Şimdi Ara

&&& DİGİTÜRK + PLUS un YENİ MODELİ ÇIKTI DT-PHI7100 &&&

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dt plus cihazın yeni modelleri bugün itibari ile depomuza geldi...ve dagıtımlarına başlandı..hatta bugün 3 tane üyeye kurulumunu yaptım..normal plus un daha küçültülmüş moleli daha şık küçük ve kullanışlı bir cihaz..
    menü falan aynı kumanda vs ekipmanlar aynı sadece görsellik olarak modeli degişik ve elektrik kablosu adaptörlü..ayrıca hızlı ve sorunsuz bir cihaza benziyor...
    NORMAL PLUS DAN HERHANGİ BİR EKSTRASI BİR ARTISI YOK sadece hızlı ve daha sorunsuz...altta resimlerini vericem ama cep telimin pikseli düşük oldugundan resimler pek iyi çıkmadı...cihazla ilgili verebilecegim bilgiler şimdilik bu kadar..cihazla alakalı sorunları veya faydaları ilerleyen zamanlarda sizlere bu başlık altından aktarıcam..
    www.nextstarservis.comwww.uyduservisi.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 12 Mayıs 2018; 1:19:15 >

• istersek elimizdeki eski modeli değiştirebiliyor muyuz?
  • ya digital kardeş..aklımızı karıştırma şimdi... 9102 ye odaklandık bekliyoruz...
  • skart sayısı teke inmiş anladığım kadarla küçülmüş bazı özeliklerde azalmış eskisi daha iyi.ayrıca kompente tırpanlanmış sonuç daha ucuz çihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 12 Aralık 2010; 12:43:21 >
  • 640*480 le mi çektin :) Hadi hayırlı olsun bilgi için teşekkürler.
  • Sayın digital34, benim kutunun hard diskinde sorun olduğu için muhtemelen değişmesi gerekecek, önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceğim, hangi kutu ile değiştirilmesi mantıklı olur, servis gelince istekte bulunabilirmiyim, veya istediğim servisi seçebilirmiyim?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

istersek elimizdeki eski modeli değiştirebiliyor muyuz?

Arıza kaydı açtırırsın..gelen teknik ekibin elinde mevcut ise tabikide olur ama eger yok ise olmaz :)
    quote:

Orijinalden alıntı: ganeja
    ya digital kardeş..aklımızı karıştırma şimdi... 9102 ye odaklandık bekliyoruz...

teknolojinin hızına yetişilmiyor dimi :)
    quote:

Orijinalden alıntı: samsungx
    skart sayısı teke inmiş anladığım kadarla küçülmüş bazı özeliklerde azalmış eskisi daha iyi.ayrıca kompente tırpanlanmış sonuç daha ucuz çihaz.

scart sayısı teke indi ama azalan herhangi bi özellik yok :) normali ile aynı tüm özellikleri
    quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    640*480 le mi çektin :) Hadi hayırlı olsun bilgi için teşekkürler.

VGA kemarayla çektim :):) aynen dt üyelerine h.o. :)
    quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan
    Sayın digital34, benim kutunun hard diskinde sorun olduğu için muhtemelen değişmesi gerekecek, önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceğim, hangi kutu ile değiştirilmesi mantıklı olur, servis gelince istekte bulunabilirmiyim, veya istediğim servisi seçebilirmiyim?
    Teşekkürler.

hardiskiniz arıza yapmış kutunuzun degişmesi gerekiyor..hangi kutu olursa olsun fark etmez bence ikisininde özellikleri aynı sadece model farkı var ama tabiki gelen servisin elinde yeni modellerden varsa talep ediniz denemekde fayda var nede olsa yeni model :)
    servisden istekde bulunabilirsiniz fakat servisin elinde o cihazdan olup olmaması önemli olan..
    istedigim servisi seçebilirmiyim derken bulundugunuz bölgeye hangi servis bakıyorsa o servisi yönlendirirler

• Dış görünüş ile cihaz görüdüğüm kadarı ile pek hoşuma gitmedi açıkçası Cihazı henüz kullanmadığım için biraz ön yargı var.=) Benim DT Plus cihazı son günlerde kafayı yemeye başladı.Servis yazdıracaktım ama ben eski cihazlardan gelmesini istiyorum =) Teknik servis ile görüşsem bu imkan bana sağlanabilir mi?Bana bakan teknik servis bu:

İlçe:KAĞITHANE
    Adı:İSTANBUL DİJİTAL
    Tel:(212) 502 98 98
    Adres:ALTINAY A 88 SEYRANTEPE KAĞITHANE İSTANBUL - TELEFON: 90 212 2953838
  • sayın dijital 34 ayrıca kompentte yok neden gerek görülmedi bilğiniz varmı.
  • ben de değiştirmeyi düşünüyorum..

aradaki farkları bilen var mı?Kalitesi düşükse değiştirmeyelim..

