor 110 gb ise bilidiğniiz gibi VOD özelliğinde 3d ve normal hd film indiroyr uydudan.

size tavsiyem eğer eski versiyon PACE kullanıyorsanız onu bozun ve hemen yeni model ile değşim yaptırın

bide uydu kablosunu kesip tekrar soyun bendekinin ucu paslanmıştı... bell ibir süre sonra oluyor bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 16 Haziran 2011; 20:06:14 >

• dıgıturk plusa kaydettiğimiz dizileri filmleri bilgisayara aktara bılırmiyiz hdd de yer kalmadı :)
  • bende digitürk plus var ve ayrıca 106 ekran arçelik full hd lcd tv sahibiyim. sizce futbol maçları olsun filmler olsun hangi çözünürlükte izlemeliyim 720p mi 1080i mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the gamers

bende digitürk plus var ve ayrıca 106 ekran arçelik full hd lcd tv sahibiyim. sizce futbol maçları olsun filmler olsun hangi çözünürlükte izlemeliyim 720p mi 1080i mi?

tam emin değilim ama o yayın standartını siz belirliyemiyorsunuz. kanal yayınıyla alakalı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

quote:

Orijinalden alıntı: the gamers

bende digitürk plus var ve ayrıca 106 ekran arçelik full hd lcd tv sahibiyim. sizce futbol maçları olsun filmler olsun hangi çözünürlükte izlemeliyim 720p mi 1080i mi?

tam emin değilim ama o yayın standartını siz belirliyemiyorsunuz. kanal yayınıyla alakalı bir durum.

hd maç sırasında 720p mi 1080i mi daha net görüntü verir
  • fener gitti digiturk bitti siz hala plus aboneligi düşünüyorsunuz
  • @thegamers

1080i daha iyi digiturk'ün kendi sitesinde tüm hd yayınlarının 1080i kalitesinde olduğu yazıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

fener gitti digiturk bitti siz hala plus aboneligi düşünüyorsunuz

herkes fenerin maçlarını izlemek zorunda değil. lig fenerden de ibaret değil ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjini -- 26 Ağustos 2011; 4:56:50 >
  • quote:

@thegamers

1080i daha iyi digiturk'ün kendi sitesinde tüm hd yayınlarının 1080i kalitesinde olduğu yazıyor.
    quote:

herkes fenerin maçlarını izlemek zorunda değil. lig fenerden de ibaret değil ayrıca.

işte yurdum insanı . arkadaşım senin gibilerine az bile bu fiyatlar doğru diyorsun

• @bigdede yurdum insanı diyerek aklınca beni mi aşağılıyorsun. sanane arkadaşım sırf fener yok diye her odaya digiturk plus alcam. para benim param. ayrıca fenerbahçe'nin şike yapamayacağı bi lig için asıl bu saatten sonra para verilir.
  • quote:

@bigdede yurdum insanı diyerek aklınca beni mi aşağılıyorsun. sanane arkadaşım sırf fener yok diye her odaya digiturk plus alcam. para benim param. ayrıca fenerbahçe'nin şike yapamayacağı bi lig için asıl bu saatten sonra para verilir.

• quote:

quote:

@thegamers

quote:

işte yurdum insanı . arkadaşım senin gibilerine az bile bu fiyatlar doğru diyorsun

Fener kimmiş yaa benim bildiğim 2şey var 1-el feneri 2-şikeci fener derneği 3-diyelim yeni malatyaspor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 27 Ağustos 2011; 10:12:21 >

• cemal nalgaları unutanlar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

quote:

@thegamers

quote:

Fener kimmiş yaa benim bildiğim 2şey var 1-el feneri 2-şikeci fener derneği 3-diyelim yeni malatyaspor :)

dalga geçenler zamanla dalgaya tutulur biraz daha saygılı olmak lazım hiç bir takımla dalga geçilmez ayrıca d.t bitti diyen arkadaş ta millet özgür ister alır ister almaz

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

quote:

@thegamers

quote:

dalga geçenler zamanla dalgaya tutulur biraz daha saygılı olmak lazım hiç bir takımla dalga geçilmez ayrıca d.t bitti diyen arkadaş ta millet özgür ister alır ister almaz

Selamun aleykum;
    Dalga denizde olur kardeş saygı çerçevesini bilecek yaştayız rahat ol polemik yaratma hak edene aynen cevap gelir kaldıki senin adın yazmıyor orda sen ne karışıyon...!
    Ozaman yazan kişide saygılı olacak isteyen alır isteyen almaz digiturk KİMENEE.!!

• PL TV kapandı bugün, bende spor paket var (lig tv hariç).
    PL TV dahil değil mi spor pakete? lifestyle kanalı mı bu?
    Aradım MH ayda 10 TL dedi, kafayı yemişler.

DT ne zaman kanal adı/paketi değiştirse tüketici mağdur oluyor.
  • arkadaslar eskı tip pace cihaz var bende plus için cihazın görünüm ayarlarında sizde ki ayar nedir acaba? benim ayar 576p olarak kalmış görüntü cok kötüydü şimdi 1080i ye aldım oldukca düzeldi birde orjinal var ayarlar menusunde onda da görüntü fena olmuyor. sizce hangisinde kalmalı 1080i mi yoksa orjinal sekmesinde mi kalmalı bilgisi olan var mı?
  • oto en iyisi bence her seferinde kendi ayarlıyor kendini. Ayrıca spormax kayıp mı oldu ????
  • evet spormax kapandı onun yerıne lig tv 2 ve lig tv 3 geldi
  • EE spormax için ayrıca verdiğimiz ücret ne oalcak ??Ayrıca hd si kapalı nedense ?
  • valla bi ayar cekıyolar heralde ama haliyle fazla bir ücret ödemiycez biz yakında düzene koyarlar spormax ın parasını verıyoduk zaten onun yerıne bu kanallar alıcak
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.