Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2749. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
55.039
Cevap
689
Favori
3.126.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27472748274927502751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Modül den memnunmusunuz ? tv de hdmi boşa çıksın diye bende geçmeyi düşünmüştüm ama forumdan çok takılma oluyor demişlerdi

• Kamu, engelli vs değil. Düz üye olarak şu anda sporun yıldızı için makul olan, yeni alınmış abonelik ücreti var mı ?

• 16 yıllık üyeyim bugün itibariyle Digitürk üyeliği sonlandırdı. Daha önce yazmıştım, temsilcinin yanlış paket tanımlaması sonucu geri dönüş yapmadılar ve iptal mesajı bugün geldi. Kendileri kaybetti başka türlü izleriz artık maçları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • engelli sporun yıldızı paketime gelen teklif 389 tl

daha 20 gün önce yada 1 ay önce 356 tl teklif sundular dı

resmen dalga geçiliyor

• modül yayınların sadece şifresini çözen aletin kendisidir 4k yayın için 4k tvsi olanlar modüldeki yıldızlı servisi açtırabilir yada diginin verdiği 4k cihazla izleyebilirsin lakin modülün avantajı şu 4k yayın için 9 tl ödüyorsun kutu olursa 45 50 gibi bir fiyat sanırım

• serdar1907 kullanıcısına yanıt

Engelli paketi mi normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoltan83 kullanıcısına yanıt

Ben modül kullanıyorum, basen maçlarda mozaiklenme, donma, sinyal yok hatası alıyorum. Hiçbir şekilde düzelmedi. Kutu kullanırken bu sorunu hiç yaşamadım.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Hocam size çok teşekkür ederim. Değişim 9506 ile yapıldı. Bir önceki üyeliğimde kullandığım cihazdı zaten. Önceden sanki Digiturk değil de yıllık 100 TL'lık IPTV kullanıyormuşum. Kanal değişim hızları bile değişti.

• Onurchik kullanıcısına yanıt

9506 kutunun yaynında internete bağlanan usb wifi adaptörü cihaz verildimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 14 Mart 2025; 14:16:44 >
  • Mini Yıldız Dolu teklifi kabul etmiştim ama tekrar iptal talebi verdim. Genel Merkez'den arandım Sporun Yıldızı 349₺ + %25 Kamu indirimi alarak iptal talebini sonlandırdım. Yalnız süreç önce kamu kimliğini yollayarak başlıyor. Sisteme düşünce teyit için arıyorlar eğer aramazlarsa biz arıyoruz. Kimlik sisteme düşünce tekrar Genel Merkez'den aranma talebi oluşturuyoruz ve sisteme tanımlı 349₺ üzerinden ek %25 indirimi Genel Merkez tanımlıyor.

• Üyeliğimin bitmesine daha 8 ay gibi bir süre var. taraftar paketi var 229tl ama üst pakete geçmek istiyorum sporun yıldızı veya yıldız dolu. Mh arayıp talep bıraktım kampanya olursa arayın diye 1haftayı aştı ama ses yok.

Ne yapabilirim bilgisi olan var mı? iptal talebinde bulunamam heralde 8 ayım daha olduğu için sanırım.

@1071V-DRMS üstad özellikle senin yardımını bekliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bilenler lütfen yardımcı olsun.

• Recai Selvi R kullanıcısına yanıt

Hocam liglerin bitmesini bekleyin yaz döneminde uygun kampanyalar olur.

daha 8 ayınız varken aceleniz nedir haziran - temmuz arasını bekleyin lig kampanyası olur şuan ligler devam ederken uygun teklif çok zor

• Haziranda bitiyor benim. Şimdiden her gün aramaya başladılar. Sabit 350 yapsınlar pazarlıksız izleyelim. Yıl 2025 olmuş hala millete ne kitlersek derdindeler. 350 yapsınlar kaçak yayın izleyen kalmaz

• TuslaKing48 kullanıcısına yanıt
    350 tlde çok pahalı verilmez 250 tlden fazlası değmez benimde haziranda bitiyor sms boğdular resmen 2 kezde arandım

• Benim yıldız dolu paket. Sporun yıldızına çevirip uygun bir fiyat söyleyin diyorum paket değişimi yapamıyoruz diyorlar şaka gibi