Component olmaması da ses sistemim için kötü tabi...

Bursa bayisini aradım.Ellerinde henüz olmadığını söyledi..
    ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

ben de değiştirmeyi düşünüyorum..

aradaki farkları bilen var mı?Kalitesi düşükse değiştirmeyelim..

Component olmaması da ses sistemim için kötü tabi...

Bursa bayisini aradım.Ellerinde henüz olmadığını söyledi..
    ..

Yanlış anlaşılmasın compenent sesle ilgili değildir hdmi olmayan tvlerde kulanılan veya tek baglantı varsa hdmi olarak ona altarnatif bir bağlantıdır ses ile ilgisi yoktur hata ses taşımaz
  • iyi de ben sesi tv den almıyorum ki..
    lg 353sd+digi plus+sony d3500

lg de hdmi ve optik olmadığı için,sony de optik olmadığı için sistemi şöyle bağlıyorum=
    lg yi scartla sony ye ve digi plus a (bir tarafı scart bir tarafı component)scart çoklayıcı ile bağlıyorum.
    hdmi ile sony ve digi plus u bağlıyorum.

usb den film izliyorum sesi lg de alıyorum.
    digi plus izliyorum sesi lg den alıyorum.
  • quote:

iyi de ben sesi tv den almıyorum ki..
    lg 353sd+digi plus+sony d3500

lg de hdmi ve optik olmadığı için,sony de optik olmadığı için sistemi şöyle bağlıyorum=
    lg yi scartla sony ye ve digi plus a (bir tarafı scart bir tarafı component)scart çoklayıcı ile bağlıyorum.
    hdmi ile sony ve digi plus u bağlıyorum.

usb den film izliyorum sesi lg de alıyorum.
    digi plus izliyorum sesi lg den alıyorum.

sizin bahsetiginiz kompozit olmasın sarı kırmızı beyaz uçlu kompent yeşil mavi kırmızı uçludur ses taşımaz.
  • hım,
    doğrudur o zaman<..
    ama kompozit de yok ki bu yeni kutuda..
    dimi.
  • quote:

hım,
    doğrudur o zaman<..
    ama kompozit de yok ki bu yeni kutuda..
    dimi.

var üste resimde cihazın arka resmi var skartın solunda .
  • ok o zaman saol dostum..
    gelirse bursa bayisine deneyeceğim..
    izlenimlerimi yazarım..
  • hayırlısı olsun.
  • kompozit var..komponent yok...ama hdmi kullanan cihazlar ,için çok sorun olmaz
  • Komponent olmamasi kotu, avr'den yan odaya aktarim yapamayiz.... Eski kutu bulmak lazim o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

Dış görünüş ile cihaz görüdüğüm kadarı ile pek hoşuma gitmedi açıkçası Cihazı henüz kullanmadığım için biraz ön yargı var.=) Benim DT Plus cihazı son günlerde kafayı yemeye başladı.Servis yazdıracaktım ama ben eski cihazlardan gelmesini istiyorum =) Teknik servis ile görüşsem bu imkan bana sağlanabilir mi?Bana bakan teknik servis bu:

İlçe:KAĞITHANE
    Adı:İSTANBUL DİJİTAL
    Tel:(212) 502 98 98
    Adres:ALTINAY A 88 SEYRANTEPE KAĞITHANE İSTANBUL - TELEFON: 90 212 2953838

kagıthanenin belli bir bölümü bizim bayimize ait fakat sizin bulundugunuz adres istanbul dijitalin kapsama alanına giriyor..servisi yazdır ellerinde büyük ihtimalle eski kasa plus vardır..ama sen yinede servisi yazdırmadan önce konu ile alakalı bayiyi arayıp bi görüş bence
    quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

sayın dijital 34 ayrıca kompentte yok neden gerek görülmedi bilğiniz varmı.

evet cihazda kompentte yok neden gerek görülmedigini henüz bilmiyorum fakat gidecegim ilk seminerde bu konuyu dile getirecegim..sonuçlarıda sizlerle paylaşırım..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.