Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shark06

quote:

Orijinalden alıntı: iyikler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Pace marka kutuyu servise gidip degistirdim.Diger kutudan aldim.
    Fakat bu sefer de (i) tusu calismiyor yani bastigimda program ile ilgili bilgi gelmiyor ve ses acma tusuna bastigimda ise ses simgesi ekranda kaliyor. 3 kez yazilim yukleme ragmen sorun cozulmedi.acaba bu kutuda da sorun mu var? Tesekkurler.

Hangisinden altech mi?

Herhangi bir servise gidip plus kutuyu degistirebiliyormuyuz. Ucretlimi

Kutu Altech,
    Valla bizim evin karsinda digiturk. Sorunlari anlattim, duzelmedigini soyledim ve mumkunse diger kurudan istedim. Bir form doldurup verdiler.
    Digiturk musteri hizmetlerini arayip servis isterseniz 20 TL aliyorlarmis.Kendiniz degistirirseniz para istemiyorlar.

Altech nasıl diğer cihaz gibi büyük mü. Sizce arasında ne gibi bir fark var

Alıntıları Göster
    Sessiz çalışıyorsa bende gidip altech alacağım pace çok gürültülü

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pace marka kutuyu servise gidip degistirdim.Diger kutudan aldim.
    Fakat bu sefer de (i) tusu calismiyor yani bastigimda program ile ilgili bilgi gelmiyor ve ses acma tusuna bastigimda ise ses simgesi ekranda kaliyor. 3 kez yazilim yukleme ragmen sorun cozulmedi.acaba bu kutuda da sorun mu var? Tesekkurler.

Hangisinden altech mi?

Herhangi bir servise gidip plus kutuyu degistirebiliyormuyuz. Ucretlimi

Kutu Altech,
    Valla bizim evin karsinda digiturk. Sorunlari anlattim, duzelmedigini soyledim ve mumkunse diger kurudan istedim. Bir form doldurup verdiler.
    Digiturk musteri hizmetlerini arayip servis isterseniz 20 TL aliyorlarmis.Kendiniz degistirirseniz para istemiyorlar.

Altech nasıl diğer cihaz gibi büyük mü. Sizce arasında ne gibi bir fark var

Cihaz biraz daha küçük ve sessiz çalışıyor.Fakat dediğim gibi (i) özelliği yok ve ses göstergesi ancak kanal değiştirdiğinizde kayboluyor.sanırım bunlar birtek bende oldu.Birde dün akşam iphone dan real madrid-barcelona maçı için kayıt girmiştim.sabah baktım kaydetmemiş.kötü oldu :(
    1-2 gün daha bekleyip olmadı bunu da değiştireceğim.

• Anladım info sadece sizin cihazdan Olabilir gibime geliyor. Sanırım değiştirdiğinizde bu sorun düzelir
  • quote:

Anladım info sadece sizin cihazdan Olabilir gibime geliyor. Sanırım değiştirdiğinizde bu sorun düzelir
    yav bu altech kutuda fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix48

yav bu altech kutuda fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek yok mudur?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar digiturk plus ı alalı 2 ay fln oldu, hala 10 tl fatura yolluyolar. digiturku aradım kimseye ulaşamadım, makineden başka bişey çıkmıyo karşınıza deli oldum resmen. yahu müşteri temsilcileri bu kadar mı değerli ? menüde söyledikleri hiç biri benim sorunumu karşılamıyo, çok sinirlendim kapattım yarın borç çıksa ararlar ama. yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

arkadaşlar digiturk plus ı alalı 2 ay fln oldu, hala 10 tl fatura yolluyolar. digiturku aradım kimseye ulaşamadım, makineden başka bişey çıkmıyo karşınıza deli oldum resmen. yahu müşteri temsilcileri bu kadar mı değerli ? menüde söyledikleri hiç biri benim sorunumu karşılamıyo, çok sinirlendim kapattım yarın borç çıksa ararlar ama. yardım bekliyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar temmuz ayında bir senelik peşin kredi kartına 12 ay taksitle aboneliğimi yeniletmiştim dügüturk gümüş koltuktan altın koltuga geçmiştim bu esnada. dün akşam gördüm adıma 4.27 tl'lik bir fatura kesmişler. hemen müşteri hizmetlerini aradım bu ne ayak diye, bana dedikleri cevap şu, sizden bu zamana kadar damga vergisi alınmamış hiç o sebebten dolayı bu ücret size yansıtılmış. bende dedimki bu zamana kadar aklınız nerdeydi dedim? 4 senelik abneyim üstelik. para ufak bir meblag olduğundan dolayı bende tamam kredi kartından kesin dedim. konuyu kapattım. ama şu bir gerçek digiplustan çok ama çok memnunum...

