Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d görüntülerde çift ekranı tek ekran yapmayı başardım. görütüler gayet güzelmiş meğersem. ama 3d belgeselleri kaçırdım ona üzüldüm. tekrar koyarlar herhalde. bugün robot of mars 3d yüklenmiş kutuya.
  • saatler değişti tüm kayıtlarım birbirine karıştı. her hafta yapılan kayıtlarım vardı, alet onların saatini de 1 saat ileri almış saolsun. hatta 2 saat ileri almış. tek tek elle eski haline getirdiğimi sanıyordum ki bir baktım bu sefer de kendi kendine 1 saat ileride kalmışlar. yok böyle geri zekalı bir alet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

Arkadaşlar bi sorun var size de oluyoru mu? Pace kutulu DTplus'ım var. yayında bazen görüntü gidiyor ve ekranda "sinyal yok" yazısı geliyor. ancak source değiştirirsem,tv ya da kutuyu açıp kaparsam ya da hdmi kablosunu takıp çıkarırsam yayın geliyor. Bu arada ama, optik kablodan ses gelmeye devam ediyor. Hata nerde kutuda mı, tv de mi? servise güvenemedim önce buraya sorayım dedim. Tşk.

Bir haftadır ben de bu sorun ile karşı karşıyayım.5-6 kere oldu bir haftada..
  • ben DİGI PLUS u LOGITECH Z5000 a optik kablo ile bağlıyorum..
    STEREO X 2 modunda dinliyorum..
    LCD de optik giriş yok..
    quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: mustahsil

Bu tür problemler genelde bağlantıdan ve ayarlardandır. Ses ve görüntü Hdmi ile nakledilir ama isterseniz optik ile de ses sistemine ayrı bağlayabilirsiniz. Ama o zaman tv den ses sistemi ayarını seçmeniz lazım. Yada hdmi ile tv ye bağlanır, tv den optik çıkış ile ses sistemine bağlayabilirsiniz. Yine tv den ses sistemini seçmeniz lazım.

en iyi yöntem televizyonun optic çıkışıdna ses sitemi bağlanması.... TV ye zaten ps3 xbox digi hdmi olarak bağlı tüm bu seslerde tvde birleşip opticle hoparlörlere gidiyor. en mantıklı bağlantı şekli bu.. ayarların yapılması lazım ama...

• bu forum uzun süredir çok durgun. digitürk plus kullanıcıları memnunmusunuz? benim sorunum bitti şükür. yeni 3d görüntüleri bekliyorum.
  • Evet bence de fazla durgun bu konu. Hiçbir yenilik gelişme yok anlaşılan. Gerçi ben genel olarak memnunum D+'tan, bu ay sonunda da taahhütüm sona eriyor bakalım...
  • Digi plus süper ötesi bişey maşallah sorun yok benimkinde taahüütüm bitmişti
    3ay ödemesiz aylık 70tl full paket açtılar 9ay 70tl onuda 12 böl 55 felan geliyor nasıl
  • nedense bu sabah hd kanallar gitti , tekrar arama yaptigimda da bazi transponderlar bulunamadi yaziyor , ayni kanallarin normalleri acik , bir bakim filan mi var acaba

edit : genel bir sorunmus , su an duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 8 Nisan 2011; 9:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Digi plus süper ötesi bişey maşallah sorun yok benimkinde taahüütüm bitmişti
    3ay ödemesiz aylık 70tl full paket açtılar 9ay 70tl onuda 12 böl 55 felan geliyor nasıl

Kamu veya engelli tarifesi mi kullanıyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Digi plus süper ötesi bişey maşallah sorun yok benimkinde taahüütüm bitmişti

Kamu veya engelli tarifesi mi kullanıyorsunuz acaba?

Hayır güzel kardeşim standart bana böyle dedin sevindirdin iyimi kötümü sizce

• Neresi kötü olabilirki? Digi+ artı yan oda sinema ve spor ve belgesel HD kanalları açık ayda 108 TL civarı ödüyoruz üstelik 1 senelik tahaatlü anlaşma yaptık. Dizi kanalları kapalı..
  • Forum hareketlenmiş bugün sevindim.
  • sevinmene sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

Neresi kötü olabilirki? Digi+ artı yan oda sinema ve spor ve belgesel HD kanalları açık ayda 108 TL civarı ödüyoruz üstelik 1 senelik tahaatlü anlaşma yaptık. Dizi kanalları kapalı..

Yani iyi dimi bende yan oda yok ama digi plus benim+9maç+film+belgesel+spormax+
    dvdigi+3temel verdi 3ay ödemesiz darısı iyi teklif almayanların başına
  • ben altech kutu ile digi+ kullanıyorum ancak perşembe akşamından beri ses gelmiyor, ilk önce tvden sandım ama tv için geldiler başka bir kutu bağladıklarında problem yoktu ses geliyordu, digiturku aradım ve perşembe akşamı yeni yazılımın yüklendiğini bu yüzden bazı kutularda bu problemin gerçekleştiğini söylediler, ne zaman düzelir diye sorduğumda ise cevap verebilen yok. Bana scart çıkışından ses alabileceğimi söylediler, böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba, tv sony.
  • Burada şikayetler azaldığına göre Digiturk Plus hizmetinde gelişme var demektir.Benim de herhangi bir sorunum yok cihazla ilgili şu an için
  • quote:

Orijinalden alıntı: grknkr

ben altech kutu ile digi+ kullanıyorum ancak perşembe akşamından beri ses gelmiyor, ilk önce tvden sandım ama tv için geldiler başka bir kutu bağladıklarında problem yoktu ses geliyordu, digiturku aradım ve perşembe akşamı yeni yazılımın yüklendiğini bu yüzden bazı kutularda bu problemin gerçekleştiğini söylediler, ne zaman düzelir diye sorduğumda ise cevap verebilen yok. Bana scart çıkışından ses alabileceğimi söylediler, böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba, tv sony.

Evet aynı problemi yaklaşık 3 hafta önce biz de yaşadık. bir anda ses gitmişti. görüntü vardı ama ses yoktu. bizimde televizyonumuz sony 3d. 4 tane kutu değiştirdik. önce ses geliyordu sonra 1- 2 saat sonra tekrar gidiyordu. yükledikleri yazılımla ilgiliydi. çok uğraştık. bir uyum sorunu olduğu belli. sonunda bize eski bundan bir önceki digitürk plus kutusundan yolladılar ve sorun nihayet çözüldü.

• tek olumsuzluk kanal değişirken ses ani yükseliyor avr kendini kapatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

tek olumsuzluk kanal değişirken ses ani yükseliyor avr kendini kapatıyor.

Son zamanlarda dikkatimi çekmedi oluyor mu bilmiyorum ama bahsettiğin sorun genellikle SD kanallardan HD kanallara ya da HD'den SD kanallara geçerken oluyordu bende bir ara..
  • cihazım pace

kayıtları silerken birşey farkettim
    örneğin,

3 tane kayıt siliyorum, boş hafıza 125 gb
    1 tane daha siliyorum, b0ş hafıza birden 150 gb oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.