< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2693. sayfa)
-
-
Bankkart mobil uygulamasından.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eğlencenin avrupa yıldızı paketinde 4 büyüklerin bütün maçlarını izleyebiliyormuyuz ? Taraftar Paketinden farkı nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telit35 -- 20 Kasım 2024; 7:12:57 > -
hocam peki hangi kredi kartını kullanıyorsunuz ben de prestij troy var gelmemiş bana
-
eğlence ve avrupanın yıldızına ek sezon sonuna kadar sporun yıldızını istersen bütün maçları izlersin
-
Digiturke üyelik iptali için e-mail yazdim bana bu cevap geldi. Bu şekilde yapan var mı? E-devlet üzerinden de iptal talebi veriliyor mu?
"Merhaba
Uyelik iptal işleminizin sağlanabilmesi için iptal dilekcesi ve kimlik belgenizin on ve arka kismini ekli dosya halinde kurumumuza iletilmesi gerekmektedir."
Bilgilerinize sunariz ,
Saygilarimizla.
Digiturk Musteri Hizmetleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telit35 -- 20 Kasım 2024; 11:57:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E-devlet üzerinden oluyor tabi ki hatta daha hızlı etki ediyor
Bankkart temassız kartını ve bank kart platinium kullanıyorum. Zaten ben normal üyeyim sadece yeni kampanya sunmuşlar. Yararlanmak isteyen başvurabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Online İşlemler'den de kolayca iptal talebi oluşturabilirsiniz.
Üyelik > Kişisel Bilgilerim bölümüne gelin. Açılan sayfanın altlarına doğru sağ tarafta Fesih Başvurusu butonu var.
-
E devlet ten abonelik iptali kısmına girdiğimde Mobil imza istiyor. En doğrusu 2 Aralık da bitecek üyelik için 1 hafta öncesinden online işlemlerden abonelik fesih başvurusu olacak diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telit35 -- 20 Kasım 2024; 19:19:29 >
Banka bilgilerinle giriş yap.
-
Az önce 2-3 gün önceki iptal talebim üzerine ilk kez arandım. Sözüm ona 20'si (dün) itibariyle o kampanyamız bitti dedi (yersen)
İsterseniz 2 ay donduralım bi düşünün dedi.
O teklif veya yakın bir teklif gelmeyecekse iptal ettireceğim dedim. Tabi, iptali onaylıyorum ozaman 2'sinde kapanacak şekilde dedi.
Hoşçakalın diyip kapattık :)
Kendileri bilir, yıldım her sene aynı muhabbetten.
* Bir de laf arasında "siz şu kadar yıldır iptal talep edip bizim tekliflerimizle devam etmişsiniz" diyor. Laf çarpıyor aklı sıra ahaha. Dedim tutarlı bir fiyat politikanız olmadığı için böyle yapmış olabilir miyim diye, haklısınız diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 21 Kasım 2024; 11:23:56 > -
Digiturk de kanalları istediğimiz gibi sıralama yapabiliyor muyuz?
Modüllü üyelik alırsanız evet. Kutulu üyelikte hayır.
-
Şimdi sezon sonuna kadar hediye alsak taahhüt 1 sene devam edecek, yeni sezon ne yapacağız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yeni üyelik yaptıran var mı engelli için? Fiyatlar yüksek geldi bana kredi kartına 12 taksit normalde 349 TL ama engelli paketinin fiyatlar ise şu şekilde.
SPORUN YILDIZI 3 ay 161,35 ₺ / kalan 9 ay 376,35
Pek bir fark yok açıkçası nasıl daha ucuza getirebiliriz?
-
yıldız dolu paketinde Fenerbahçe veya Galatasaray maçları TV'de izlerken aynı anda beinconnect de, Pc üzerinden veya ceptelden izleniyor mu???
sporun yıldızı paketi varken sadece bir platformda izleyebiliyordum. bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recai Selvi -- 23 Kasım 2024; 16:38:42 > -
Az önce e devlet üzerinden fesih başvurusu yaptım ama yaptıktan sonra Smart tv de bein connet izleyemez oldum. Şimdi normal kanalı bile açmıyor yetkiniz bulunmamaktadır. Yaziyor. Yaşadığım sorun fesih başvurusundan dolayı mı yoksa başka bir sebebi var mı?
e-devlet üzerinden başvuru yapınca bein connect kapanıyor, sadece TV oynuyor. benim de öyle olmuştu.
-
Fesih başvurusunu iptal ettim tekrar açıldı. Artık Pazar akşamı yada pazartesi sabahı yapacağım başvuruyu üyeliğimin bitmesine 1 hafta kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X