2 nisanda bitiyordu üyeliğimiz Avrupanın Yıldızı. Online'da 149x12 ay idi. İptal için aradık 1 gün sonra geri aradılar. 79tlx12 ay ve ekime kadar taraftar maçları açık |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2756. sayfa)

-
-
iptv de var, memnunuz, kalanı da ordan izleriz... :)
-
digiturk.com.tr online işlemlerden 20.03'de Fesih başvurusu yaptım, aranacaksınız denildi fakat 5 gündür arayan soran yok.
-
Telefonla arayın hocam. İptal başvurunuz onaylanmamış olabilir. Benim de benzer bir durum olmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 nisanda benimde sonlanıyor.
Geçen sene sporun yıldızları + film ve yıldız paketi ( hediye) 160 TL gibi bir tutara almışken yeni paket sadece sporun yıldızına 350 civarı vermek mantıklı gelmedi.
telefon ile iptal talebi vereceğim.
Gelecek teklife eşim öğretmen imkan olursa onun indirimi da ekletip devam ederim .
Olmaz ise Iptv sürecine başlarız
-
Size en son verilen teklif ne acaba ?
359₺ verdiler hocam
Bana hala o fiyatları teklif etmiyorlar 3 gün sonra bitecek taahüt. Sorun şu şimdi yenilemek yine seneye lig bitmeden taahhüt bitmiş olacak aslında 2 ay hediye falan verseler 14 aylık tam süper olacak. Siz kabul ettiniz mi kredi kartına taksit mi yapıyorlar ?
aynı şekildeyiz.. bana 129 tlde direndi bir abla.. istemiyorum dedim kapattım.. avrupa maçı falan da izlediğim yok.. sırf eski üyeyim diye duruyorum.. 59 tl idi faturam..
-
Hocam yeni haber mi göremedim internette ama
-
Aylık 385 tl ye 14 ay kabul ettim artık
bu ptt yada n11 den uyelık alımlarında birşeye dikkat edin..eğer 1-2 ay önce iptal ettiğiniz üyelik varsa aynı adrese yeni üyelik yapılmıyor (3 ay mı 6 ay mı ne geçmesi lazımmış) bu durum problem olabiliyor..abone ismini ve adresinizde küçük değişikler yapmanız gerekebilir. söylemiş olayım
-
Arkadaşlar merhaba benim üyelik de 2 mayısta doluyor. Aradılar engelli indirimi dahil 389 sporun yıldızı için fiyat verildi. Daha uygun teklif alan var mı? Pahalı geldi bana
İptal talebi açtıktan sonra mı bu teklifi sundular acaba ?
Evet e devletten başvurmuştum. Önceki gün tame oluşturmuştum .Dün aradılar kabul etmedim. Akşam iptal başvurusunu sildim bi daha iptal başvurusu yaptım
Yine aynısını söylediler. Uğraşamayacağım diye kabul ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonseca_ -- 25 Mart 2025; 16:55:30 >
2 ay ekstra hediye yani toplam 14 ay mı taahhüt yoksa 12 ay sporun yıldızı + 2 ay boyunca yıldız dolu paket hediye mi ? Bide kredi kartına 12 taksit mi yapıyorlar ?
14 ay sporun yıldızı
4 ay yıldız dolu paket hediye
Kredi kartıyla 12 taksit
Çok iyi fiyat umarım aynı teklifi banada sunarlar bugün bende iptal talebi oluşturdum e-devletten
Benim üyelik 17 yıllık. Sürekli onu söyleyip durdu bilmem etkisi var mı. Kamu indirimi yapın dedim. O zaman faturalıya geçmeniz lazım dedi.ilk 6 ay 360 sonra 6 ay 600 küsür dedi.
Bi işinize yaramaz dedi
Böyle
17 yılık üye yeni üyeden daha fazla ödüyor saçmalığıa bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X