< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz (98. sayfa)
-
-
Kanalların yarısı yok sizde durumlar nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak edenler bıraktığım videoyu izleyebilir.
ben yıldız dolu paketi 550tl izliyorum ilk 3 ay 300 tl
Time LineyoutubeGerekli malzeme listesi Kutu modeli dt6144uhd 4k plus 85cm çanak anten Dmu2 lnb gerekiyor. Uzaktan kayıt özelliği var telefondan komut gönderiyorum bein connect uygulamasından yani ve cihaza kaydediyor içinde 380gb ssd geliyorhttps://www.youtube.com/watch?si=lsM-B4JfmspwrzAS&v=LgTcTq2cQdk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuslaKing48 -- 29 Haziran 2024; 11:56:25 > -
Turksat 6a devreye girince yayınlarımız sinyal kalitesi daha iyi olur mu
Modüllü üyelik almak istiyorum ama modül yok diyor servis. Bu decoderlar illa MDU tipi olan LNB'leri mi destekliyor? Universal LNB çalışmıyor mu bu cihazlarda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergorur -- 3 Temmuz 2024; 13:49:12 > -
Çektikleri kaynak iyi olmadıktan sonra 6a değil 7b bile olsa uydu hiçbir fark olmaz çektikleri cihazların güncellenmesi lazım. yoksa bu uydu da ne 4k yayın yaptılar ilk çıktığı zaman reklamını da yapıyorlardı şu an ses seda çıkmadığına göre. 4k yı akıllarına bile almıyorlar.
-
Hayır abi Universal LNB ile çalışmıyor birden fazla kanalı aynı anda kaydedebilmesi için MDU olarak tasarlanmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Digiturkun sagem 4k cihazını üyeliğimi sonlandirip cihazı alsam(cezai ücret karşılığı)
Normal uydu gibi kullanabilirmiyim
Cihaz özelliklerini beğeniyorum aynı anda farklı kanal kayit gibi özellikleri olduğu için istiyorum
Uzman arkadaşların yorumlarini bekliyorum
Kullanamazsınız. O cihaz Digiturk platformu için kullanılan bir cihaz. Normal uydu alıcısı gibi kullanamazsınız. Kayıt işlevi falan da çalışmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Kdk1903Merhaba
Digiturkun sagem 4k cihazını üyeliğimi sonlandirip cihazı alsam(cezai ücret karşılığı)
Normal uydu gibi kullanabilirmiyim
Cihaz özelliklerini beğeniyorum aynı anda farklı kanal kayit gibi özellikleri olduğu için istiyorum
Uzman arkadaşların yorumlarini bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X