Şimdi Ara

DİGİTÜRK REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sabah evdeki iki aboneliğimdede sinyal gitti.sabahtan beri müşteri hizmetleri ile kavga ediyorum.aboneliğimi iptal edin diorum onu bile yapmıolar:) hava muhalefetinden dolayı genel sıkıntı diolar. sizde yaşıyormusunuz bu problemi?

bu arada sadece kar yağıyor.bi fırtına falanda söz konusu deil..ayrıca türksatlar sinyal sıkıntısı çekmioda bu digitürk mü çekiyor. bukadar dandik bir alt yapıyamı sahip bu firma. yazıklar olsun ödenilen paralara. faturayı bir gün geçir anında keser yayınını peki bizim izlemediğimiz günler ne olacak?

bu sıkıntıyı çeken yada çözümünü bulan arkadaşlar yazarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Turker34

bu sabah evdeki iki aboneliğimdede sinyal gitti.sabahtan beri müşteri hizmetleri ile kavga ediyorum.aboneliğimi iptal edin diorum onu bile yapmıolar:) hava muhalefetinden dolayı genel sıkıntı diolar. sizde yaşıyormusunuz bu problemi?

bu arada sadece kar yağıyor.bi fırtına falanda söz konusu deil..ayrıca türksatlar sinyal sıkıntısı çekmioda bu digitürk mü çekiyor. bukadar dandik bir alt yapıyamı sahip bu firma. yazıklar olsun ödenilen paralara. faturayı bir gün geçir anında keser yayınını peki bizim izlemediğimiz günler ne olacak?

şuanda benim evimdede digitürk çalışıyor,türksat sinyali gitmiş durumda.. ayrıca kar, fırtınadan daha çok etkiler sinyali. birde izlemedigin günlerin ücretini faturandan düşürte biliyosun. böyle bir hakkın var . müşteri hizmetlerine durumu izah edersen yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 20 Aralık 2012; 17:25:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

bu sabah evdeki iki aboneliğimdede sinyal gitti.sabahtan beri müşteri hizmetleri ile kavga ediyorum.aboneliğimi iptal edin diorum onu bile yapmıolar:) hava muhalefetinden dolayı genel sıkıntı diolar. sizde yaşıyormusunuz bu problemi?

şuanda benim evimdede digitürk çalışıyor,türksat sinyali gitmiş durumda.. ayrıca kar, fırtınadan daha çok etkiler sinyali. birde izlemedigin günlerin ücretini faturandan düşürte biliyosun. böyle bir hakkın var . müşteri hizmetlerine durumu izah edersen yardımcı olurlar.

nerde oturuyorsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

nerde oturuyorsun?

istanbul eyüp

• İstanbul şişlide de aynı sorun var bide mac olsaydı bu gün of diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini şanslı saymalısın bütün istanbulda olmayıp sende varsa:) darısı bizimde başımıza
  • Öğlenden beri ''sinyal yok'' yazısı çıkıyor..!! REZALET!!!!

Dışarda kar fırtınası olsa anlarım da.. Anormal bir hava yok.

Amerikadaki fırtınalar demekki bizde olsa, 10 yıl kendimize gelemeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    3 ay önce açıldı
    Digitürk e göre dsmart
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öğleden beri bizde de yayın yok arkadaşlar :(
  • arkadaşlar antenin üzerindeki karı imkanınız varsa temizleyin.yayın geliyor o zaman.ben öyle yaptım düzeldi
  • Mecidiyeköy'de DT sinyali yok. Çanak tertemiz... Uyduya bence DT uplink yapamıyor
  • zannedersem diji kutuların tunerleri dandik diyebilirim ama darılmayın....
  • benimde geldi şuanda şükürki
  • Ben hiç kesilmedi
  • ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 20 Aralık 2012; 21:21:05 >
  • Yaklaşık 45 dk önce geldi... Arada takılıyor ama genelde sorunsuz..!!!
  • kotu hava sartlarina cozum bulacak sistem yapamadi bizim mucitci Turkler
  • quote:

kendini şanslı saymalısın bütün istanbulda olmayıp sende varsa:) darısı bizimde başımıza

aslına bakarsan olay bende bitiyor. kendi çanagımı kendim taktım
  • İstanbul Ataşehir Sinyal Yok....Yarın iptal ettirip dsmarta geçiyorum
  • Hd paket kullaniyorum moviemaxleri açmışlar haberiniz var mı?? Şuan acik bende spor ve belgesel var sadece. Acaba yilbasi için falan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitürkün sitesindede bir şeyden bahsetmemiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.