Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonlar paketi+ digiturk plus(2 keyif paketi vs. de olmalı) 54,90 yıllık taahhütlü nasıl fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Şampiyonlar paketi+ digiturk plus(2 keyif paketi vs. de olmalı) 54,90 yıllık taahhütlü nasıl fiyat?

hocam fiyat uygundur kismet olursa alicam turkiyeye dondugumde cok tesekkurler.
  • Üstadlar selam,
    Geçen Cumartesi Digiturk plus'a abone oldum. Merkezi çanak sistemi var evde. Gelen teknik ekip cihazı bağladıktan sonra tarama ve kolay kurulum yaptırdı. Taram sonucu "Bazı transponderlar bulunamadı, bulunan kanal sayısı 107 eklemek için OK'e basınız" gibi bir uyarı çıktı. Burada ulusal kanalların bile bazıları eksik çıktı. Teknisyen sinyal durumunu kutudan kontrol etti. Sinyal seviyesi hep 90, kalitesi ise 98 civarında seyrediyor. Aktivasyon ile bazı kanallar açılabilir diyip gittiler, aktivasyonda yapıldı fakat yine düzelmedi. C.tesi'den beri sürekli kolay kurulumdan tarama yapıyorum, her seferinde farklı sayıda kanal buluyor. Mesela Lig TV HD var, fakat 77 deki Lig TV yok. TRT 1 yok, ulusal kanalların hiçbirinin HD'si yok. DT müşteri hizmetlerini aradım tekrar servis yollayacaklar, servisle de konuştum DT Plus kutuyu değiştirecek ama kafama takıldı sizce neden bu sorunu yaşıyor olabilirim.
    Saygılar.

• Merhabalar;

Arkadaşlar şirkette kapattırdığımız digiturk'e 4 ay sonra evden üye oldum.Muhteşem yüzyıl bölümleri yükleniyordu ozamanlar artık yüklenmiyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Üstadlar selam,
    Geçen Cumartesi Digiturk plus'a abone oldum. Merkezi çanak sistemi var evde. Gelen teknik ekip cihazı bağladıktan sonra tarama ve kolay kurulum yaptırdı. Taram sonucu "Bazı transponderlar bulunamadı, bulunan kanal sayısı 107 eklemek için OK'e basınız" gibi bir uyarı çıktı. Burada ulusal kanalların bile bazıları eksik çıktı. Teknisyen sinyal durumunu kutudan kontrol etti. Sinyal seviyesi hep 90, kalitesi ise 98 civarında seyrediyor. Aktivasyon ile bazı kanallar açılabilir diyip gittiler, aktivasyonda yapıldı fakat yine düzelmedi. C.tesi'den beri sürekli kolay kurulumdan tarama yapıyorum, her seferinde farklı sayıda kanal buluyor. Mesela Lig TV HD var, fakat 77 deki Lig TV yok. TRT 1 yok, ulusal kanalların hiçbirinin HD'si yok. DT müşteri hizmetlerini aradım tekrar servis yollayacaklar, servisle de konuştum DT Plus kutuyu değiştirecek ama kafama takıldı sizce neden bu sorunu yaşıyor olabilirim.
    Saygılar.

Gelen kutunun markası ne kutuda sorun olabilir. Eğer yeni gelende de aynı problem devam ederse tesisatta sorun olabilir. Ama yenisi kurulmadan birşey söylemek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizaNa

Merhabalar;

Arkadaşlar şirkette kapattırdığımız digiturk'e 4 ay sonra evden üye oldum.Muhteşem yüzyıl bölümleri yükleniyordu ozamanlar artık yüklenmiyormu acaba?

Evet önceden yükleniyordu ama bu sezon bende de yok. Nedenini bende bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aessoydan

quote:

Orijinalden alıntı: fizaNa

Merhabalar;

Evet önceden yükleniyordu ama bu sezon bende de yok. Nedenini bende bilmiyorum.

Ben tekrar açtırırken özellikle sordum Muhteşem Yüzyıl'ı evet yükleniyor efenim dedi bana müteri hizmetleri acaba arayıp ortalığı birbirine katsam mı?

Gerçi Kayıt özellikli plus geleccek değilmi diye 4 defa teyit ettirmeme rağmen ilk başta hd cihaz gelmişti ama bilemedim şimdi.

• quote:

quote:

Üstadlar selam,
    Saygılar.

Gelen kutunun markası ne kutuda sorun olabilir. Eğer yeni gelende de aynı problem devam ederse tesisatta sorun olabilir. Ama yenisi kurulmadan birşey söylemek zor.

