Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.353
Cevap
691
Favori
3.148.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27552756275727582759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Engelli indirimli en iyi teklif nedir acaba şuanda sporun yıldızı için ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İptal dilekcesi sonrasi genel merkez aradi.normal uyelik sporun yildizi paketine 329 tl teklif geldi.Ben de avrupanin yildizi paketine gecmek istiyorum dedim.onun icin 359 tl teklif geldi.Kabul etmedim.Bu sartlarda iptal ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • “Online Islem Merkezinde bayram hediyen seni bekliyor. Film ve Dizi Bayram hediyemizi erkenden izleyebilmen icin tikla, hediye kanallarimizi hemen keyifle izlemeye basla. Iyi bayramlar!”

Sms’teki linkten hediye kanalları açamıyorum. Nasıl açıldığını bilenler var mı?

• batuak29 B kullanıcısına yanıt

Online İşlemlere giriş yapıp Ana Sayfaya gelin sayfanın üstünde kayan duyurular var. Ordan hediyeyi aktifleştirebilirsiniz.

• Coimbra kullanıcısına yanıt
    sosyal medyada paylaşılmış

• batuak29 B kullanıcısına yanıt
    29una kadar hediye veriyor

• bayramda açmayacaklar mı şimdi hediyeyi erken verdiler

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    açmıyacaklar gibi gözüküyor baksana böyle verdiklerine göre

• elvismail kullanıcısına yanıt

Benim de sürem dolmak üzere en son 291 TL teklif etmişlerdi kabul etmedim sonrasında tekrardan aramadılar 2 Nisan da sürem doluyor...

Size teklif vermeleri durumunda yazar mısınız en azından belirleyici olsun

Benim de sürem dolmak üzere en son 291 TL teklif etmişlerdi kabul etmedim sonrasında tekrardan aramadılar 2 Nisan da sürem doluyor...

Size teklif vermeleri durumunda yazar mısınız en azından belirleyici olsun...

Güncelleme: E-Devlet üzerinden iptal talebi mürdüm hemen aradılar 265 tl ye uzattım uğraşmak istemedim

• ahmetby A kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun

Yanlıs anlamınızı ıstemem.Ben olsaydım.Acele etmezdım.Teklıf olarak 265 tl cebınızde sartları zorlar.Son aramaya kadar beklerdım.Tahmını 239-249 bandında yenıleme olabılırdi.Sansınıza bu fıyat aralıgın altındada olabılırdi.Onun yanında bır yıl fılm dızi hediye için ugrasırdım.Karar senın hayırlısı olsun.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Ekleme olmaz, sıfırdan başlar. Ayrıca aktif üyelik varsa sadece yeni üyeliklerde geçerlidir yazıyorsa satın almadan önce satıcı ile görüşmenizde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Engelli üyelik için çok pahalı

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Mini Yıldız Dolu paketi daha ucuza izleyenler var ki Avrupa'nın Yıldızı'nı da kapsıyor.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

Haklısınız aslında ama araya bayram tatili falan giriyor bu süreçte üyeliğim bitiyor daha yüksek bir meblağ ödememiş olurum diye düşündüm. herhalde buradan dönüşü yok

Bayram tatilinin girmesi sorun olmazdi.E-devlette yasal süre 7 gün.cumartesi arama olsaydi.4 gunluk yasal süren vardi.üyelik engellemi normalmi.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

Engelli üyelik

Engellı ıse cok yuksek yenıleme yapmıssın.enson kamu %25 ile 349 uzerınden 262 -270 tl bandında yenileme yapan oldu.engellı olarak engellı spor yıldızı 227 tl gelmesi lazımdı.kamu 349 ise engellıyı bunlar 359-369 tl fiyat uzerınden engellı ındırımı verıyorlar.369 tl baz alırsak engelli 240 tl gelir.senin 226-240 bandında yenıleme yapmalıydın.iptale istinaden konustugun bayan engellı ındırımını dusmedimi.bunun için müsteri hizmetleri iptal bırımıne baglan yazdıgımı soyle sıkayet kaydı actır.

Olmasa nisan 15-20 gıbı yine iptal talebi verelim.bu sefer musterı hızmetlerınden ordan iptal birimine baglanıp mayıs 2-3 kanallar kapansın diye belırtırsın.Son aramaya kadar bekle yine aynı devam ederlerse iptali kaldırıp uyelıgıne devam edersin.

uslup olarak sert ol bıraz kayıt acamayız,filan derse sert uslupla konus hemen sıkayet kaydi acarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 26 Mart 2025; 14:57:34 >
  • fonseca_ F kullanıcısına yanıt
    Aynı teklifi banada sundular kabul ettim kart bilgileri girilerken hat koptu bir daha aramalarını belkliyorum en azından seneye lig bitimine kadar kafamız rahat olacak 14 ay olması güzel avantaj oldu.

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba

Uyelıgınız bıtımıne ne kadar kala teklıf aldınız.uyelıgınız kredi kartına ise ornek dıyelım 1 yada 3 ayın kaldı.ıcerıde alacagın olacagı için sana size sunulan teklıftten içerde alacagın düserek teklıf verılmeli.14 aylık uyelık ile x dıyelım 12 ay 369 gerı kalan 2 ayla 369 tl kaca gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 26 Mart 2025; 15:2:18 >
  • 
Sayfa: önceki 27552756275727582759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.