Şimdi Ara

Digitürk rezaleti lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar salı günü 0850'li bir telefondan arandım digitürk merkezi değilde yetkili teknik servis satış yapmak istiyorlardı bana digitürkün hala sitesinde yazan ve resimde olan kampanyayı sundular kampanya çok basitti kredi kartı ile 477 tlyi çekiyorlar ve 9'a bölüyorlar hiç fatura filan uğraşmıyorsun neyse ben önce normal bir bayi olduğu için istemedim güvenemedim açıkçası ve bugün kampanyanın son günü olduğunu söyledi bu konuşmam salı günü öğlen civarında gerçekleşiyor sonra ben mesai saati bitimine yakın 473 73 73 nolu telefonu aradım ve böyle bir kampanyanın olup olmadığını teyit ettim çağrı merkezindeki arkadaş evet var ve kampanyanın son günü bugün diye de belirtti banada uygun geldi ve bende kurulum talimatı verdim sonra bilgileri aldıktan sonra ise beni bayi aradı ne zaman kurulma gelelim diye bende perşembe günü müsait olduğumu söyledim perşembe günü kurulum için geldiler arkadaşlar evime gelen sinyal gücümün zayıf olduğunu söylediler ve bunu benim düzeltmemi isteyip düzeltildikten sonra geleceklerini söylediler bende digitürkü aradım benle pek ilgilenmediklerini söyledim ve başka bir servis yönlendirmelerini rica ettim başka bir servis yönlendirildi onlarda cuma günü geldiler ben evde yokken kurulumu yaptılar ve gittiler daha sonra ben kredi kartımı kontrol ettiğim zaman benden çekilen tutar 540 tl olduğunu gördüm hemen 473 73 73'ü aradım böyle böyle dedim onlarda işlem oluşturdum size geri dönecez dediler

işin ilginç kısmı bundan sonra başlıyor

bugün tekrar müşteri hizmetleri tarafından arandım karşımdaki beyfendi malesef o fiyattan veremeyeceklerini istersem 540 tl tutarını iade edip üyeliğimin iptalini sağlayacağını söyledi bende dedimki olmaz beyfendi bana söylenilen fiyat bu ben kampanyanın son günü kurulum talimatı verdim ve yararlandım bana bu fiyattan vermek zorundasınız dedim hayır yapamayız filan dediler istersem bunu iptal ve iade edip başka bir kampanyadan yararlanacağımı söylediler onunda toplam fiyatı 650 lira filan tuttuğunu söyledi bende zaten 477 lira demişsiniz fazla çekmişsiniz onuda iptal edip daha fazla bir tutar çekileceğini salak yerine mi koyulduğumu sordum bu arada bana ses kayıtlarımı ulaştırın bunları dinlemek istiyorum orda her şey var konuştuklarımız kayıtlı dedim malesef öyle bir şeyin mümkün olmayacağını ancak savcılık yolu ile onları dinleyebilceğimi söylediler bende dahada sinirlenip pazartesi savcılığa gidip ses kayıtları için dilekçe vereceğimi ve avukatımla görüşüp tüketiciyi kandırdıkları için dava açacağımı söyledim bunu söyleyince adam biraz daha daha geri vitese takıp mapıt bey sizin için bir daha form açalım bir daha inceleyelim dedi bende karşılık olarak artık 477 tlyede verseniz istemediğimi ve davayı açacağımı söyledim ama yinede sizden geri dönüş bekliyorum dedim bakalım yarın yada pazartesi nasıl bir geri dönüş sağlayacaklar

sizden ricam nasıl bir yol izlemeliyim 477 tlyede verseler şuan kabul etmeme gibi bir lüksüm var mı ( ben var biliyorum) ve davayı nasıl açacam lütfen yardım arkadaşlar
     Digitürk rezaleti lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapıt -- 17 Ocak 2015; 20:09:34 >

• aslında ne güzel demiş " paranızı iade edelim" diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnygirl

aslında ne güzel demiş " paranızı iade edelim" diye

ben tüketiciyim neden iade edip üyeliğimi iptal ettireyimki ben kullanmak istiyorum bu paketi ama dedikleri fiyattan çektikleri fiyattan değil
  • Yayınlar Eutelsattan mı Turksattan mı verildi size?Bu kampanya 2 uydu içinde vardı ve Turksat olan hd değildi daha ucuzdu Eutelsat hd idi haliyle fiyat daha fazlaydı diğerine göre.Acaba siz Turksat kampanyasına mı baktınızda kurulum Eutelsat olduğundan fiyat farkı oluştu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ne güzel al paranı git bize bulaşma yoksa başına bela alırsın demiş ama siz anlamamışsınız

