Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: awsalli

Digitürk plus kulanıyorum.Arada bazı kanallar kumlanır gibi oluyor ve düzeliyor..Böyle bir sorun yaşadınız mı?

Çok yaşadım şuanda PLUS IQ kullanıyorum sıkıntı yok o artık kronik bir hata ama önemli bir zararı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Digitürk plus kulanıyorum.Arada bazı kanallar kumlanır gibi oluyor ve düzeliyor..Böyle bir sorun yaşadınız mı?

Çok yaşadım şuanda PLUS IQ kullanıyorum sıkıntı yok o artık kronik bir hata ama önemli bir zararı yok

Anladım.Zararı yok ama kayıt ederken bile yapabiliyor.Neyse ağır aksak alıştık digitürke :).

İlgin için tşkrler.
  • 397 ve 398. kanallara yeni kanal geliyor sanırım, bizim kutuda gözüküyor, isimleri "DIGITURK 397" ve "DIGITURK 398"... şu anda yayın yok.. ne olduğunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

397 ve 398. kanallara yeni kanal geliyor sanırım, bizim kutuda gözüküyor, isimleri "DIGITURK 397" ve "DIGITURK 398"... şu anda yayın yok.. ne olduğunu bilen var mı?

Maçlar için açılan kanallar onlar,geçici yani
  • OK teşekkürler..
  • Dün 9100 hakkında kötü şeyler söylemiştim,alınıp bozuldu Kendi kendini kapatıp duruyordu,servis geldi Altech 7100 taktılar.

Görünüm olarak kötü olsada biraz daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Dün 9100 hakkında kötü şeyler söylemiştim,alınıp bozuldu Kendi kendini kapatıp duruyordu,servis geldi Altech 7100 taktılar.

Hayırlısı olsun ,

Bu takılan model 9100 lerden sonra çıkan bir kutu mu ?

Bu arada servis değişimi ücretsiz mi yaptı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

quote:

Dün 9100 hakkında kötü şeyler söylemiştim,alınıp bozuldu Kendi kendini kapatıp duruyordu,servis geldi Altech 7100 taktılar.

Hayırlısı olsun ,

Teşekkürler.

Pace 9100 2007 model bir kutuyken Altech 7100 2010 model bir kutudur.

Değişim ücretsiz yapıldı.Plus abonelerine ücretsizmiş galiba...

Fakat forumlarda pekte iyi şeyler okumadım.Pace gibi sorunları çok,göreceğiz bakalım.Ama ısınma ve fan sesi yok en azından ve kumanda tepkileri biraz daha iyi

Ek olarak Pace cihazında izlenemeyen bazı TRT kanalları bunda gösteriyor ( TRT6,TRT Turk,TRT Avaz,TRT Belgesel,TRT Arapça,TRT Okul )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 13 Mayıs 2013; 14:00:15 >

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun ,

Teşekkürler.

Fakat forumlarda pekte iyi şeyler okumadım.Pace gibi sorunları çok,göreceğiz bakalım.Ama ısınma ve fan sesi yok en azından ve kumanda tepkileri biraz daha iyi

Ek olarak Pace cihazında izlenemeyen bazı TRT kanalları bunda gösteriyor ( TRT6,TRT Turk,TRT Avaz,TRT Belgesel,TRT Arapça,TRT Okul )

Anladım , benim aboneliğimi zaten iptalden döndürdüler

Yeni gelip bağladılar 3 gün olmadı , şimdi arayıp bu kutu eskiymiş bana gelin yenisini takın demek istemiyorum.

Zaten desem de değiştirmezler sanırım.

1 sene ücretsiz izleyeceğim Digiplus'u , para da ödemeyeceğim için hiç karıştırmayayım şimdi.

Daha önce sohbet ettiğimiz gibi tek sıkıntım kanal geçişlerindeki yavaşlık

Bu arada Ozan Hocam seni de yoruyorum ama bir sorum daha olacak ,

Dün GS-FB maçını izliyordum , benim LG 5+1 optik den 7100 cihaza bağladım ama ses çıkışında 5+1 yakalayadım.

LG sinema sisteminin sesini maksimum 40 seviyeye getirdim ama 2+1 den çıkar gibi ses çıktı. Yani çok kötüydü. Biz bu kutudan 5+1 desteği alamıyor muyuz ?

Tşk

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun ,

Teşekkürler.

Yeni gelip bağladılar 3 gün olmadı , şimdi arayıp bu kutu eskiymiş bana gelin yenisini takın demek istemiyorum.

1 sene ücretsiz izleyeceğim Digiplus'u , para da ödemeyeceğim için hiç karıştırmayayım şimdi.

Dün GS-FB maçını izliyordum , benim LG 5+1 optik den 7100 cihaza bağladım ama ses çıkışında 5+1 yakalayadım.

