< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 15 Mart 2025; 20:33:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2750. sayfa)

-
-
Çok güzel fikir teşekkür ederim tekrardan. Zorda kalırsam bu şekilde bir iptal talebi veririm.
Biraz önce babama durumu anlattım haziran-temmuz dönemi güzel teklif alma şansımız yüksek dedim, beklemeyi kabul etti.
Ek olarak dediğiniz gibi premier lig ve anadolu takımı maçları da açık, onlarla bu sezonu bitirir artık. Süper ligin bitmesine de çok az kaldı.
-
Aynen benimde haziran ilk 6 ay 699 sonraki 899 mu ne dediler. Valla param yetmez kusura bakmayin izleyemicem dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni abonelere sanırım daha anlayışlı yaklaşıyorlar. En son incelediğimde 459₺'ye İnternetli paketleri vardı. Digitürk üyeliği eğer fiyat buysa gayet mantıklı duruyor, internetli tüm maçları sorunsuz 459₺'ye izlemek güzel bir avantaj. Ama sizlere verilen fiyatlar sonradan verilecekse durum gerçekten biraz korkunç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasmy -- 16 Mart 2025; 5:26:49 > -
Şuan 550 tl izliyorum. Yeni teklif 699 tl dediler. Hazirands kampanyalara göre sporun yıldızı paketi ya da avrupa ligini seçebilirim sadece. Tr liğini izlemem. Pl izliyorum genelde
aynısını banada sundular yıldız doluymuş ben eski aboneyim bu paraları siz ödermisiniz dedim peki sunarken bu teklifler için aramayın dedim
Hocam bn odeyemem bu fiyatlari acikcasi odememde arada derbileri izliorum o kadar baska bi sey yok ki
Hocam ben odeyemem dedim 17 sene oldu abone olali valla kapaticam arada bi iki mac izliorum derbi o kadar
Gerek yok bu paralara haklısınız. Ben genelde hep evdeyim çok maç izliyorum en azından uydu yayını olmasını tercih ediyorum. Pl öncelikli benim için. Tr liğini bir şekilde nettende izleriz zaten.
en kötü haziran- temmuz arasını bekleyelim
12 ay kredi kartlı 349tl fiyat aldık sporun yıldızı bütün kanallar açık yeni üyeliğe ancak modüllü kurulum yaptırabilirmiyiz ?
-
Hocam Merhabalar
Genellikle modül vermeye pek yanaşmıyorlar fakat önce bölgenizde ki servisi arayıp modül var mı Bi sorun ona göre online işlemlerden kayıt açtırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 18 Mart 2025; 1:53:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam modülde donma mozaiklenme vs olur mu acaba ?
-
Hocam Merhabalar
Kendim kullanmıyorum ama evet bu şekilde birkaç şikayet gördüm dikkate almakta fayda var
Modül tamamen tvye bağlı olarak çalışır, o tür görüntü sıkıntısı olursa da tvden kaynaklıdır
Sadece şifre kırıyor sonuçta
Tüm memurlar mı?
Hocam yeni üyelere geçerli olabilir mi bu fiyat sizce ?
Hayır verilmedi hocam.
-
Aynı şekilde bana da indirim sağlandı kamu personel belgelerinin ekran görüntüsünü yolladım ancak üç gün oldu herhangi bir şekilde dönüş yapılmadı. Cam scanner olması şart mı peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ama süreç biraz yavsş ve sıkıntılı. Mail attım 3 gündür dönüş yapılmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X