Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende eski üye olduğum icin (altın koltuk) sagemcom kutuya geçiş bir türlü sağlanamadı. Neymiş eski dünya paket lerinde hepsi toplu oluyormuş. Şimdi tüm paketler tek tek seçiliyor Muş. Benimde sagemcom kullanabilmek için brand değişikliği gerekiyormuş buda altın paketin elimden gitmesi ve daha fazla ücret ödemem demek. Bende kesinlikle kabuk etmiyorum dedim. Ama şunu anladım 5 senedir digiturk abonesiyim eski abonelere hiç bir şekilde kolaylik saglamiyorlar. Altı üstü paketimi yeni branda gecirmek bu kadar mı zor. Ama digi aklinca bu eski paket kullanan aboneleri aklinca emrivaji yaparak kazık paketlere yönlendirme çabası içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

Evet bende eski üye olduğum icin (altın koltuk) sagemcom kutuya geçiş bir türlü sağlanamadı. Neymiş eski dünya paket lerinde hepsi toplu oluyormuş. Şimdi tüm paketler tek tek seçiliyor Muş. Benimde sagemcom kullanabilmek için brand değişikliği gerekiyormuş buda altın paketin elimden gitmesi ve daha fazla ücret ödemem demek. Bende kesinlikle kabuk etmiyorum dedim. Ama şunu anladım 5 senedir digiturk abonesiyim eski abonelere hiç bir şekilde kolaylik saglamiyorlar. Altı üstü paketimi yeni branda gecirmek bu kadar mı zor. Ama digi aklinca bu eski paket kullanan aboneleri aklinca emrivaji yaparak kazık paketlere yönlendirme çabası içinde.

Ben sızın sorunuda cozerım ıstesem :)

• plus kutuya yazılım gelmiş diyorlar bi deneyin belki sorunlar çözülmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Evet bende eski üye olduğum icin (altın koltuk) sagemcom kutuya geçiş bir türlü sağlanamadı. Neymiş eski dünya paket lerinde hepsi toplu oluyormuş. Şimdi tüm paketler tek tek seçiliyor Muş. Benimde sagemcom kullanabilmek için brand değişikliği gerekiyormuş buda altın paketin elimden gitmesi ve daha fazla ücret ödemem demek. Bende kesinlikle kabuk etmiyorum dedim. Ama şunu anladım 5 senedir digiturk abonesiyim eski abonelere hiç bir şekilde kolaylik saglamiyorlar. Altı üstü paketimi yeni branda gecirmek bu kadar mı zor. Ama digi aklinca bu eski paket kullanan aboneleri aklinca emrivaji yaparak kazık paketlere yönlendirme çabası içinde.

hodri meydan:) hadi çöz benden sana baycan şekersiz sakız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

hodri meydan:) hadi çöz benden sana baycan şekersiz sakız

Hodri meydansa ozaman yaparım brader ama ben öyle kalitesiz bişey almam First Sensetions Karpuzlu Olursa olur ...
    Şaka bir yana pm gel konuşalım...

• D.t le gorustum yan uyeligim icin sagem kutu aldim oteki uyelik icin simdilik pace devam

• D.t le gorustum yan uyeligim icin sagem kutu aldim oteki uyelik icin simdilik pace ile devam edecegim tabi hakimi aramaya devam .

• En iyi cihaz şu and 9503 mi arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

En iyi cihaz şu and 9503 mi arkadaşlar

Bu tamamen tercih meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

En iyi cihaz şu and 9503 mi arkadaşlar

Bu tamamen tercih meselesi

Ütüde kafamı karıştı
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır digiturk abonesiyim, bana dt9103 hd kutu verdiler. Şimdi forumdaki tüm konularda gördüm ki humax 9503 tavsiye ediliyor.
    Benim sorum 500 lerdeki interaktif kanallar bende yok, bu kanalları nasıl izleyebilirim. Mesala tv havadurumu, tv finans, Halkbank, vs. Bu kanalları izlemenin yolu/yolları nelerdir?
    Giris+2 keyif aboneliğim var ve IQ hizmetinide kullanıyorum.

• 9100 cihaz taktılar banada,burdaki yorumları okuyunca aldığıma pişman oldum Çok aşırı yavaş,tüm cihazlarda böyle sanmıştım Birde daha 1 saat oldu kendiliğinden kapandı,açılmadı.İnternetten baktım yazılım yükleyin diyordu.Her yazılım geldiğinde cihaz kapanıp açılmayacak mı ? Biraz saçma değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 4 Nisan 2013; 5:54:15 >
  • Hd plus uyumlu kayıt yapan cihaz mevcut.Cihaz kendiliğinden bazen kapanıyor.Bazende history channel gibi kanallar kumlu oluyor.Bunun sebebi nedendir?
  • Arkadaşlar merhaba ,

HD yayında sorun alıyordum , iptal ettirmek istedim , bana 1 sene ücretsiz Digiplus keyfi verelim dediler.