LG sinema sisteminin sesini maksimum 40 seviyeye getirdim ama 2+1 den çıkar gibi ses çıktı. Yani çok kötüydü. Biz bu kutudan 5+1 desteği alamıyor muyuz ?

Tşk

Kutu değiştirme işlemini yaparlar fakat arıza olmadan değişim olacağından 20 TL alınabilir

Ses sistemi kullanmadığım için bilgim yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 13 Mayıs 2013; 14:34:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun ,

Teşekkürler.

Tşk

Kutu değiştirme işlemini yaparlar fakat arıza olmadan değişim olacağından 20 TL alınabilir

Ses sistemi kullanmadığım için bilgim yok malesef

Eğer tv'de veya cihazda optik çıkış varsa alabiliyorsunuz.Onun haricinde alamanız zor.

• Altech 7100 ile ilgili bir sorunum var

Dün akşam film kaydederken ve bu akşam dizi kaydederken cihaz kanal değişimi sırasında donup kendi kendine reset attı.Örneğin ; 9 a basıyorum hala 8'de duruyor.10 sn kadar sonra kendiliğinden kapanıyor...

Bu sorunla karşılaşan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 26 Mayıs 2013; 22:53:27 >
  • benzer sorunla karşılaşan arkadaş varsa yardım olsun diye yazıyorum. digiturk plus açtığımda şu mesajı aldım:

Loader DATA - Loader Version : 3.195 - Download Version : 7
    LOADER PROGRESS : Your set top box is getting updated, please while a moment and do not power off

ekran donuktu ve 1 saate yakın bekledim. yükleme olmadığı gibi ekran kilitlendi,

Aradığım MH teknik birim yardımcı olmadı ve teknik servis yönlendirdi, 20 TL alacaklarmış, ödemem dedim ve tartıştım. sonra alıcı üzerindeki (kumanda değil) back butonuna açıkken uzun süre basılı tuttum ve restart oldu sistem çalıştı. hızlı kurulum yaptım ve çalıştı. aynı mesajı alırsanız TS'e 20 TL kaptırmayın beklemekte cabası böyle çalışıyor
  • Benim 1 yillik HD uyeligim vardi ve bitmeye yakin arayarak bana yeni teklif yaptilar. Ben de plus cihaz istedim ve 1 yil ucretsiz sagem cihaz gonderdiler. Gelen faturada plus ile ilgili bir kalem yok ama HD Yayin Bedeli olarak 8 tl kesilmis. Plus uyeleri icin ayrica HD bedeli kesilmesi normal midir?
  • Altech DTI-PHI7100 cihaz kullanıyorum. Digiturk ile görüşüp daha güncel bir cihazla değiştirmemi önerir misiniz?

Sanırım benim cihazda IQ ve Karaoke desteği yok.
  • Bende yayınla donma buzlanma problemi yaşıyordum bana da 9102 HD kutusu vermişler eski kutum 9504 Humax'dı.Sizce bu iki kutudan hangisi daha iyidir.Bu verdiklerinin ekstra özelliği ya da eksisi var mı?
  • arkadaşlar digitürk bana iptal etmeyeyim diye 1 yıllık digitürk+ üyeliği verdi, kutu değişti DT-PHI9100.. Bu cihaz iyimidir ? birde bunun kurulumunu yan oda için yapamadık özel bi lnb almak gerekiyormuş, o lnb lerden nerden temin edebilirim ? cihazı internete bağlamamız gerekirmi tekrar izle için falan yoksa sinyal ile falanmı çözecek anlayamadım
  • Arkadaşlar ben Digiturk HD kullanıyorum 3 senedir hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat HD kanalları olmayan star vs gibi kanallar da ki görüntüler çok iyi değil.
    Duyduğuma göre digiturk plus iq ile bu kanallarda ki görüntüler de değişme oluyormuş güzel gösteriyormuş yani.
    Böyle bir şey var mı ?

Ayrıca bu Digiturk Plus IQ Kutularından kaç çeşit var , okuduklarıma göre bir kaç kutu değiştiren arkadaşlar var.
    Bu konuda da bilgi verir misiniz ?

Ben Digiturk Plus IQ'ye geçmek istiyorum ama hangi kutusu daha iyi hem kayıt ve görüntü bakımından ..
  • SmtSvm kullanıcısına yanıt
    Ben sagemcom digiturk plus kutu kullanıyorum. digiturk plus iq olarak geçiyor. plus kutular arasında en hızlı ve güzel olanı bu bildiğim kadarıyla.
    SD yayın performansı konusunda hem bu kutuda hem de eski plus kutuda bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 21 Kasım 2013; 7:28:05 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Benim merak ettiğim birkaç soru var. Umarım doğru yere soruyorumdur.

D-Smart'ta olan kanalların aynısı Digiturk'te de var mı ?
    Nasıl bir paket tercih etmeliyim. Digiturk hakkında hiçbir bilgim yok.
  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.