Şimdi Ara

digiturk receiver ile turksat 4a da lig tv izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar boyle bir sey mumkun mu bende digiturk sampiyonlar paketi var receiver imi alip turksat 4a ya cevrili olan bir uyduya baglasam lig tv kanali acik olur mu?
    4-5 sene once boyle bir sey yaptigimi hatirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de deneyecegim turksat her yerde var

• Uydu alıcısını alıp başka bir yere götürüp orada kullanmaktan mı bahsediyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Uydu alıcısını alıp başka bir yere götürüp orada kullanmaktan mı bahsediyorsunuz acaba?

Evet hocam ondan bahsediyorum eutelsat üzerinden değilde turksat üzerinden

• denedim ve oluyor ama fazla kanal beklemeyin lig tv haricinde
  • LİGtv 1-2-3 haricinde 2-3 tane belgesel kanalı izleyebilirsiniz.
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak babam türksat üzerinden taraftar paketi almış dijitürk kutuyu getirip kurmuş ama hd yayınların hiçbirini izleyemiyoruz çünkü takılan cihaz sd yayın destekliyormuş paketimizde ona göreymiş takılı olan televizyonumuz 42lg la660s şimdi ben çanaktan gelen kabloya bir çoklayıcı taksam 1. çıkıştan digitürk cihazını bağlasam 2.çıkıştan da lg tv nin dahili uydusuna bağlasam digitürk cihazı kapalıyken tvnin dahili uydusundan normal türksat yayınlarını izleyebilirmiyim yani digitürkü sadece maç saatlerinde açsam nasıl olur böyle bir aparat varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

arkadaşlar benim bir sorum olacak babam türksat üzerinden taraftar paketi almış dijitürk kutuyu getirip kurmuş ama hd yayınların hiçbirini izleyemiyoruz çünkü takılan cihaz sd yayın destekliyormuş paketimizde ona göreymiş takılı olan televizyonumuz 42lg la660s şimdi ben çanaktan gelen kabloya bir çoklayıcı taksam 1. çıkıştan digitürk cihazını bağlasam 2.çıkıştan da lg tv nin dahili uydusuna bağlasam digitürk cihazı kapalıyken tvnin dahili uydusundan normal türksat yayınlarını izleyebilirmiyim yani digitürkü sadece maç saatlerinde açsam nasıl olur böyle bir aparat varmı

Çoklayıcı aparat var, onunla rahatlıkla yapabilirsiniz. Uydudan gelen kabloyu girişe takarsınız, iki çıkışla da hem digiturk kutusuna, hem de tv deki uydu alıcısına bağlayabilirsiniz.

Bundan daha basiti de var. Digiturk kutusunun arkasında LNB OUT ya da LOOP yazan bi yer var mı? Eğer varsa uydudan gelen kabloyu LNB IN bölümüne bağlayın, LNB OUT kısmına da bir ara kablo bağlayın, bu kablonun diğer ucunu da tv deki uydu alıcıya takın. Sinyali iki uydu alıcıya paylaştırmış olursunuz böylece.

• artemes A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler eve gidince kutunun arkasına bakayım varsa iyi olucak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.