Şimdi Ara

&&& DİGİTÜRK + PLUS un YENİ MODELİ ÇIKTI DT-PHI7100 &&& (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiye göre fiatı ucuzsa ve kirasısa ucuzsa alınabilir.tabi ben eskisini tercih ederim.
  • komponent baglanti zaten birkac yil icinde yayin haklarindan dolayi tamamen ortadan kalkacak, su anda da digiplus'da parali yayinlarin komponentden cikisi bloklanmis durumda, bu sebeple yeni cihazda komponent cikisa yer vermemislerdir.
  • denedim compent çalışmıyor yanlız onda degil t.dünya ve dsmartada çalışmıyor.
  • "ne varsa eskilerde var" demiştik samsungx la bu başlıktamıydı bilmiyorum
    şükrü bey dt plus cihaz sorununuz düzeldi mi? nasıl çözdünüz?
    dediğiniz gibi yan odaya görüntü aktarmak açısından ben iki scartı da hdmı da kulanıyorum mevcut pace cihazda.
    hoş yakında çıkartacaz herhalde elimizden
    yeniler kırpılmış gibi olmuş
    kaç gayme bunlar?
    kirası? cihaz bedeli? vs..
  • aynı fiyat
    kiralama 19,90 tl
  • yeni cihaz geldi..
    diğerine göre küçük (bu benim için avantaj)
    psikolojik galiba ama biraz hızlı geldi..
    daha önceki kutu kafayı yemişti resmen..
    "kendi kendine kayıta geçiyordu, 377 gidip geliyordu..."
    simsiyah;gece karanlıkta sadece kanal numara ışıkları görünüyor(bu da hoş gibi)
    akşam geldi..bakalım neler yaşayacağız
    (servis ücreti almadılar)
  • cihazla alakalı edindigim son bilgileri aktarayım sizlere arkadaşlar; dt plusun bu yeni model ve serilerini digiturk türkiyede kendisi üretmekdedir..yani made in turkey..:)
    yerli malı bu cihazlarında üretimi şu şekilde gerçekleşiyormuş..bizim arızalı olarak topladıgımız eski kasa dt plusların anakartlarını ve saglam olan iç ekipmanlarını kullanarak tasarladıkları yeni kasanın içinde toplayıp eksik olan parçalarıda dt plusun yurtdışındaki üretici firmasından temin edip sıfır ayarında laboratuardan geçirip 48 saatlik bir testin ardından dt üyelerinin hizmetine sunmak üzere bayilere yollamıştır..edindigim bu bilgilerin herhangi bir resmiyeti yoktur..anadepoda çalışan bazı personel arkadaşlarımdan telefon aracılıgıyla ögrendim..

bu sölediklerim..dt plusun yeni modellerinden almayı düşünen arkadaşları kesinlikle cihazdan sogutmasın..cihaz gerçekden kullanışlı ve hızlı..
  • digital sunny hd cihaz var mı?
  • ewt vaR mesela AT 11000 die bir cihazı var..daha başka modelleride var..hd cihazı olmayan firma yok bildigim kadarıyla..tüm üretici firmaların hd cihazı mevcut..

ama digitürk platformunda sunny nin hd cihazı varmı die soruyosan eger..yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 14 Aralık 2010; 21:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

Dış görünüş ile cihaz görüdüğüm kadarı ile pek hoşuma gitmedi açıkçası Cihazı henüz kullanmadığım için biraz ön yargı var.=) Benim DT Plus cihazı son günlerde kafayı yemeye başladı.Servis yazdıracaktım ama ben eski cihazlardan gelmesini istiyorum =) Teknik servis ile görüşsem bu imkan bana sağlanabilir mi?Bana bakan teknik servis bu:

İlçe:KAĞITHANE
    Adı:İSTANBUL DİJİTAL
    Tel:(212) 502 98 98
    Adres:ALTINAY A 88 SEYRANTEPE KAĞITHANE İSTANBUL - TELEFON: 90 212 2953838

kagıthanenin belli bir bölümü bizim bayimize ait fakat sizin bulundugunuz adres istanbul dijitalin kapsama alanına giriyor..servisi yazdır ellerinde büyük ihtimalle eski kasa plus vardır..ama sen yinede servisi yazdırmadan önce konu ile alakalı bayiyi arayıp bi görüş bence

Sağolasın.Dediğin gibi yapmak en mantıklısı

• bu arada atlamayalım,
    aynı kumanda çıkıyor kutudan...
  • ewt kumanda aynı..hatta şunu da söliyeyim cihazla beraber gelen kullanım kılavuzu da eski dt plusların kullanım kılavuzu..istersen içini açıp bir kontrolünü yap :) eski dt plusun resimlerini göreceksin :)
  • doğru
  • yeni kulanıcılara hayırlı olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34
    ewt vaR mesela AT 11000 die bir cihazı var..daha başka modelleride var..hd cihazı olmayan firma yok bildigim kadarıyla..tüm üretici firmaların hd cihazı mevcut..

