arkadaşlar az önce müşteri hizmetleri ile yaptığım konuşmada şuanki paketim girişpaketi+2keyif+hd kanallar+ yan oda 34tl fiyatı vardı plus cihaz istersem 36.88 tl ödeyeceğimi ve 20 tl ilk aktivasyon ücreti vereceğimi söyledi bende kabul ettim fakat şimdi kullandığım cihaz hm9502 görüntü kalitesi açısından sorun yaşarmıyım bu plus cihazlarda ve hangi plus cihaz daha sağlıklı iyi
fiat ve çihaz iyi
servis aradı şimdi cihazı sunny getireceklermiş onda plus cihaz varmı humaxı bırakıp sunny almak ne kadar mantıklıdır görüntü kalitesi açısından sorun yaşamayalım birde
Sunny marka plus cihaz yok bildiğim kadarıyla.
bende yok biliyorum pace veya altech olmayacakmı dedim o cihazlardan yok artık sunny verilecek dedi bende anlamadım olsa modelini filan bilirdik en azından
quote:
Orijinalden alıntı: KoRoNiDeS
quote:
Orijinalden alıntı: aessoydan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
quote:
arkadaşlar az önce müşteri hizmetleri ile yaptığım konuşmada şuanki paketim girişpaketi+2keyif+hd kanallar+ yan oda 34tl fiyatı vardı plus cihaz istersem 36.88 tl ödeyeceğimi ve 20 tl ilk aktivasyon ücreti vereceğimi söyledi bende kabul ettim fakat şimdi kullandığım cihaz hm9502 görüntü kalitesi açısından sorun yaşarmıyım bu plus cihazlarda ve hangi plus cihaz daha sağlıklı iyi
fiat ve çihaz iyi
servis aradı şimdi cihazı sunny getireceklermiş onda plus cihaz varmı humaxı bırakıp sunny almak ne kadar mantıklıdır görüntü kalitesi açısından sorun yaşamayalım birde
bende yok biliyorum pace veya altech olmayacakmı dedim o cihazlardan yok artık sunny verilecek dedi bende anlamadım olsa modelini filan bilirdik en azından
Gelir gelmez ufak bir inceleme ve foto bekliyoruz. Yeni plus cihazların çıkması lazım artık.
Arkadaşlar gecenin hafta digiplus sahibi oldum. Yeni kutulardan geldi banada gerçekten sahaneymis. Eski kutular çok yavasti. Ama bu yeni kutular çok hızlı. Ayrıca ben hediye yağmuru kampanyasından aldım digiplusu 5 ay bedava ama ben devam edicem ilelebet
quote:
Orijinalden alıntı: darkboys
Arkadaşlar gecenin hafta digiplus sahibi oldum. Yeni kutulardan geldi banada gerçekten sahaneymis. Eski kutular çok yavasti. Ama bu yeni kutular çok hızlı. Ayrıca ben hediye yağmuru kampanyasından aldım digiplusu 5 ay bedava ama ben devam edicem ilelebet
Güle güle kullanın. Yalnız yeni kutu demişsinizde bi marka model yazsaydınız bari.
ben hala karar veremedim geçip geçmeme konusunda
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
quote:
fiat ve çihaz iyi
Gelir gelmez ufak bir inceleme ve foto bekliyoruz. Yeni plus cihazların çıkması lazım artık.
şimdi eve geldim ve gelen cihaz altech marka sunny değil
merhaba arkadaşlar bendeki kutunun markası dt 7100. ama gerçekten ben bu kutudan bu kadar memnun kalacağımı sanmıyordum. istedsiğim zaman kayıt yapıp durduruyorum. evde olmadığım zaman dizi kaydediyorum. ne yalan söliyim bu kadarını beklemiyordum. ve makine hiç de yavaş değil.
quote:
merhaba arkadaşlar bendeki kutunun markası dt 7100. ama gerçekten ben bu kutudan bu kadar memnun kalacağımı sanmıyordum. istedsiğim zaman kayıt yapıp durduruyorum. evde olmadığım zaman dizi kaydediyorum. ne yalan söliyim bu kadarını beklemiyordum. ve makine hiç de yavaş değil.
DT7100 dediğiniz kutuların markası Altech.
Ben de yakında Plus'a geçeceğim. Sayfalarca yorum okudum, kimi arkadaş Pace kutular sorunlu diyor, kimisi ise Pace'ten şaşma diyor.
Pace mi, Altech mi, yorumlarınızı alabilir miyim? Teşekkürler.
pace
arkadaşlar bugün bir arkadaştan plus kutu aldım. altech 7100 modelini.. 473 73 73 ü arayıp ne demem lazım? 1 yıl taahhut vermekten, 20 tl aktivasyon ücretinden, falan bahsediyorlar???
quote:
Orijinalden alıntı: lazzaro
quote:
DT7100 dediğiniz kutuların markası Altech.
