Hayır eski üyeyim ben. İptal talebi verirseniz mutlaka uygun bir fiyat teklifi veriliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2751. sayfa)
-
-
1 Eylül de sporun yıldızı üyeliğim bitecek.
6 ay kaldı üyeliğin bitmesine.
bugün arayıp yenileme yapalım 600 tl dedi aynısı , aynı paket.
bende sonra konuşalım dedim.
er arkadaşlar ne diyorsunuz
aldığınız teklifler nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Sporun yıldızı paketine 12+1 499₺ sundular. Kabul etmedim. İptal blöfü hala işe yarıyor mu? İptali yime faxla mı yapmak gerekiyor yoksa e-devletten oluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba benim 3 üyeliğim var ana oda da sporun yıldızı 2 ve 3 nolu odada ailenin yıldızı var.2 ve 3 nolu üyeliğim için telefonla iptal talebi oluşturdum genel merkezden arandım 10 senelik üyeleri olduğumu ve iptal talebi verdiğim 2 yan odayada12 ay ücretsiz avrupanın yıldızını tanımlayabileceklerini ve bu 12 aylık üyeliğim boyunca hiçbir ücret ödemeyeceğimi söylediler güvenemedim görüşmeyi sonlandırdım.
Not:12 ay taahhüt döneminde iptal edersem çayma bedeli çıkarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal-x -- 17 Mart 2025; 21:12:36 >
Yalnız bu kamu indirimi süreci çok sakat yürüyor. Bugün defalarca aradım, hiçbir temsilci net bir cevap veremiyor. Sinirlendim tekrar iptal talebi oluşturdum.
Evet işliyor. İptal için mail ya da e devletten işlem yapabilirsiniz.
merhaba, bugun iptal icin musteri hizmetlerini aradim, nisan 2-3 u gibi kanallari kapatirsiniz diye. talebiniz bugun isleme alinir ve kanallariniz bugunden kapanir dedi.
parasini odedigim hizmeti neden alamiyorum nisan 2 ye kadar diye sordum. yasal surec boyle, kanallarin iptal talebi verdiginiz gun kapanmamasi icin 1 hafta onceden aramaniz gerekiyor dedi.
1 hafta sonra tekrar arayacagim ama bosuna 1 hafta bekleyecegiz sanirim. bu surecte teklif de gelmez herhalde iptal sureci baslamadigi icin, bilgisi olan var mi ?
işi yokuşa sürüyorlar iptal etmemek için buna düzenleme gelmeli hep şirketler kazanmamalı dedikleri olamaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
349 tl 12 ay taksitli sporum yıldızk paket var 3 nisana kadar geçerli ama bu paketi alırsam seneye maçları tam izleyemiyoruzz nasıl yapıcaz seneye ligin sonunu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 18 Mart 2025; 7:41:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün Genel Merkez'den tekrar arandım. Sorun çözüldü. Sporun Yıldızı aylık faturalı 261₺ anlaştık. Teklif 349₺ + %25 Kamu İndirimiyle 261₺ aylık ödeme yapacağım.
1 ay dondurma hakkınız var taahhüt 1 ay uzar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X