ama digitürk platformunda sunny nin hd cihazı varmı die soruyosan eger..yok

Digi için sordum:) benim servis çok dandik. Sunny hd var filan dedi:) Ben digi-dsmart tüm cihazlarını çok iyi biliyorum ondan sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 15 Aralık 2010; 18:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

"ne varsa eskilerde var" demiştik samsungx la bu başlıktamıydı bilmiyorum
    dediğiniz gibi yan odaya görüntü aktarmak açısından ben iki scartı da hdmı da kulanıyorum mevcut pace cihazda.
    kaç gayme bunlar?

Sayın Aticus3,

Önümüzdeki hafta Türkiye'ye geleceğim, hala hard disk hatası devam ediyor. Bende iki tane Digiplus olduğu için çok sorun olmuyor, hanım dizileri diğerine kaydediyor..

Türkiye'ye çok sık gelemediğim için umarım yeni aldığım cihaz da hemen bozulmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

quote:

kaç gayme bunlar?

Sayın Aticus3,

Önümüzdeki hafta Türkiye'ye geleceğim, hala hard disk hatası devam ediyor. Bende iki tane Digiplus olduğu için çok sorun olmuyor, hanım dizileri diğerine kaydediyor..

Türkiye'ye çok sık gelemediğim için umarım yeni aldığım cihaz da hemen bozulmaz.

kutuyuda getireceksiniz o zaman. Sorunu ben de merak ettim. çözüme ulaşırsanız bilgi verin lütfen.
    eee istanbulada yolunuz düşerse nuriyi ziyaret edersiniz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

quote:

kaç gayme bunlar?

Sayın Aticus3,

şükrü bey hardiskli dvd kayıt için daha iyi bence plusta zaman zaman siliniyor.

• evet yaaa ne sinir bir uygulama
    3 ay 6 ayda bir açılmaz hale gelmesi çok anlamsız yahuu.
  • öncelikle herkese merhaba. üye olmamın sebebi ilk mesajı buraya attığımdan anlaşılacağı gibi digitürk plus. öncelikle yaşadığım sorunu sizlere anlatayım. olayın anlaşılması için. sonunda da yeni receiver hakkında bilgi vereyim.

ilk plus bağlattıktan 1-2 hafta sonra, sinyal kaybı nedeniyle yayın kesiliyor, siyah ekran geliyor ve televizyonda sinyal kablosunu takın yazıyordu. internette araştırdım bu sorunu yaşayan sadece ben değilmişim. neyse, servise haber verdik, gelip kutunun çok ısındığını söylediler ve değiştirdiler. buna rağmen aynı şikayet devam etti ve tekrar servisi çağırdık. ikinci gelişlerinde de yeni model kutu bağladılar ve sinyal yükseltici taktılar. lnb'den gelen sinyalin az olması sebebiyle. 2 gün oldu ve şu an sinyal kaybından dolayı siyah ekranla falan karşılaşmadım.

ancak, yeni gelen kutunun görüntü kalitesi eskisinden daha kötü diyebilirim. özellikle hd kanallarda bunu rahatlıkla görebiliyorsunuz. eski receiverda görüntü daha parlakken (hd kanallar için söylüyorum) şu an daha mat bir görüntü var. standart çözünürlükteki yayınlarda ise hareketli sahnelerde takılma-titreme gibi sorunlar var. izlenmeyecek kadar kötü değil ancak yine de rahatsız ediyor insanı. televizyonum samsung le40c630 ve eski kutuyu kullanırken bu tip görüntü bozuklukları asla yaşamadım. bunun için digitürk çağrı merkezini aradım, zamanla bu eksiklerin yeni yazılımlar yüklenerek giderileceğini ve şikayetimi kaydettiğini söyledi. kullanmadığınız durumda stand-by modunda bırakın falan dedi. bu cevaplar beni tatmin etmeyince de bulunduğum bölgeye bakan yetkili servisi arayıp durumu bildirdim. adıma kayıt açtılar ve eski receiver gelirse göndereceklerini söylediler. sizlere tavsiyem, yeni receiverdan şimdlik uzak durmanız.

biraz uzun oldu ama şunu da sormadan edemeyeceğim. çağrı merkezindekilerin dedikleri gibi, zaman geçtikçe görüntü düzelir mi? eğer düzelirse bu ne kadar zaman alır?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.