Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
55.016
Cevap
688
Favori
3.125.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27452746274727482749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer aramalarda taraftar yerine süper lig verirlerdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum ama uğraşmak istememiştim fakat bugün öğrendim ki ilginç bir şekilde temsilci iptali kaldırmamış tekrar arayınca söyleyeceğim artık talep ilettim 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chaplinn kullanıcısına yanıt
    Bir hediye görünmüyor bende ama bende de açık sinema dizi kanalları.

• Merhabalar bugün 9505HD cihazımı 9506HD ile değiştirdim fakat yazılım güncellemede cihaz uzun süre bekleyip kendini kapatıyor yayına geçiyor daha güncel olsun diye 9506HD cihaza dönmem hatamı oldu ? Görüntü kalitesi işlemci olarak fark varmı bildiğim kadarı ile 9506HD cihazın sinyal kalitesi daha iyi diyorlar farkları nelerdir tavsiyeniz önemli ? Bir de neden sürekli yenilenmiş cihazları sorunlu bir şekilde alıyoruz ne yapmalıyım bunun ile ilgili ?

HD en stabil görüntü kalitesi olsun işlemcisi olarak olsun en iyi cihaz hangisidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürem doluyormuş, en üst paketi 701 liraya teklif ettiler 13 ay, sürem falan da dolmuyor 8. ayda dolması lazım, nasıl saçmalıktır bu?

• Arkadaşlar tek aktif konu burası, muhtemelen ceza alacağım ama;

Digiturk DT-3501C tip dekoderim var. Evde her elektrik gittiğinde ya da ben internet kesintisinden dolayı dekoderi aç-kapa yaptığımda kanallar gidiyor ve otomatik olarak başlangıç sayfası kurulum sayfası olarak karşıma geliyor ve kurulum yapmadan hiç bir şekilde o kurulum bitmeden tv'ye geçiş yapmıyor. Daha önce de digiturk kullandım fakat eskiden elektrik gittiğinde açıp devam ederdik kanalları. Yapabileceğim bir ayar varsa, bilgi verirseniz sevinirim. Teknik desteği aradım ama tabiki ekip yönlendirelim diyorlar. Gündüzleri de malesef evde yokum. Şimdiden teşekkürler.

• Son gelen teklif: Mini Yıldız Dolu Paketi 199₺ + kamu indirimi %25 aylık 149₺ faturalı anlaştım. Film+Dizi+Avrupa Ligleri+Sezon sonuna dek Süper Lig hediye. Sporun Yıldızı sezon sonu kampanyaları başlayınca tekrar bakacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haziranda bitecek sözleşme için, ileri tarihli fesih başvurusu yapsam güzel teklif için ararlar mı acaba ?

• Arkadaşlar dünde yazmıştım 19 martt üyeliğim bitiyor ve devam etmek istemiyorum . Burada bir arkadaş e devlet veya MH yi arayabilirsin dedi . MH yi aradım şimdi direkt tuşlar ile yönlendirme var iptal işlemi için şuna şuna başın dedi sonra en sonra üyeliğinizi bugün iptal ettiğiniz taktirde 385 tl cayma bedeli diyor? Ben sözleşme yenilemek istemiyorum sdece iptal değil ki yapmak istediğim . MH ye de direkt bağlanmıyor üyelik işlemlerine tıkladığımda nasıl halletcem ben bunu MH den. Valla sinirlendim Cayma bedeli ne alaka. MH ye direkt nasıl bağlanacağım ben anlamadım

Bir de şöyle bir şey var MH ni aramadım diyelim sadece e devlet üzerinden iptal yetiyor mu? yoksa illa mh yi aramak lazım mı . ekstra ne yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 11 Mart 2025; 11:43:28 >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Musteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın iptal talebi başlattın.Kanallariniz 19 mart kapansın diye belirttin.iptale istinaden dönüş yaparlar aramayı açmazsın iptal talebi 19 martta bitince üyeliğin kapanır.iptal talebi vermesen üyeliğin tahutsuz devam eder yüksek fatura çıkar.Sen iptal talebi ver.süreç işlesin sonra üyelik kapanır.
    E-devlette yasal süre 7 gün senin 19 mart kapanacak şekilde olması lazım.e-devlet yerine müşteri hizmetleri iptal birimi daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 11 Mart 2025; 11:46:11 >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

iptale istinaden dönüş dediğiniz beni iptalden dönmeye ikna etmek için değil mi? İptalden sonra hiç bir şekilde dijitürk aramalarını açma diyorsunuz o zaman. Birde bunlar harici E devletten de iptal başvurusu yapayım mı tlf iptalinden sonra?

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri yeterli önemli olan 19 martta kanallar kapansın diye belirt üyelik erken kapanma vs cayma bedeli yansımasın.iptal talebi verdin yenileme yapmadın üyeliğin kapanır.iptal biriminden iptal talebi verdiğinde bir yada iki sonra tekrar ara teyittir.iptal talebini kanallarin kapanma tarihini bunlara belli olmaz.
    iptal talebi vermesen paket süren dolar üyeliğin tahutsuz devam eder.Yuksek fiyat çıkar.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

Hocam kaç defa aradım MH yi üyeliğimi sonlandırmak istiyorum sözleşme yenileme istemiyorum dedim tamam sizi ilgili yere aktarıyorum diyorlar . Tekrar ilk başta dediğim oto asistana yönlendiriyorlar. O da üyelik iptali ve cayma bedeli diyor. adam akıllı mh çıkmıyor karşıma orasını anlamadım. adama diyorum 2. kez arıyorum böyle böyle cayma bedeli çıkıyor ben iptal değil üyelik sonlanma yenileme iptali istiyorum diyorum tamam yönlendiriyorum diyor yine aynı tuşlu sisteme geçiyor tövbe ya

• Arkadaşlar kusura bakmayın bana attıkları mesajda üyelik 19 mart ta bitiyor görünüyor sistemsel yanlışlık olmuş mesajlara bakmıştım ben direkt. Ama sistemde 19 nisan görünüyor bu yüzden çıkıyormuş cayma bedeli kusura bakmayın :) 1 ay sonra iptal edecem inaşllah o zaman sorun olmaz :) Sağolun bu arada

• Konudan biraz uzak kaldım. Kutulu kullanıyorum, Modüllü üyeliğe geçmek için nasıl bir yol izlemek lazım acaba, yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 11 Mart 2025; 12:21:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokmenfb kullanıcısına yanıt
    Önce hangi paketteydiniz

• evren377 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine durumu bildirmeniz gerekiyor yaklasik 800 lira toplamda ücreti var asagiya da yazdım.

• Kamu indirimi ile birlikte kredi kartına sporun yıldızı 15 ay 328 TL’ye geliyor
    Uygun mu sizce

• Herkese merhabalar. Yaklasik 17 yıllık uyeyim. Sporun yıldızı taahhütum 22 Nisan'da sona eriyor. Bana da bu teklif yapıldı. Gördüğün kadarıyla daha iyi teklifler alınıyor, bu arada ben de kamu çalışanıyim. İptal talebini şimdiden vermem mi gerekiyor?

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım şimdi de; 550 TL ve aylık 9 TL ücret söylediler, başka ücret yok diyorlar. Dedim 9 TL 4K için olması lazım, hayır dediler. Bilmiyorum bunlara da pek güven olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27452746274727482749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.