Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.710
Cevap
682
Favori
3.106.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Fazla degil mi?

Ben senelik 500.-TL oduyorum. Sinema paketide almis olsam toplam
    660 oderdim hepsi icin.

Prd. sizin plus mis gormefim

Nereden aldınız bu paketi? Bu fiyattan yıllık ligtv hd alınabiliyor mu?

Geçen yıl Ağustos ayında Darty'den aldım. Hatta Media Markta'ta da aynı paket satılıyordu. Bu senede aynı paketi alacağım. Digitürk bayileri kekliyorlar
  • celebic kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

Fazla degil mi?

Ben senelik 500.-TL oduyorum. Sinema paketide almis olsam toplam
    660 oderdim hepsi icin.

Prd. sizin plus mis gormefim

Nereden aldınız bu paketi? Bu fiyattan yıllık ligtv hd alınabiliyor mu?

Geçen yıl Ağustos ayında Darty'den aldım. Hatta Media Markta'ta da aynı paket satılıyordu. Bu senede aynı paketi alacağım. Digitürk bayileri kekliyorlar

O kampanyalardan haberim var, bu sene aldınız zannettim. Ben bu sene de bekliyorum teknoloji marketlerden, bakalım gelecek mi?

Alper hocam, bu kampanya teknoloji marketlere ait oluyor. Digiturk bayilerinden bu kampanyayı alamazdınız. Hatta kampanya teknomarkette sürerken bile arasanız vermiyorlar o fiyattan. Teknomarket kampanyasını bekle derim, ben öyle yapacağım.

Yada güvendiğin bir arkadaşınla yan oda sözleşmeli alırsın. Üç aşağı beş yukarı aynı hesap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknoloji marketlerdeki kampanya her sene çıkıyor ve DT bayilerinden çok daha ucuza alınabiliyor. Temmuz sonu Ağustos başı başlayabilir.

Aktivasyon ücreti, kurulum ücreti, çanak vs her şey dahil oluyor. Geçen sene 499.-TL idi
  • uzan durun bunlardan resmiyete dokmus pazarcı bunlar resmen ,abii sogan al der gibi çalısıyolar zaten kapattım rahat rahat turksattan izliyom
  • Teknoloji marketlerde yine uygun kampanya olursa alırım ama DT bayisinden kesinlikle almam.
  • quote:

Teknoloji marketlerde yine uygun kampanya olursa alırım ama DT bayisinden kesinlikle almam.

aynen
  • arkadaşarl benimde taahhüt doldu..aradılar bugün digitürk plus+5büyükler+2 keyif kanalı+3 ay bedava+3 ay tüm keyif paketleri hediye 9 ay için 63TL..yıllığa vurduğumuzda aylık olarak 47,5 TL ye geliyor..Nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

arkadaşarl benimde taahhüt doldu..aradılar bugün digitürk plus+5büyükler+2 keyif kanalı+3 ay bedava+3 ay tüm keyif paketleri hediye 9 ay için 63TL..yıllığa vurduğumuzda aylık olarak 47,5 TL ye geliyor..Nasıl acaba ?

Bence güzel rakam çünkü geçen sene 5 şampiyon takımın HD maçları + 2 keyif paketi ( belgesel + sporsever ) için 500.-TL ödemiştim. Sizin kinde ilaveler var üstelik plus

Kullanmakta olduğum pakete bu sene için maksimum 550.-TL veririm. Eğer daha fazla olursa almam...
  • vibisi V kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat lakin bence şu an taahhüt vermek için sakat zaman. UEFA FB ve BJK' ye ceza verirse küme düşürme gündeme gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

Güzel fiyat lakin bence şu an taahhüt vermek için sakat zaman. UEFA FB ve BJK' ye ceza verirse küme düşürme gündeme gelebilir.

Küme düşürecek olan Türkiye Futbol Federasyonu başkanı bir zamanlar şikeye karışmış kulübün başkanıydı.
    Bu yüzden ne BJK nede Fenerbahçe(miz) küme düşmez merak etmeyin.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Bu sefer pek öyle olmayacak zira UEFA son soruşturmasında Demirören dönemşnde hazırlanan 2. etik kurulu raporunu dikkate almamış ilk etik kurulu üzerinden çalışmış. Zaten adamlar FB' ye ceza çakmak için fırsat kolluyorlardu, fırsat bu fırsat dediler bence.
  • Turksat üyelerini resmen kazıklıyorlar, 60 liraya 3 kanal, sadece 3 kanal (LigTV 1-2-3). Ulan spor kanalları eklendi onlar niye spor pakedine dahil değil de aile pakedine dahil, 10 lira daha eklemek için... Artık iptal zamanı geldi, millet Eutelsat'ta tonla kanalı, hd olarak 30-50 lira arası fiyatlara izlerken Digi'nin Turksat üyelerine yaptığı fiyat politikası resmen nitelikli .......
  • Digiturke bir arkadaşınızla gidip biriniz yan oda üyeliği yaptırırsa kişi başı senelik 570 liraya geliyor. Bayiden rica ederseniz yapıyorlar. Belki ilgilenen olur diye yazdım.
  • arkadaşlar bu sene arayanlara lig maçlarını aylık 63tl den az veremiyorz herkese sabit fiyat diye bir bilgi verdiler..Bu durumu yaşayan var mı ?
  • quote:

arkadaşlar bu sene arayanlara lig maçlarını aylık 63tl den az veremiyorz herkese sabit fiyat diye bir bilgi verdiler..Bu durumu yaşayan var mı ?

Hocam DT'e sormam bile.

Teknoloji marketlerin ( Media Markt - Saturn veya Darty ) kampanyalarını bekliyorum. Geçen sene aldığım ağustos ayında bitecek. Temmuzdan itibaren bakınacağım.

Tahminimce 550.-TL civarına ( şampiyonlar ligi paketi + 2 keyif paketi ) satılır.

Bu başlıkta zaten duyrulur
  • Ligtv HD için Eylüle kadar 12, yılbaşına kadar 63, Sonrasında 67 lira ödemeyle 18 ay üyelik için aradılar bugün. Yalnız şöyle bir durum var, 1 yılı doldurduğumda üyeliği dondurabileceğimi ve 18 ay kullanmama gerek kalmayacağını söylediler.
  • Bugün iptal için faxs çektim

Ne koparsam kardır

Bakalım görücez
  • arkadaşlar yapmış olduğum anlaşmayı belirtim..biraz önce anlaştık..Paketim şu şekildi ;

Digiplus 1 yıl ücretsiz
    şampiyonlar paketi
    4 ay tüm keyf kanalları hediye
    aylık 63TL

9 ay bu parayı ödeyeceğim 3 ay ücretsiz olacak..

aynı paketi geçen sene keyif kanalları hediye olmadan aylık 59TL ye izliyordum yine 9 ay ödeme ile..

umarım bazı arkadaşların işine yarar..
  • quote:

arkadaşlar yapmış olduğum anlaşmayı belirtim..biraz önce anlaştık..Paketim şu şekildi ;

Digiplus 1 yıl ücretsiz
    şampiyonlar paketi
    4 ay tüm keyf kanalları hediye
    aylık 63TL

9 ay bu parayı ödeyeceğim 3 ay ücretsiz olacak..

aynı paketi geçen sene keyif kanalları hediye olmadan aylık 59TL ye izliyordum yine 9 ay ödeme ile..

umarım bazı arkadaşların işine yarar..

İptal dilekcesimi verdin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.