Teşekkürler bilgi ve destek için. Açıkçası farklı kutular olduğunu bugün öğrendim, akşam evde bakacağım. Ama bu başlığın 1.sayfasında ilk mesajda görülen kutudan sanırım. Adaptörsüz direk fişe takılan kutu. Artık servisi bekliyorum. Sinyal seviyesi hep 90'lardayken tesisatta sorun olabilir mi acaba?

• quote:

quote:

quote:

Üstadlar selam,
    Saygılar.

Teşekkürler bilgi ve destek için. Açıkçası farklı kutular olduğunu bugün öğrendim, akşam evde bakacağım. Ama bu başlığın 1.sayfasında ilk mesajda görülen kutudan sanırım. Adaptörsüz direk fişe takılan kutu. Artık servisi bekliyorum. Sinyal seviyesi hep 90'lardayken tesisatta sorun olabilir mi acaba?

Bende de o kutudan var 1 haftadır kullanıyorum bir sorun yok şuanda.

• arkadaşlar dijitürk hd almak istiyorum hd kutu ilen 3d programları izliyebilirmiyiz yoksa dijitürk plusmu almamız gerekiyor?
    2-dışarıdan dijitürk ile uyumlu hd kutu alsam ayda 5 tl gene ödermiyim?
    3-dijitürk plus satın alsam 780 tlye geliyor ayda 19.90tl gene ödeme istiyorlarmı aydınlatırsanaz sevinirim
  • hyr plus alan arkadaşımızın neden yayını yok sorusuna tekrardan servisi çağırıp mdu4 lnb dediğimiz parçadan takılması durumunda sorun düzelcektir emin olun
  • ben bugün sordum plus yayınları, lig tv süper lig paketi 2 keyif paketi mecburi, bide 24 ay kutu kirası aylık 77 ye geliyo. çok pahalı değil mi ya geçen sayfada arkadaşın biri bunların hepsi için 54 ödersin demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminfankulubu
    arkadaşlar dijitürk hd almak istiyorum hd kutu ilen 3d programları izliyebilirmiyiz yoksa dijitürk plusmu almamız gerekiyor?

televizyonun 3D özelliği varsa farketmez, ikisi ile de izleyebilirsiniz
    quote:

2-dışarıdan dijitürk ile uyumlu hd kutu alsam ayda 5 tl gene ödermiyim?

digiturk dışardan (modüllü) üyelik vermiyor. kendi kutusunu kullanmak zorundasınız.

quote:

3-dijitürk plus satın alsam 780 tlye geliyor ayda 19.90tl gene ödeme istiyorlarmı aydınlatırsanaz sevinirim

satın alırsanız sadede pvr bedeli ödersiniz. o da 3-5 TL gibi birşeydi net hatırlamıyorum.

• plus satın alırsanız hd yayınlar için aylık 5 lira ödüyorsunuz, her ay 15 lira kar ediyorsunuz fakar 750 lira odemis oluyorsunuz. parasını 50 ayda çıkartıyor o yuzden satın almak mantıklı degil.
  • ya arkadaşlar ben lig tv 2 ve 3 ü içeren paketi keyif paketlerinden biri sanıyodum değilmiş onada extra para lazım kötü oldu bu. keyif paketlerinden örneğin spor paketini seçsem ne olur seçmesem ne olur izliyceğim ntspor hd lig tv hd gibi kanallar ztn var, espnde flnda baseball- american futbolu izliycek halimiz yok ya.

keyif paketlerinden bi tek belgesel işe yarar diğeri ekstra olcak.
  • plus hala 20tl mi aylık?
  • bugün MH ile görüştüm , erotik kanallar hariç tüm kanallar için
    110 Tl fiyat verdiler. kutu olarakta +plus veriyorlar
  • digiturk plusın sd yayın kalitesi nasıl ? çünkü çok az kanal hd yayın yapıyoda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

digiturk plusın sd yayın kalitesi nasıl ? çünkü çok az kanal hd yayın yapıyoda ?

Bende hem Dsmart (SD) var hemde Digiturk Plus. SD yayınlarda Digi Plus, Dsmart'ın yanına bile yaklaşamıyor. Fakat zaten HD receiverlarda çok iyi bir SD yayın kalitesi beklemek bence şimdilik hayal.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

digiturk plusın sd yayın kalitesi nasıl ? çünkü çok az kanal hd yayın yapıyoda ?

Bende hem Dsmart (SD) var hemde Digiturk Plus. SD yayınlarda Digi Plus, Dsmart'ın yanına bile yaklaşamıyor. Fakat zaten HD receiverlarda çok iyi bir SD yayın kalitesi beklemek bence şimdilik hayal.

anladım hocam, aslında bende de dsmart sd var. ikisini birden nasıl bağladınız ? ayrıca xbox dvd flnda olcak sorun olur mu hepsini birden bağlamak ?
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.