• TuslaKing48 kullanıcısına yanıt
    işlerine gelmiyor paket düşürmek eğer öyle düşünceniz varsa ben yine diyorum haziran temmuz arasını bekleyin

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Haziranı bekliyorum hocam lig bitsin pazarlıkla yapacağız bir şeyler

Hocam merhaba
    Üyeliginiz bitmesine çok var.Acele etmeyin derim.Spor yıldızı yada yıldız dolunun bi albesi yok.Zaten ligler bitmek üzere haziran temmuz ayı kampanya dönemi.
    1.Avrupa yıldızı paketi yıl sonuna kadar yıldız dolu hediye.Hediye bittimi iptal talebi ile hediye uzatma oluyor.
    Suan benim güncel paketim bu engelli ile üyelik abimin üzerine aylık 51 tl 02.06.2025 yıldız dolu hediye.Subatta biten hediyemi iptal talebi uzattım.Film dizi digatele geçtikten sonra film dizi albesini yok ama kişiden kişiye değişen bir durum.
    2.Eglencenin avrupa yıldızı paketi bunada bir yıl süper lig hediyesi geçen yaz dönemi birçok yıldız dolu yada spor yıldızı paketi üyeleri bu pakete geçti.
    3.Bu iki pakete yine güzel kampanya olursa haziran temmuz da iptal talebi vererek bu paketlere geçebilirsin.Sartlar oluşsun forumda ona göre adım atarız.
    4.Musteri hizmetleri kayıt açıp ust paket demek onların size vereceği yüksek teklif geçiş olur.Suanki şartlarda digiturk bütün içerikleri alt pakete açtı.Senin pakette premier kapalı iken izliyebiliyorsun.Super lig Anadolu takımların maçları alt üyelere açıldı.Sirf dört büyük takım için ust pakete geçmek mantıklı değil suanki durumda üyeliğinde bedava izliyorsun.Tuttugun takım dışında 3 büyük takımı izleme durum yok.Sirf 3 takım için spor yıldızı yıldız dolu geçmek mantıklı gelmiyor.
    5.Uyeliginde kamu kamusen %25 engelli %40 rapor üstü %35 indirim durumu var.Sartlardan biri uyuyorsa değerlendir derim.Ailede varsa haziran temmuz yeni üyelik kampanya ile spor yada yıldız dolu daha uyguna gelebilir yada kampanya ile avrupa yıldızı paketi yada eğlencenin avrupa yıldızı paketi.
    6.Illa ben ust pakete geçmek istiyorum diyorsan müşteri hizmetleri iptal birimine bağlanın iptal talebi oluşturun nisan 3 kanallar kapansın diye belirttin.iptale istinaden genel merkezden arama olacak 4-5 defa son aramaya kadar bekle derim ona göre adım atarsın.Yine de söylüyorum karar senin suanki şartlarda ust pakete geçmek mantıklı değil haziran temmuz kampanya olursa iptal talebi kozunu kullanarak onlara geçmek daha mantıklı.
    7 Digiturk söyle mantık olmalı çok para verip izlemek mi az para verip çok şey mi izlemek.Karar senin umarım senin için hayırlısı olur.Ben olsam acele etmem.Ust pakete geçmenin sana fayda yerine zararı olacak fazla dan para oduceksin sırf 3 büyük takım için para oduceksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese.

Aslında bende sizin gibi düşünüyorum yazı beklemeliyim, hatta bana kalsa iptal ederim ama yaşlı ve aksi babam maç hastası ve abur cubur her maçı izlemek istiyor. aslında mart başı yıldız dolu hediyem bitene kadar doğru düzgün diğer maçlara bakmıyordu. Bitince kıymete bindi.

Benim asıl öğrenmek istediğim @1071V-DRMS hocamın detaylı açıkladığı üyelik bitimine son 1 ay olmasa da, benim gibi üyelik bitimine 8 ay süresi kalanlar iptal talebi verilebilir miydi.

Hediye paketi bitince veya duruma göre istediğimiz zaman iptal talebi verilebiliyormuş, bunu öğrenmek çok iyi oldu.

Sonuç olarak haziran-temmuz dönemini beklemek an akıllıcası. benim de başta planım buydu, babam heyecan yaptı biraz ona da durumu anlatırım artık ligin bitmesine az kaldı.

• 
Sayfa: önceki 27472748274927502751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.