Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugun itibariyle turksat tan izledigim uyeligini Eutelsat a çevirterek Digiturk HD+ kutu da dahil anlaşma yaptim. birkaç sayfa okuma şansım oldu, bana hangi HD+ kutuyu öneriyorsunuz? Piyasada hangileri var? İstedigim kutuyu alabilme şansım var mi?

Sagemcom un yeni çikan kutusu hakkinda dusunceler nelerdir? Yardimlar icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazlar serviste servisi arayın arkadaşlar

• Hangi kutuyu öneriyorsunuz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

sagem kutular sevk edilmeye başlandı deniliyor.

Benim mevzuyuda bir öğrensen nasıl olcek adaşım kendi cihazım
  • quote:

cihazlar serviste servisi arayın arkadaşlar

Servisler de cihaz var ama vermek istemiyorlar sanırım. ne yapacaklarsa?
  • kaç gündür ortalığı birbirine kattım, lakin servisin elinde mevcut olan bu yeni kutuyu bir türlü taktıramadım. teknik servis diyorki, müşteri hizmetleri bildirmeden takamıyoruz, müşteri hizmetleri ise halen test aşamasında üyelere dağıtıma başlanamadı diyor. madem test aşamasında neden bayii'lere dağıtımına başladınız? digitürk'e okkalı bir şikayet maili yazdım, geri dönüş yapıldı ve sorunu en kısa sürede çözeceğiz dediler, oysaki ortada bir sorun yok aslında, altı üstü kutuyu vermiyorlar yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

kaç gündür ortalığı birbirine kattım, lakin servisin elinde mevcut olan bu yeni kutuyu bir türlü taktıramadım. teknik servis diyorki, müşteri hizmetleri bildirmeden takamıyoruz, müşteri hizmetleri ise halen test aşamasında üyelere dağıtıma başlanamadı diyor. madem test aşamasında neden bayii'lere dağıtımına başladınız? digitürk'e okkalı bir şikayet maili yazdım, geri dönüş yapıldı ve sorunu en kısa sürede çözeceğiz dediler, oysaki ortada bir sorun yok aslında, altı üstü kutuyu vermiyorlar yaaa

ben dün kavgasını yaptım ve twitterdan ifşa ettim üyeler arası ayrım yapıyorsunuz diye. daha öncesinde de digi ye plus iq yu karıştırmadan iq kutu istiyorum dedim ve servisle anlaştım plus iq kuracaktı. neyse twitterdan saydırınca çok kibar ki digide olmayacak kadar kibar bir bayan aradı. dedi sistem yeni güncellendi 5 dakika öncesinden itibaren artık plus iq kutu talebi alıyoruz dedi. siz de şimdi deneyin talebi. geçebiliyorlar.

• talep almaları önemli değil, eve gelip kurmaları önemli, adamlar bir türlü teknik servise yönlendirmiyorlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

son bir kaç haftadır tv izlerken sinir bozucu bir durumla karşılaşıyorum, ancak sorunun nereden kaynaklandığını bilemedim, bir yardımcı olabilir misiniz?

malum pace marka digiturk plus ve lg led tv kullanıyorum, herhangi bir şey izlerken (canlı olsun, kayıttan olsun farketmiyor) tv'nin görüntüsü ve sesi birden bire gidiyor, ekranda lg'nin "sinyal yok" yazısı yazmaya başlıyor.. digikutu kapanmıyor ama! sadece tv ile kutu arasındaki bağlantı kopmuş gibi oluyor.. ya digikutuyu kapatıp açınca, ya da tv'yi önce hdmi 2'ye (hdmi 2'de blu-ray player takılı) alıp, tekrar digiturk'ün bağlı olduğu hdmi 1'e geçince ekranda "bağlantı kuruluyor" yazıyor ve görüntü ile ses tekrar geliyor.. anlayamadım ben bunu, sorun digikutu'da mı, tv'de mi?

bence kutuda. Pace çok dandik yazılımlı kardeşim. Digiturkün en kötü cihazı bence.

Bu pace 7100 olan cihaz mı? Ya da şöyle sorayım, benim ki 7100, bu iyi bir cihaz mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ

quote:

quote:

son bir kaç haftadır tv izlerken sinir bozucu bir durumla karşılaşıyorum, ancak sorunun nereden kaynaklandığını bilemedim, bir yardımcı olabilir misiniz?

malum pace marka digiturk plus ve lg led tv kullanıyorum, herhangi bir şey izlerken (canlı olsun, kayıttan olsun farketmiyor) tv'nin görüntüsü ve sesi birden bire gidiyor, ekranda lg'nin "sinyal yok" yazısı yazmaya başlıyor.. digikutu kapanmıyor ama! sadece tv ile kutu arasındaki bağlantı kopmuş gibi oluyor.. ya digikutuyu kapatıp açınca, ya da tv'yi önce hdmi 2'ye (hdmi 2'de blu-ray player takılı) alıp, tekrar digiturk'ün bağlı olduğu hdmi 1'e geçince ekranda "bağlantı kuruluyor" yazıyor ve görüntü ile ses tekrar geliyor.. anlayamadım ben bunu, sorun digikutu'da mı, tv'de mi?

bence kutuda. Pace çok dandik yazılımlı kardeşim. Digiturkün en kötü cihazı bence.

