Elimde Samsung 2253LW Monitör var.Dvi çıkışlı bir monitör.Digiturk teknik servise sorduğumda HDMI-DVI çevirici ile bu monitörden görüntü alabileceğimi söylediler ve bende bu şekilde bağlantı yaptım.Görüntü aldım ancak "Uygun olmayan mod" uyarısı aldım.Monitör çözünürlüğüm 1680X1050 olmasına karşın monitörümü o çözünürlüğe almamı söyleyen bir uyarı mesajıyla karşılaşıyorum ve bir süre sonra otomatik olarak görüntü gidiyor.Monitör ayarlarında böyle bir çözünürlük ayarı yok.Digiturkden yaptığım çözünürlük ayarlarını ise kabul etmiyor.Digitürk Müşteri Hizmetlerini aradığımda yetkili bana kayıt özelliği olan bu plus kutusunun monitörleri desteklemediği söylendi ancak teknik servis aksini söylemişti.Forumlarda bu yolla digitürk izleyenler olduğunu da biliyorum.Sağlıklı görüntü alabilmem için ne yapmam lazım.Sıradan bir TV kartı işimi görür mü ? Görürse tavsiyeleriniz nelerdir ?
arkadaşlar yok mu fikri olan ?
yardım edebilecek yok mu arkadaşlar lütfen ? Ben digiturk plus recieverından monitörüme ve televizyonuma aynı anda görüntü almak istiyorum.Dvi-Hdmi kablosu ile görüntü aldım ancak sorun var lütfen yardım edin...
Bu kadar gündür yardım edebilecek 1 kişi bile yok mu ya ? :(
aynı sorun bende de var aynı hatayı veriyor monitör çıldırma noktasındayım monitör ayarlarını kurcaladım bişey bulamadım ne yapmak lazım acaba hakkaten bir bilen varsa el atsın.... ps3 bağladığında aynı sorunu vermiyor .... gene desteklenmeyen çözünürlük diyor ama bir tuşa basınca monitörün düzeliyor görüntü gitmiyor acaba digitürk plusın yazılımı mı engelliyor anlamadım...