Şimdi Ara

DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.949
Cevap
24
Favori
157.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar az önce aradılar 194 tl sporun yıldızı teklif ettiler kabul ettim daha iyi teklif alan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalların yarısı yok sizde durumlar nasıl

•  Merak edenler bıraktığım videoyu izleyebilir. 

ben yıldız dolu paketi 550tl izliyorum ilk 3 ay 300 tl

DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K CihazTime Lineyoutube
    Gerekli malzeme listesi Kutu modeli dt6144uhd 4k plus 85cm çanak anten Dmu2 lnb gerekiyor. Uzaktan kayıt özelliği var telefondan komut gönderiyorum bein connect uygulamasından yani ve cihaza kaydediyor içinde 380gb ssd geliyor
    https://www.youtube.com/watch?si=lsM-B4JfmspwrzAS&v=LgTcTq2cQdk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuslaKing48 -- 29 Haziran 2024; 11:56:25 >
  • Turksat 6a devreye girince yayınlarımız sinyal kalitesi daha iyi olur mu

• Modüllü üyelik almak istiyorum ama modül yok diyor servis. Bu decoderlar illa MDU tipi olan LNB'leri mi destekliyor? Universal LNB çalışmıyor mu bu cihazlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergorur -- 3 Temmuz 2024; 13:49:12 >
  • boraa28 B kullanıcısına yanıt

Çektikleri kaynak iyi olmadıktan sonra 6a değil 7b bile olsa uydu hiçbir fark olmaz çektikleri cihazların güncellenmesi lazım. yoksa bu uydu da ne 4k yayın yaptılar ilk çıktığı zaman reklamını da yapıyorlardı şu an ses seda çıkmadığına göre. 4k yı akıllarına bile almıyorlar.

• omergorur O kullanıcısına yanıt
    Hayır abi Universal LNB ile çalışmıyor birden fazla kanalı aynı anda kaydedebilmesi için MDU olarak tasarlanmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Digiturkun sagem 4k cihazını üyeliğimi sonlandirip cihazı alsam(cezai ücret karşılığı)

Normal uydu gibi kullanabilirmiyim

Cihaz özelliklerini beğeniyorum aynı anda farklı kanal kayit gibi özellikleri olduğu için istiyorum

Uzman arkadaşların yorumlarini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kdk1903

Merhaba

Digiturkun sagem 4k cihazını üyeliğimi sonlandirip cihazı alsam(cezai ücret karşılığı)

Normal uydu gibi kullanabilirmiyim

Cihaz özelliklerini beğeniyorum aynı anda farklı kanal kayit gibi özellikleri olduğu için istiyorum

Uzman arkadaşların yorumlarini bekliyorum

Kullanamazsınız. O cihaz Digiturk platformu için kullanılan bir cihaz. Normal uydu alıcısı gibi kullanamazsınız. Kayıt işlevi falan da çalışmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.