Bu pace 7100 olan cihaz mı? Ya da şöyle sorayım, benim ki 7100, bu iyi bir cihaz mıdır?

7100 altech. duyduğuma göre pace e göre daha iyimiş :) Ama sagemcom en iyisi şuan plus kutu içerisinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ

quote:

quote:

7100 altech. duyduğuma göre pace e göre daha iyimiş :) Ama sagemcom en iyisi şuan plus kutu içerisinde.

Sagemcom 9100 olan değil dimi? Bi de plus mu? Plus ise ona mı geçsem acaba?

• 9100 pace plus
    7100 altech plus
    6100 sagecom plus+iq
  • quote:

9100 pace plus
    7100 altech plus
    6100 sagecom plus+iq

Teşekkürler

• Arkadaşlar ben 2 aydır Başlangıç+ HD+ 2 adet keyif paketi digitürk abonesiyim. Uydu alıcımın modeli 9503 ethernetten digitürk iq ya bağlanabiliyorum, ama evdeki tv 46 inc smart tv olduğun için ne biliyim digitürk iq diziler, kanallar ,filmler yani içerikler hiç gücel gelmedi ve görüntü kalitesi çok kötü geldiği için kullanmıyorum. Bu iq daki görüntü kaitesi sorunu sadece bendemi var ne yapmalıyım ? Şimdi birşey sormak istiyorum Digitürk plus a geçmeyi düşünüyorum bu aralar. Digitürk plus a geçtiğimde şuanki digitürk kutumu değiştirceklermi? değiştirirlerse kutu isteme kutu modeli seçme şansım varmı ? eğer öyle bir şansım varsa hangi model kutuyu seçmeliyim ? Evde kullanma amacım sürekli evdeyim cumartesi pazar hatta haftanın bir kaç günü hariç tv de hiçbirşey yok bana göre. İstediğim zaman yayını durdurmak kaldığım yerden devam etmek ,önceden kayıt ettiğim diziyi sıkıldığımda HD kalitesinde izlemek , istediğim zaman çok önceden yani kayıt etmeden izlemediğim programların ,dizilerin bölümünü HD kalitesinde izlemek (kayıt ettiklerimden bahsetmiyorum mesela 4 ay öncesi dizi bölümü HD izlemek ) istiyorum genel olarak bunları yapmak için hangi kutuyu önerirsiniz Digitürk plus a geçmelimiyim ? Birde wireless ile bağlanmak hangi kutuyu seçmeliyim evde 60 mbps limitsiz (akk li ) internetim var, ethernet girişinide kullanabilirim fakat ortada ethernet kablosunun gezmesini istemiyorum wireless ile bağlanmak istiyorum yeni alacağım kutuya illa ek bir ücret harcayıp alıcımı taktırmam gerekli bunun için?

• Merhaba arkadaslar sagemcom plus ıq bolumune yazdım ama cıt cıkmadı ama bıde buraya yazıyım dedım sımdı bugun dıgıant sordum antalya buyuk bayıı dedılerkı sagemcom plus ıq var ama cıhaz sızın olucak yanlız evde net yoksa 4tl para eklenır faturaya dedı bu ne ayak nedır bu.? Bu arada pace plus kutum benım kıra degıl 4tl hd bedelı verıyorum bu 4tl ne ayak.! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 9 Mart 2013; 22:44:53 >
  • sagemleri artık bağlatıyor millet sizde geç kalmayın başvurun.
  • hala bağlamıyorlar ama
  • quote:

sagemleri artık bağlatıyor millet sizde geç kalmayın başvurun.

Adaş 12,90TL mi 14TL mi ne verecekmişim ekstra faturama eklencek len yerim böle muhabbeti böle Teknolojiyi zati cihaz benimken 4,90TL
    Veriyorum birden 12TL vermek abes gereksiz bence.! kalsın onlarda o cihaz dün aradılar gelirlerse kalsın dicem PLUS pace yeter bana
  • bağlananlar var.

kardeşim senin iş kendinin olması yüzünden sıkıntılı. ne olacak fikrim yok

• Sagemcom cihazları herhalde yine yapacağımız pazarlığa göre fiyatlandıracaklar herhalde. Öpebildiği kadar öpecek yine DT.
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.