Bende tamam dedim , gelip servis kutuyu kurdu , ama kutu sanki ilk çıkan digiplus kutularından , konunun ilk mesajındaki kutu ile aynı ,

Ve digitürkü kapattığım halde digi plus kutu içinden fan sesleri falan geliyor sanki çalışıyor gibi ,

Diğer bir sorun , kanal ve menü geçişleri digiplus da normal kutulara göre biraz ağır mı oluyor ?

Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

Arkadaşlar merhaba ,

HD yayında sorun alıyordum , iptal ettirmek istedim , bana 1 sene ücretsiz Digiplus keyfi verelim dediler.

Bende tamam dedim , gelip servis kutuyu kurdu , ama kutu sanki ilk çıkan digiplus kutularından , konunun ilk mesajındaki kutu ile aynı ,

Ve digitürkü kapattığım halde digi plus kutu içinden fan sesleri falan geliyor sanki çalışıyor gibi ,

Diğer bir sorun , kanal ve menü geçişleri digiplus da normal kutulara göre biraz ağır mı oluyor ?

saygılar

Plus kutular yavaş çalışır.Her konuda yavaştırlar,ben diğer kutularında pek hızlı olduğunu düşünmüyorum ya neyse ( Humax denemediğim için bilmiyorum )

Cihazınız 9100 ise oldukça yavaştır.Arada bir fişten çekin kendine gelir gibi oluyor

Kapattıktan sonra çalışmasının sebebide VOD içeriğine Digitürk tarafından bilgiler eklenmesi.Bu işlem sadece cihaz kapalıyken yapılıyor çünkü...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Arkadaşlar merhaba ,

saygılar

Plus kutular yavaş çalışır.Her konuda yavaştırlar,ben diğer kutularında pek hızlı olduğunu düşünmüyorum ya neyse ( Humax denemediğim için bilmiyorum )

Cihazınız 9100 ise oldukça yavaştır.Arada bir fişten çekin kendine gelir gibi oluyor

Kapattıktan sonra çalışmasının sebebide VOD içeriğine Digitürk tarafından bilgiler eklenmesi.Bu işlem sadece cihaz kapalıyken yapılıyor çünkü...

DT-PHI9100 cihazım

Bu cihazlardan daha kaliteli Digiplus cihazı var mı acaba ? Çok mu eski bu cihaz ?

Arayıp daha üst modelini isteyelim , vermezler mi ?

Peki bende durum biraz farklı ben digitürkü kapattığım zaman 3 - 5 dakika dediğin içerik yüklenmiyor,

Devamlı çalışan bir fan sesi var içeriden.. DEvamlı sanki kapalı halde çalışıyor ,

Bu durum ELEKTRİK maliyetlerini artırır mı diğer kutulara göre ? Eğer arttırır ise ben fişten çekeyim evden çıkarken , ne gerek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 12 Mayıs 2013; 19:03:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Arkadaşlar merhaba ,

saygılar

DT-PHI9100 cihazım

Bu cihazlardan daha kaliteli Digiplus cihazı var mı acaba ? Çok mu eski bu cihaz ?

Arayıp daha üst modelini isteyelim , vermezler mi ?

Peki bende durum biraz farklı ben digitürkü kapattığım zaman 3 - 5 dakika dediğin içerik yüklenmiyor,

Devamlı çalışan bir fan sesi var içeriden.. DEvamlı sanki kapalı halde çalışıyor ,

Bu durum ELEKTRİK maliyetlerini artırır mı diğer kutulara göre ? Eğer arttırır ise ben fişten çekeyim evden çıkarken , ne gerek var

Tam bilgim yok ama Humax markasının daha iyi olduğu söyleniyor.İsteğinize göre değil bayideki stok durumuna göre verilir ve 20 TL ücret alınır.

PHI-9100 galiba 6 senelik bir cihaz.İlk çıkanlardan :(

O fan sesi bendede var bazen unutuyorsun bazen dinleyince fena kafa yoruyor,ben hep içerik yükleniyor biliyorum.Sizinki gibi her zaman bi aktivite var

Fatura olayına gelince akvaryumdaki ısıtıcı,filtre mantığı gibidir.Etse etse 1 lira eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 12 Mayıs 2013; 19:33:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SATILIK DİGİTÜRK PLUS 1 YIL KULLANILMIŞTIR. ÜYELİK İPTALİNDEN DOLAYI SATILIK.

http://forum.donanimhaber.com/m_69212766/tm.htm
  • SATILIK DİGİTURK PLUS KUTU 250TL SORUNSUZ VE 9-10AYLIK 250TL SON FİYAT..!
  • Digitürk plus kulanıyorum.Arada bazı kanallar kumlanır gibi oluyor ve düzeliyor..Böyle bir sorun yaşadınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.