Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.690
Cevap
682
Favori
3.104.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belgesel Paketi
    Sporsever Paketi
    HD Yayın
    Film Paketi
    Toplamda her ay 37.99 veriyorum. Modullu üyelik Arçelik All In On TV ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

Turksat üzerinden şampiyonlar paketini 39,90 TL'ye izliyorum.

Yakında taahhutum sona eriyor.. Turksat'tan LigTV'yi izleyenlere yönelik yakın dönemdeki teklifler neler acaba? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse çok memnun olurum..

Şimdiden teşekkürler.

ben de aynı paketi sd yayınla 34,90'a izliyorum ve bu haftasonu bitiyor taahhüt. yakında ararlar. size fiyat verdiler mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Yakında taahhutum sona eriyor.. Turksat'tan LigTV'yi izleyenlere yönelik yakın dönemdeki teklifler neler acaba? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse çok memnun olurum..

Şimdiden teşekkürler.

Media Markt ve Darty'de satilan Şampiyonlar paketini kovalayin.

HD Lig Tv + 2 keyif paketini 499.-TL'ye alirsiniz. Bu fiyata her sey dahil

hocam bu kampanya ile digiturk'ü eutelsat'tan mı turksat'tan mı izliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Media Markt ve Darty'de satilan Şampiyonlar paketini kovalayin.

HD Lig Tv + 2 keyif paketini 499.-TL'ye alirsiniz. Bu fiyata her sey dahil

hocam bu kampanya ile digiturk'ü eutelsat'tan mı turksat'tan mı izliyoruz?

Eutelsat'tan izliyorum ve bildiğim kadarıyla Türksat üzerinden HD yayın gelmiyor.

• quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler.

ben de aynı paketi sd yayınla 34,90'a izliyorum ve bu haftasonu bitiyor taahhüt. yakında ararlar. size fiyat verdiler mi hocam?

Bana henuz bir teklif gelmedi hocam..
    evdeki canak turksata baktığı için eutelsat paketlerine bakmadım hiç..

Genelde çok fazla Tv izleme durumum yok. Turksattaki Digiturk paketinde de sadece ligTV izliyorum.. Eutelsat'a geçersem eğer yanında mecburen bir suru paket almam lazım.. 39,90'lık fiyat diger paketleri eklersem 55-60 TL'lere çıkıyor nerdeyse.. izlemedigim paketlere de boşu boşuna para vermek istemiyorum.

Amacım mumkun oldugunca ekonomik bir fiyata şampiyonlar paketini izlemek..

• quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Bana henuz bir teklif gelmedi hocam..
    evdeki canak turksata baktığı için eutelsat paketlerine bakmadım hiç..

Genelde çok fazla Tv izleme durumum yok. Turksattaki Digiturk paketinde de sadece ligTV izliyorum.. Eutelsat'a geçersem eğer yanında mecburen bir suru paket almam lazım.. 39,90'lık fiyat diger paketleri eklersem 55-60 TL'lere çıkıyor nerdeyse.. izlemedigim paketlere de boşu boşuna para vermek istemiyorum.

Amacım mumkun oldugunca ekonomik bir fiyata şampiyonlar paketini izlemek..

41,50 teklif ettiler. sd yayin icin 34.90'dan sonra zam fazla geldi. dusunecem yarin arayin dedim.

• 8 mb(50 gb akk) internet+giriş paketi+2 keyif paketi+lig tv+ hd kampanyası yokmu hiçbiryerde?Bakıyorum sadece ligtv + internet yazıyor bunun içinde olmuyor degilmi giriş paketi ve keyif paketleri? 67 lira internet faturası ödüyoruz ttnete, daha ucuzuna internet+digitürk alınıyor resmen
  • bunlar hakketen kurnaz
    en kızdıgım herkese ayrı fiyat politikaları

lig tv , erotikler ve salonlar haric plus dahil hersey vardı bende
    bir kac kere aradılar lig tv için 47 tl dediler bir tanesinde dedim ulen zaten 65 veriyorum size tum kanallara
    kıcı kırık 3 kanal için 47 tl sizce makul bir fiyat mı ?
    neyse baya zaman gecit gene aradılar 39 dediler yok dedim (bu arada ben bir talapte bulunmadan onlar arıyor) dedim gene ben zaten para veriyorum bir cuval her ay , ben 20 tl nim altında bir rakam olmadan kabul etmem israr etmeyin diye baya zaman gecti bir gun bir bey aradı gene fb lisiniz size fb maclarını 19.90 diye dedim olur ozaman makul fiyat.
    faturaya bir baktım cakallar plus kirasını almadan aynı fiyata denk getirip 29.90 yazmıslar
    hani bana ayrı size ayrı fiyat yok dememek için,
    yan oda baglattım dedim lig tv buraya aktarın diye aktaramıyorlarmıs efendim
    kac para aktarma dedim 10 tl olması lazım (hani lafta yarı yarıya yan oda)
    15 dediler neden 29 90 izliyormusun ulen 19 90 dediniz bulun ses kayıtlarımı
    dini imanı para olan sattıktan sonra para almadan hiç bir sey yapamayan bir firmadırlar artık benim gözümde bu prb. cözmedikleri sürecede gözümde sıfırlar artık

• 18 ay kullanım sözüne ayda 42 tl, 5 ay lig tv + 3 ay ligtv 2 ve lig tv 3 hediye şeklindeki teklifi kabul etmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikoturk

18 ay kullanım sözüne ayda 42 tl, 5 ay lig tv + 3 ay ligtv 2 ve lig tv 3 hediye şeklindeki teklifi kabul etmedim...