Bence geri dönerlerse veya siz aradığınızda dediginiz fiyattan vermezlerse paranızı geri alın ve hiç bulaşmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 18 Ocak 2015; 7:54:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Yayınlar Eutelsattan mı Turksattan mı verildi size?Bu kampanya 2 uydu içinde vardı ve Turksat olan hd değildi daha ucuzdu Eutelsat hd idi haliyle fiyat daha fazlaydı diğerine göre.Acaba siz Turksat kampanyasına mı baktınızda kurulum Eutelsat olduğundan fiyat farkı oluştu

hocam turksat üzerinden aldım merkezi sistem turksat üzerinden
  • ya şu al paranı git diyen arkadaşlar nasıl tüketici anlamıyorum adamlar hatalı olduklarından dolayı al paranı git diyor babalarının hayrına değil haklı olduğum durumda neden üyeliğimden vazgeçeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

quote:

Yayınlar Eutelsattan mı Turksattan mı verildi size?Bu kampanya 2 uydu içinde vardı ve Turksat olan hd değildi daha ucuzdu Eutelsat hd idi haliyle fiyat daha fazlaydı diğerine göre.Acaba siz Turksat kampanyasına mı baktınızda kurulum Eutelsat olduğundan fiyat farkı oluştu

Sampiyonlar paketi mi superlig paketi mi bu paket? Sanıyorum superlig paketini verdiler size siz sampiyonlar paketi ücretine bakıyorsunuz yada onlar fiyatı karıştırıp boyle söylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sampiyonlar paketi mi superlig paketi mi bu paket? Sanıyorum superlig paketini verdiler size siz sampiyonlar paketi ücretine bakıyorsunuz yada onlar fiyatı karıştırıp boyle söylediler

şampiyonlar paketi hocam çok eminim hatta ısrarla belirttim ama bir şey demediler bugün yine aradılar o fiyattan veremeyeceklerini istersem işte hediye sinema paketi verebilceğeini söyledi

• quote:

ya şu al paranı git diyen arkadaşlar nasıl tüketici anlamıyorum adamlar hatalı olduklarından dolayı al paranı git diyor babalarının hayrına değil haklı olduğum durumda neden üyeliğimden vazgeçeyim

dostum, tüketici olarak bizde problem yok. ama senin karşında tüketici hakkına riayet eden bir şirket yok. sen üyeliğini devam ettir, bizi anlayacağına eminim.
  • funnygirl F kullanıcısına yanıt
    tüketici hakkına riayet eden bir şirket yoksa tüketici haklarına başvuracam hocam sonuna kadar kovalayacam bu işin sonunu bakalım artık
  • quote:

tüketici hakkına riayet eden bir şirket yoksa tüketici haklarına başvuracam hocam sonuna kadar kovalayacam bu işin sonunu bakalım artık

tam da onu diyorum işte bir şey çıkmaz. istediğin yere şikayet et. ödediğin para boşa gider.pişman olursun
  • ?ikayet edersen de parany geri alyrsyn. Ama kaç ay sürerse aldy?yn parayy i?leten kazanan onlar olur, sen parany de?er kaybetmi? olarak alyrsyn.
  • Uzaktan mesafeli sozlesmeli datislarda 15 gun cayma hakki var diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para çok büyük bir para olmadığı için değer kaybetmez sıkıntı değil yani. evet vazgeçme hakkım var ama ben vazgeçmek istemiyorum o 477 tlden kullanmak istiyorum derdim o yoksa iade hakkım var onu biliyorum
  • Digitürk bugün sorunumu çözdü aradaki fark kadar bana spor ekstra paketi verdi zaten bende 3 aydan sonra almayı düşünüyordum hem benim hemde digitürkün işi görülmüş oldu ilglenen arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapıt -- 23 Ocak 2015; 19:30:50 >
  • mapıt kullanıcısına yanıt
    Adınıza sevindim. Benim sorunu da çözecekler mi bakalım
  • sizin nedir hocam şikayetiniz
  • mapıt kullanıcısına yanıt
    Erotik kanallar. Giriş paketinin üstüne izinsiz imzasız 10 lira bedelle erotik kanal eklediler, ama kurtulmak ne mümkün!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.