• Dört senedir kullandigim pace sonunda harddisk arizasi nedeniyle gecen hafta iflas etti eve gelip ucretsiz altech hd receiver ile degistirdiler iste düşüncelerim
    Esski kutu sesli ancak daha şik ve görüntüsü de daha iyiydi tüm ayarlara rağmen çizgi film gibi o yumusaklik gitti ne yazik ki ,ayrica tum TV kodlarini girmeme ragmen kumandaya televizyonumu kumanda ettirmeyi başarlamadim,ancak cihaz sessiz ve cok isinmiyor ama bu sefer de çin mali adi biri adaptorle geliyor bu adaptor erir de evi yakarsa dgtÜ mahkemeye veririm mecburen adaptörü cihazin yanina cikarmak zorunda kaldim arkaya filan sota ettim ama gene de göze batiyor,gercekten bu adaptörü sürekli fişte tutmaya cesaret edebilecek miyiz bilemiyorum arkadaşlar?
    BU TV kodu kabul etmeme kumandayla ilgili bir bozukluk sanirim yarin bi daha görüşeceğim çünkü kullanma klavuzu eski pace ile ayni,sadece renkleri degismis!

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer demir

Dört senedir kullandigim pace sonunda harddisk arizasi nedeniyle gecen hafta iflas etti eve gelip ucretsiz altech hd receiver ile degistirdiler iste düşüncelerim
    Esski kutu sesli ancak daha şik ve görüntüsü de daha iyiydi tüm ayarlara rağmen çizgi film gibi o yumusaklik gitti ne yazik ki ,ayrica tum TV kodlarini girmeme ragmen kumandaya televizyonumu kumanda ettirmeyi başarlamadim,ancak cihaz sessiz ve cok isinmiyor ama bu sefer de çin mali adi biri adaptorle geliyor bu adaptor erir de evi yakarsa dgtÜ mahkemeye veririm mecburen adaptörü cihazin yanina cikarmak zorunda kaldim arkaya filan sota ettim ama gene de göze batiyor,gercekten bu adaptörü sürekli fişte tutmaya cesaret edebilecek miyiz bilemiyorum arkadaşlar?
    BU TV kodu kabul etmeme kumandayla ilgili bir bozukluk sanirim yarin bi daha görüşeceğim çünkü kullanma klavuzu eski pace ile ayni,sadece renkleri degismis!
    Digiturk'ün sitesi çok kısıtlı bilgi içeriyor. Digitürk plus'ta kaydetme-geri alma-tekrar izleme falan var. DVDigi de sanırım Ücreti karşılığında film izlemek. Başka bir özelliği var mıdır Digitürk plus'ın?

Yok ise ve DVDigi kullanmayacak iseniz plus almak çok saçma değil mi? Çünkü ucuza kayıt yapabilen HD kutu + Digiturk kartı = Kayıt özellikli digiturk. Üstüne üstlük HDD'nizi PC'ye bağlar, PC'ye kaydettiklerinizi atar, HDD'nizi boşaltabilir, ister PC'de ister HD Kutu üzerinde TV'den izleyebilirsiniz.

Digiturk'ün çaktığı kutu ücretine çift alıcılı kutulardan alabilir, siz birşey izlerken, onun başka birşey kaydetmesini sağlayabilirsiniz (Digiturk'te tam çalışır mı emin değilim). Ancak tek alıcılı sistemin çalıştığından eminim. HDMI üzerinden veya optik çıkış üzerinden Dolby Digital çıkış, usb girişi (harici disk bağlamak için), vs.vs. herşey var. 400TL fiyatı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

Digiturk'ün sitesi çok kısıtlı bilgi içeriyor. Digitürk plus'ta kaydetme-geri alma-tekrar izleme falan var. DVDigi de sanırım Ücreti karşılığında film izlemek. Başka bir özelliği var mıdır Digitürk plus'ın?

Yok ise ve DVDigi kullanmayacak iseniz plus almak çok saçma değil mi? Çünkü ucuza kayıt yapabilen HD kutu + Digiturk kartı = Kayıt özellikli digiturk. Üstüne üstlük HDD'nizi PC'ye bağlar, PC'ye kaydettiklerinizi atar, HDD'nizi boşaltabilir, ister PC'de ister HD Kutu üzerinde TV'den izleyebilirsiniz.

Digiturk'ün çaktığı kutu ücretine çift alıcılı kutulardan alabilir, siz birşey izlerken, onun başka birşey kaydetmesini sağlayabilirsiniz (Digiturk'te tam çalışır mı emin değilim). Ancak tek alıcılı sistemin çalıştığından eminim. HDMI üzerinden veya optik çıkış üzerinden Dolby Digital çıkış, usb girişi (harici disk bağlamak için), vs.vs. herşey var. 400TL fiyatı var.

