Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.072
Cevap
688
Favori
3.128.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27502751275227532754
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende bugün iptal talebi açtım ardından aradılar aylık 429 tl 12 ay teklif sundular kabul etmedim 1 hafta sonra taahhüt bitiyor bakalım umarım size yapılan teklif bana da yapılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 gün önce iptal talebinde bulundum. Ertesi gün aradılar yenileme ile ilgili. Ben iptal takebinde bulunmuştum dedim, aa doğru ekranda yeni fark ettim dedi. Bugün bi daha arandım tekrar aynı şekilde. İptal talebini göremiyolar mıdır nedir, söyleyince fark ediyorlar. İlkinde 499₺ bugün 429₺ önerdiler. Giderek düşüyor bakalım

• Arkadaşlar bide bişey sormak istiyorum. Bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim. 4k kutu kullanan var mı? Çok fark oluyor mu gerçekten? Yani kullanmya değer mi? 4k kutuya geçmek istiyorum ancak değer mi diye düşünüyorum

• ciho. kullanıcısına yanıt

4k plus kutu var sagem. normal yayınıda upscale ettiği için iyi görüntü veriyor. Bende 65 samsung var keyifle kullanıyorum.

349’a düşüyorlar hocam.

• Haziran 2 de taahhut surem doluyor. Gerek mesajla gerek uygulama üzerinden 449 tl teklıfler gelıyordu. Sonra o teklıf 399yl ye dustu. Gecen yıl hazıran ayında 250tlye anlasmıstım. Ben anşastıktan sonra agustos ayında 199a anlasanlar oldu. Şimdi 100 lira dese kabul etmeyecegım. Hazıran 2de kapatırım. Agustosta bakarız. Zaten lig sonunu ancak kurtardım bu sene. Abonelık agustosta baslayıp bitmeli bence 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Merhabalar

Sagemcom 4k plus kullanıyorum gayet memnunum. Zaten digiturk te ki şuanda en iyi kutu bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu 4k kutuları nasıl alıyoruz acaba 50 bin tl lik tv var leş gibi görüntü izliyorum

• invisible kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

Merkezi uydu sisteminde çalışmıyor diyorlar doğru mudur? Ayrıca hususi çanak olması mı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciho. -- 22 Mart 2025; 20:22:9 >
  • ahmtulsnn kullanıcısına yanıt
    Evet düştüler direkt hocam. Tekrar aradım iptal için. İptaliniz onaylanmamış tekrar iptal başvurusu oluşturalım dedi. Neden iptal etmek istediğimi sordu. Nedenini söyleyince size özel bir teklifim var dedi ve 349₺ sundu.

Merkeze bir uydu daha ve lnb lazım ben eski digiturk uydusunun Türksat geçişinde lnb si ni ücretsiz değiştirerek çözdüm ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27502751275227532754
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.