Ben de yakında Plus'a geçeceğim. Sayfalarca yorum okudum, kimi arkadaş Pace kutular sorunlu diyor, kimisi ise Pace'ten şaşma diyor.
Pace mi, Altech mi, yorumlarınızı alabilir miyim? Teşekkürler.
Ben Pace'yi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, Altech kullanmadığım için kıyaslama yapamam.
yok mu bilen?
9,90 lık kampanyadan yararlanıp Digiturk Plus'a geçmek için bu sabah müşteri hizmetlerini aradım:
9,90'lık fiyat için 2 ayrı platin paket sahibi olmak gerekiyormuş. Yani spor+film paketi ya da film+dizi paketi almak gerekiyor. Sadece spor paketi alırsam plus kirası yine 19,90'mış.
Farklı bir bilgisi olan var mı? Kampanya detayı gerçekten böyle mi, yoksa bilgisiz bir müşteri temsilcisine mi denk geldim?
quote:
9,90 lık kampanyadan yararlanıp Digiturk Plus'a geçmek için bu sabah müşteri hizmetlerini aradım:
9,90'lık fiyat için 2 ayrı platin paket sahibi olmak gerekiyormuş. Yani spor+film paketi ya da film+dizi paketi almak gerekiyor. Sadece spor paketi alırsam plus kirası yine 19,90'mış.
Farklı bir bilgisi olan var mı? Kampanya detayı gerçekten böyle mi, yoksa bilgisiz bir müşteri temsilcisine mi denk geldim?
Önceden o şekildeydi yani 2 platin paket alırsanız plus 9,90 tl. idi. Ben 2 ay önce o şekilde aldım . Fakat şimdiki şartları nedir bilmiyorum yeni alan kişiler mutlaka cevaplayacaktır.
Ben de 7100 aldım daha önce humax vardı. Samsung LCD ile uyumsuzluk yaptı. Şuanda 7100 den çok memnunum HD ve SD görüntüler çok iyi ilk kurulumda görüntü kötüydü TV den ve kutudan ayarları yapınca şuanda görüntü ve performansı gayet güzel ve LCD ile uyum sorunum kalmadı kumandayı da tek e düşürdüm. Samsung u tanıttım hem TV hem DT plus tek kumanda ile çalışıyor. İphone uygulaması ile de uzaktan kayıt emri verebiliyorum. Ayrıca VOD diye bir seçenek var oradan da ücretsiz film haftanın golleri gibi programları izleme şansınız var. Adamlar hizmet sunuyorlar aslında sadece TV izlemiyorsunuz biraz Müşteri hizmetleri ve servislerin bilgi seviyesini arttırırlarsa çok daha iyi olacak.
Selam arkadaşlar cumartesi günü ALTECH marka HD-PLUS bağlattım daha evvel dt-9102 HD kullanıyordum.Öncelikle SD yayınlarda görüntü kalitesi bana daha iyi geldi ayrıca sahip olduğu tunerleri gerçekten güçlü sanırım sinyal seviye ve kalitesinde artış var diğer makineye göre.Fakat PACE cihazlarda yanılmıyorsam HDD 250 GB bu cihazda 140 gb kapasite var.Genelde sessiz bir cihaz gelen servis bu cihazda HDD olmasına rağmen soğutma fanı yok dedi PACE lerdeki gibi bu yüzden sessiz olsa gerek.
quote:
ben 2 keyif + ligtv ye digiplus için 9.90 oduyorum. bi sene taahhutle.
quote:
Orijinalden alıntı: tanerf82
quote:
Digiturk'e yazılı şikayette bulundum, ben fazla ücret mi ödüyorum diye. Aradılar, aynı şeyi söylediler, 9,90 için 2 platin ya da 5 keyif paketi gerekiyormuş.
Siz hangi ay başlamıştınız 9,90 ödemeye? Acaba bir ara kampanya vardı da sona mı erdi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tanerf82
quote:
Digiturk'e yazılı şikayette bulundum, ben fazla ücret mi ödüyorum diye. Aradılar, aynı şeyi söylediler, 9,90 için 2 platin ya da 5 keyif paketi gerekiyormuş.
Siz hangi ay başlamıştınız 9,90 ödemeye? Acaba bir ara kampanya vardı da sona mı erdi?
daha yeni uye oldum. hepsi birbirinden habersiz ya.. digiturk mh yeryuzunun sayılı kotu mh ndendir tahmin ediyorum.
Merhabalar,
Bana dün pace kutulardan geldi ve 2 gündür gözlemim özellikle hd kanallarda ilk açışta 1-2 saniyelik bir karıncalanma var sonradan kanal düzeliyor ve izlerken bir problem yok. ama her kanal değiştirmede 2-3 saniye kanalın oturmasını bekliyorum. bu normal midir, her pace de olur mu. arıza kaydı bırakmalı mıyım?