Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ecetin271 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.030
Cevap
688
Favori
3.125.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 27482749275027512752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır eski üyeyim ben. İptal talebi verirseniz mutlaka uygun bir fiyat teklifi veriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Eylül de sporun yıldızı üyeliğim bitecek.

6 ay kaldı üyeliğin bitmesine.

bugün arayıp yenileme yapalım 600 tl dedi aynısı , aynı paket.

bende sonra konuşalım dedim.

er arkadaşlar ne diyorsunuz

aldığınız teklifler nasıl

• Merhabalar. Sporun yıldızı paketine 12+1 499₺ sundular. Kabul etmedim. İptal blöfü hala işe yarıyor mu? İptali yime faxla mı yapmak gerekiyor yoksa e-devletten oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba benim 3 üyeliğim var ana oda da sporun yıldızı 2 ve 3 nolu odada ailenin yıldızı var.2 ve 3 nolu üyeliğim için telefonla iptal talebi oluşturdum genel merkezden arandım 10 senelik üyeleri olduğumu ve iptal talebi verdiğim 2 yan odayada12 ay ücretsiz avrupanın yıldızını tanımlayabileceklerini ve bu 12 aylık üyeliğim boyunca hiçbir ücret ödemeyeceğimi söylediler güvenemedim görüşmeyi sonlandırdım.
    Not:12 ay taahhüt döneminde iptal edersem çayma bedeli çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal-x -- 17 Mart 2025; 21:12:36 >
  • Yalnız bu kamu indirimi süreci çok sakat yürüyor. Bugün defalarca aradım, hiçbir temsilci net bir cevap veremiyor. Sinirlendim tekrar iptal talebi oluşturdum.

• ciho. kullanıcısına yanıt

Evet işliyor. İptal için mail ya da e devletten işlem yapabilirsiniz.

• merhaba, bugun iptal icin musteri hizmetlerini aradim, nisan 2-3 u gibi kanallari kapatirsiniz diye. talebiniz bugun isleme alinir ve kanallariniz bugunden kapanir dedi.

parasini odedigim hizmeti neden alamiyorum nisan 2 ye kadar diye sordum. yasal surec boyle, kanallarin iptal talebi verdiginiz gun kapanmamasi icin 1 hafta onceden aramaniz gerekiyor dedi.

1 hafta sonra tekrar arayacagim ama bosuna 1 hafta bekleyecegiz sanirim. bu surecte teklif de gelmez herhalde iptal sureci baslamadigi icin, bilgisi olan var mi ?

• blacbjk B kullanıcısına yanıt
    işi yokuşa sürüyorlar iptal etmemek için buna düzenleme gelmeli hep şirketler kazanmamalı dedikleri olamaz

• 349 tl 12 ay taksitli sporum yıldızk paket var 3 nisana kadar geçerli ama bu paketi alırsam seneye maçları tam izleyemiyoruzz nasıl yapıcaz seneye ligin sonunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 18 Mart 2025; 7:41:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün Genel Merkez'den tekrar arandım. Sorun çözüldü. Sporun Yıldızı aylık faturalı 261₺ anlaştık. Teklif 349₺ + %25 Kamu İndirimiyle 261₺ aylık ödeme yapacağım.

• whitelated kullanıcısına yanıt
    1 ay dondurma hakkınız var taahhüt 1 ay uzar

