Bu var sadece, ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueye -- 19 Mart 2025; 14:7:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2752. sayfa)

-
-
iptal taliebi verip yeni teklifi bekleyin yada bayiye genel merkeze gidin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, e devletten iptal talebi yapsak hemen kapanıyor muydu yoksa 2 Nisan taahhüt bitişi beklerler mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sporun yildizina en uygun ne teklif veriyorlar kamu yada engelli indirimi olmadan ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her kamu çalışanı %25 indirimden faydalanabiliyor mu? Bir ara sadece kamu-sen olanlara vardı bu indirim.
-
Forum'un sizin gibi insanlara ihtiyacı var. İnsanları burada bilgilendiriyorsunuz, alternatif çözümler üretiyorsunuz. Çok teşekkürler.
İptal taleblnde bulunmazsanız uygun fiyat sunmazlar. Bir an önce iptal birimine bağlanıp iptal talebinizi iletin.
Mail yoluyla da yaptım, iptal birimini de aradım. Kamuda memur olarak çalışanlara yapılan kampanya. Ama bunu Genel Merkezden aranınca siz talep edince veriyorlar. Kendileri sunmuyor. Eğer üyelik sizin adınıza ise eşinizin kamu belgesi kabul olmayabilir. Arayıp bunu sormanız gerek. Eğer kabul etmezlerse şöyle de bir çözüm var; üyeliğinizi eşinize devreder o şekilde devam edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenfb -- 19 Mart 2025; 16:20:32 >
349₺ teklif edildi bana. Üzerine %25 kamu indirimi aldım 261'e geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenfb -- 19 Mart 2025; 16:27:36 >
Özel sektörü bilmiyorum ama devlette iseniz hepsi kabul oluyor.
E devletten fesih başvurusu yapsam diyorum. Hemen kapanıyor mu bilen var mı?
belirtmen gerek 2 nisan kapansın diye yoksa kapanır
Hocam kamu indirimi dediğiniz bürosen üyeliği mi yoksa sadece kamu çalışanı olmak yetiyor mu?
Edit: Tamam hocam biraz üst mesajları okuyunca kamuda çalışmak yeterli oluyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanadolu -- 19 Mart 2025; 17:20:26 >
-
Hocam merhaba
İyi niyetlerin düşüncelerin için teşekkür ederim.insallah insanlara bir faydamız oluyordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E devletten deneyeyim dedim direk fesih talebi olarak aldi bir açıklama vs girilmiyor Nisan2sinde kapatın yazilabilecek bi yer yoktu. Bakalım ne olacak sonucu:))
Telefonla arayıp iptal birimine bağlanırsanız 7 günlük fesih süresi olur, mail atarsanız şu tarihte kapansın diye belirtirseniz o gün kapanır ama e devletten yapılınca süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum. Her halikarda Genel Müdürlükten arayıp indirimli teklif sunacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenfb -- 19 Mart 2025; 18:28:28 >
Telefonla iptal talebinde bulundum. 7 günlük fesih süreci başladı. Şimdi kaçıncı aramada teklifi kabul etmek gerekir? Yani kaç kere arıyolar ortalama?
Hocam eşim üzerinden faydalanabiliyor muyum acaba?
Hocam ben de böyle biliyordum sendikadakilere indirim vardı en son.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X