Şampiyonlar paketi almanizi tavsiye ederim.

Sampiyonlar paketi + 2 keyif paketi 499.-TL (12 taksit)

• Arkadaşlar bende DT kullanıyorum,2 sene dolacak 2-3 ay sonra. Öğrenci evinde almıştık kendi üzerime yaptım o zaman bayideki elemanlar kampanya olduğunu lig tv(1,2,3) ve belgesel kanalları şuan 6 kanal toplam 35 TL demişlerdi ve hâla 35 TL ödüyorum. Okuduğum kadarıyla benide arayacaklar tahattüt sonunda.
    DT sitesine baktığımda ENGELLİ indirimi gördüm benim kardeşiminde %90 engelli raporu var. Ben buna bağlı olarak ENGELLİ indirimini kullanarak DT üyeliğimin devam etmesini istiyorum.
    Neredeyse bütün maçları takip ederim diğer kanallara pek bakmam NAT GEO,DISCOVERY vs.daha çok sinema paketi tercih ederim o da yok maalesef. Şimdi benim istediğim LİG TV'yi komple almak (Ingiltere,Rus ligi) ve yanına sinema paketi gibi alabileceğim bir olanak var mı? İndirimle beraber... Veya sizin önerebileceğiniz seçenekler var mı? Pek bilmediğim için!

• 18 ay taahhüt 6 ay bedava tum maclar 47 tl 3 ay spor extra hediye eutelsat hd yayin kabul ettim kötümu yaptim acaba?

• 18 ay taahhüt veren arkadaşlar dikkat.. Süper lig 2014-2015 yayın ihalesi henüz yapılmadı. Yani mevcut durumda süperlig maçlarının 2014 haziran mayıs ayından sonra nerede yayınlanacağı belli değil. Bu sebeple 18 ay taahhüt verirken iki kere düşünün derim :)

Ayrıca şampiyonlar paketinde (499 liralık paket) dondurma hakkı yokmuş. Bu yüzden digiturkun diğer teklifleri daha karlı olabilir.
  • 2015 ten sonra 1 veya 2 yıl daha uzatabilme hakkı var sözleşme ile diye biliyorum ben ama, tabi bir şeyler değişmediyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

2015 ten sonra 1 veya 2 yıl daha uzatabilme hakkı var sözleşme ile diye biliyorum ben ama, tabi bir şeyler değişmediyse

Dediğiniz şey doğruymuş hocam. Hatta digiturk bu opsiyonunu kullanmış ve federasyonla da anlaşmış ancak rekabet kurumu duruma el atmış ve kabul etmemiş. Şu an hala bir sonuca ulaşmamış ancak bana göre digiturk'un lehine sonuçlanması muhtemel.
  • merhabalar
    Turksat üzerinden LigTv şampiyonlar paketi kullanıyorum. 39,99 ödüyorum.
    5 nisan itibariyle taahhütüm sona erecek.
    "Taahhütünüzün devamı ve aboneliğinizle ilgili Digitürk MH ile iletişime geçmeniz gerekmektedir" şeklinde dün bir SMS aldım.

MH aramadan önce sizlere sormak istedim. Turksat üzerinden LigTv aboneliklerinde alınan teklifler ne düzeydedir.
    Bir de GS Tv ve İzTV'yi de izlemek istiyorum. Onları da ekstra almak için biraz bastıracağım.

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar Digiturk'ün turksat tekliflerini paylaşabilirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler...
  • quote:

merhabalar
    Turksat üzerinden LigTv şampiyonlar paketi kullanıyorum. 39,99 ödüyorum.
    5 nisan itibariyle taahhütüm sona erecek.
    "Taahhütünüzün devamı ve aboneliğinizle ilgili Digitürk MH ile iletişime geçmeniz gerekmektedir" şeklinde dün bir SMS aldım.

MH aramadan önce sizlere sormak istedim. Turksat üzerinden LigTv aboneliklerinde alınan teklifler ne düzeydedir.
    Bir de GS Tv ve İzTV'yi de izlemek istiyorum. Onları da ekstra almak için biraz bastıracağım.

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar Digiturk'ün turksat tekliflerini paylaşabilirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler...

Hocam Türksat üzerinden SD yayın alabiliyorsunuz değil mi? Şiddetle HD yayına geçmenizi öneririm.

Bildiğiniz üzere SD yayında ekrandaki futbolcu uzak çekimlerde tanınmayacak durumdayken HD yayında detayları görebiliyorsunuz.

Halen o kampanya ( Media Markt ve Bimeks'te ) var mı bilmiyorum fakat bu başlıkta ben dahil 499.-TL'ye 12 aylık şampiyonlar paketiyle birlikte 2 adet keyif paketi alan arkadaş çok oldu. Aynı paraya denk geliyor ( her şey dahil üstelik )

Bunu alırsanız spor paketinin ve belgesel paketinin içinde istediğiniz kanallardan daha fazlası mevcut

• 499 olan paket şuan 470 tl ayni arkadaş satiyor sicak fırsat lar bölümünde kaçırmayın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

499 olan paket şuan 470 tl ayni arkadaş satiyor sicak fırsat lar bölümünde kaçırmayın derim..

Benim hali hazırdaki üyeliğim Eylül ayında bitiyor. Şimdi bahsettiğiniz bu paketi alsam bir işime yaramaz sanırım. Herhalde bu paketin bir geçerlilik süresi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

499 olan paket şuan 470 tl ayni arkadaş satiyor sicak fırsat lar bölümünde kaçırmayın derim..

nerde arkadaşım 470 tl ben göremedim. Bütün kredi kartlarına 12 taksit oluyomu...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.