Digiturk Plus kutular bir kanal izlerken, arka planda bir başka kanalı kayıt edebiliyor ve aynı zamanda dividigi'ye de kayıt yapıyor. Kısacası aletler 3 tuner'lı :) Hazırı var yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Digiturk Plus kutular bir kanal izlerken, arka planda bir başka kanalı kayıt edebiliyor ve aynı zamanda dividigi'ye de kayıt yapıyor. Kısacası aletler 3 tuner'lı :) Hazırı var yani :)

Alıntıları Göster
    Evet, şu an gördüğüm kadarıyla ayda 10TL (sanırım platin üye falansan.). Normal üye iken plus ücreti alık kaç TL? Ek masrafı var mı? Taahhüt süresi ne kadar?

Ben eskiden 900TL verildiği dönemde kaldığım için, süper saçma geliyordu. An itibariyle ücretlendirme mantıklı boyutlarda, fena değil.

Halihazırda + kutusunda kaydettiğiniz şeyleri başka ortamlarda depolayamıyor olmak çok adice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 19 Aralık 2011; 14:37:37 >

• quote:

Evet, şu an gördüğüm kadarıyla ayda 10TL (sanırım platin üye falansan.). Normal üye iken plus ücreti alık kaç TL? Ek masrafı var mı? Taahhüt süresi ne kadar?

Ben eskiden 900TL verildiği dönemde kaldığım için, süper saçma geliyordu. An itibariyle ücretlendirme mantıklı boyutlarda, fena değil.

Bana 10,11 TL geldi en son fatura
  • quote:

quote:

Bana 10,11 TL geldi en son fatura

Alıntıları Göster
    beyler DIGI PLUS ta babam yılbaşı paketini kazanmış 2 ay tüm kanallar bedavaya açık .. TR dede varmı bu kampanya ? KKTC deyiz biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler DIGI PLUS ta babam yılbaşı paketini kazanmış 2 ay tüm kanallar bedavaya açık .. TR dede varmı bu kampanya ? KKTC deyiz biz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim Pace marka receiver rahmetli oldu. HDD sinden dolayı sanırım komple makina değişecek. Hangi cihazı isteyeyim? Şimdi vestel varmış sanırım HD de kumlaşma oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar benim Pace marka receiver rahmetli oldu. HDD sinden dolayı sanırım komple makina değişecek. Hangi cihazı isteyeyim? Şimdi vestel varmış sanırım HD de kumlaşma oluyormuş.

Alıntıları Göster
    benimki de hard disk arızası verip duruyor, "sabit diskte problem var, lütfen fişi çekip takınız" diye uyarı veriyor.. şimdilik idare ediyoruz, ama görüntü de gitmeye başladı.. çocuğun seyrettiği kayıtlı filmler olmasa hemen değiştiricem aslında...
  • quote:

Altech olanı kullanıyorum. Tavsiye ederim. Hem adaptörlü hemde pace gibi 3,5" disk yerine 2,5" notebook diski kullanıyor. Ne disk sesi var, ne fan sesi var ne de ısınma.
  • quote:

quote:

Altech olanı kullanıyorum. Tavsiye ederim. Hem adaptörlü hemde pace gibi 3,5" disk yerine 2,5" notebook diski kullanıyor. Ne disk sesi var, ne fan sesi var ne de ısınma.

HD yayınlardaki görüntü kalitesi nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

Ben memnunum. Kalite biraz göreceli oluyor tabi. Önceki kullandığım Vestel HD sanki daha iyiymiş gibi ama yanılıyor da olabilirim.

HD kutular arasında bunu tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben memnunum. Kalite biraz göreceli oluyor tabi. Önceki kullandığım Vestel HD sanki daha iyiymiş gibi ama yanılıyor da olabilirim.

HD kutular arasında bunu tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de hd kanallara geçmek istiyorum... Müşteri hizmetleri aramıştı kampanyalardan felan bahsetti ben de hd nasıl izlerim dedim... Bana +6 liraya 12 ay tahhütlü hd kutu gönderelim izlersiniz dedi...

1. Öncelikle bana hangi kutu gelecek.
    2. Gelecek olan kutu ile kayıt yapıp pcye atabilecek miyim? Bu çok önemli... (çünkü kayıt edip ripliyorum ve paylaşım yapıyorum)
    3. 12 tahhüt sonunda kutu bende mi kalacak...
    4. Next 1800 kullanıyorum kayıt yapmak için çanak yönü türksatta, dolayısıyla şuan digitürkte türksatta; hd izlemek için eutelsat mı olmalı... ve kurulum için illa teknik servismi gelmeli...

Şuan ligtv şampiyonlar paketindeyim...

• quote:

yen iince PACE veridlerdi bize.. HDD ses yok fan ses yo kvede ısınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

yen iince PACE veridlerdi bize.. HDD ses yok fan ses yo kvede ısınmıyor.

Pace hem doğa düşmanı hem cep düşmanı çalışırken 30 watt standby konumundayken 25 watt harcıyor cihazlar genelde stanby konumundayken en fazla 1 watt yakıyor birde kapalıyken bile gürültü yapıyor garip bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 21 Aralık 2011; 20:07:05 >

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.