• Merhaba 10 gün sonra taahhütüm bitiyor verdikleri tek teklif 12 ay 499 +1 ay hediye toplam 13 ay, aylık 461 tl olacak şekilde. 10 gün sonra iptal işlemi yapacağım n11 sitesinde 12 aylık 4199 tl, aylık 349 tl ye satılıyor tekrardan onu alırım daha iyi. 461 tl den daha uyguna alam var mı engelli ya da kamu indirimi vs olmadan ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4RuNN -- 18 Mart 2025; 22:30:33 >
  • H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    İptal talebini 10 gün sonra değil şimdi verin.Musteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın tahutunuz biteceği son gün kanallar kapansın diye belirttin.Hatta iptal biriminden şikayet kaydı açtirin.Diger üyelere göre bana aynı pakete yüksek teklif ediliyor.Bundan dolayı rahatsız olduğunuzu hala aynı şekilde devam ederse kapatmaya kadar gideceğinizi şikayet kaydinda belirttin.
    Iptal talebine istinaden genel merkez 4-5 arama olacak enson aramaya kadar bekleyin derim.
    Enson 359 kamu indirimi ile 261 anlaşan oldu.Her üyeye göre farklı teklif oluyor 279-319 arası geldimi ona göre adım atarsınız.
    Iptal talebini üyelik süresi dolduktan sonra değil üyeliginiz bitimine göre 10-15 göre verin.
    İnşallah istediğin gibi bir yenileme olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 18 Mart 2025; 22:40:28 >
  • gokmenfb kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Ayni sorunu başka arkadaşda yaşadı.En son CamScanner ile çözdük illa tarayıcıdan geçecek şekilde istiyorlar.Bayagi uğraştı. Enson müşteri hizmetlerinde çalışanlardan biri fikir verdi.Camsanner gönderin.Sonra sorun çözüldü.indirim tanımlama oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 18 Mart 2025; 22:48:18 >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

Ben önce mini yıldız dolu paket teklifini kabul etmiştim, Kamu kimliğimi normal ekran görüntüsü olarak attım. Sonra bu paket kafamı kurcaladı işime yaramaz dedim ve tekrar iptal talebi oluşturdum. Aradıklarında bu kez Sporun Yıldızı paketi için anlaştık. Tekrar kamu kimliğimi yolladım. Mail ulaştı mı ulaşmadı mı diye araştırırken sisteme yansıyan bir kamu kimliğinin olmadığını söylediler ben de sinirlenip tekrar iptal ettim. O arada dün mesaj geldi. Kamu indirimi girişi sağlanmıştır diye. Genel merkezden tekrar arandım meğer bu kamu kimliği ilk anlaştığım mini yıldız dolu paket için yolladığım kimlik görüntüsüymüş. Ama kamu kimliğim sisteme giriş yapıldığı için Sporun Yıldızına eklediler. Sonuç olarak benim anladığım mail birimi çok yavaş çalışıyor, geri dönüş 1 haftayı buluyor. Cam scanner ile yollamaya gerek yok diye düşünüyorum.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

Hocam iyi geceler
    Umarım bir aksilik olmaz.Ekran resmindeki beinconnect gelmesi ilginç olmuş.Kamu indirimi oldumu.Hangi paket olsun %25 indirim alırsınız.Tam emin olmak için nisan ayında çıkacak fatura referans olacaktır.
    Kamu ile ilgili birçok kişi sıkıntı yaşadı.Bircogu normal resim pdf kabul etmediler.Camscanner üzerinden oldu.insallah bu durum ortadan kalkmıştır.
    Dedigim gibi nisan ayında çıkacak fatura sana referans olur Ekran resmindeki mesajı sakla derim.Yarin bir sorun oldumu şikayete eklersin.
    Ayrica şuda var insanlara çözüm olsun diye söylüyoruz yaşama tecrübe olarak kişinin kendisine kalmış CamScanner kullanıp kullanmama biran önce kamu indirimi olsun faydalansın diye insanlar.

• Haziran gibi fiyatlar artarmı sizce ?

• Arkadaşlar en ucuz fiyat nedir sadece evin yıldızı icin. Aylık 99 tlye izliyordum 2 nisanda taahhüt bitiyor arayan da olmadı. Ne yapsam bilemedim

• Blueye kullanıcısına yanıt
    uygulamada teklif yokmu

Hocam iptali telefon ile mi yaptınız? Bide kamu kimliği dediğiniz nedir? Benim eşim de kamuda onun kamuda olmasından faydalanabiliyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 27482749275027512752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.