< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2746. sayfa)

-
-
Digiturk aradı iptal için
6ay 71 tl 6ay 91 tl den Avrupanın yıldızı paketi +sezon sonuna kadar taraftar paketi +haziran ayına kadar film dizi (sonrasında arayıp talep oluşturunca 6ay daha verilecek)
+4k plus kutu 6 ay yüzde 50 indirimli bu şekilde oldu.
Hedefim 100 TL nin altında olduğu için kabul ettim. 2. Aramayı beklesem muhtemelen daha iyi teklif alırdım ama benim için yeterli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun
engelli sporun yıldızı için ne teklif edilir 207 tl ödüyoruım bana 356 tl teklif ettiler
-
Hocam Merhabalar
299 349 şuanda en uygun. Veya sizde Avrupanın yıldızı paketi talep edin benim gibi sezon sonuna kadar da maçları açtırın. Sporun yıldızı şuanda bu şekilde maalesef
Dijitürk de 1 yıllık üyeyim hemen hemen yazın bitecek sözleşmem eğer fiyatta anlaşırsam 4k modül isteyeceğim
bu modül dediğimiz şey tv nin arkasında kart girecek bir yer var sanırım oraya takıyoruz. ve tv kumandası ile yönetebiliyoruz.
Uydu hem çok kablo hem de 2 kumanda olduğu için kötü duruyor bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim.
-
Az önce Mini Yıldız Dolu isimli paket teklif edildi. Film, Dizi, Avrupa Ligleri ve sezon sonuna dek Süper Lig hediye 199₺ kabul etmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenfb -- 10 Mart 2025; 10:34:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
engelli sporun yıldızı için aylık 226 tl teklif geldi. kabul ettim. Uğraşmak istemiyorum.
Daha önce yıldız dolu 195₺ idi. Benim için dizi film önemli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomly -- 10 Mart 2025; 12:56:28 > -
ne zaman teklif edildi
iptal talebi verdikten sonra mı bu teklif sunuldu
-
iptal talebi iletmiştim geçen hafta. ilk bugün arandım ve bu teklif geldi.
-
taahhüdünüz ne zaman bitecekti sizin
benim 2 haziran da bitiyor aradılar 2 kere 356 tl engelli sporun yıldızı paketime fiyat sundular 207 tl ödüyorken 356 tl kabul etmem dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 10 Mart 2025; 13:37:28 > -
nisan 2 de bitiyordu. nisandan itibaren geçerli olacak. iptal için dilekçe yazıp mail atın mutlaka.
-
telefon ile de iptal talebi veriliyor engelli üyelerde
-
Arkadaşlar selamlar.
Geçen sene 19 Mart da üyelik aldım ilk kez. Çok fazla maç izlemeye fırsatım olmadığı içinde Üyeliği İptal etmek istiyorum. Bunun için ne yapmamız gerekiyor?
Bir de hadi iptalden bir şekilde vazgeçirmeye çalıştılar diyelim
en iyi fiyat teklifi hangisini kabul edeyim? ( Bu çok küçük bir tercih ama sormak istedim yine de )
-
Edevlete bankacilik uzerinden giris yapip digiturk iptal yazin arama kismina ve iptal dilekcesi yollayin oradan.fiyat konusu ise sporun yildizi paketine 300 350 fiyat alan var.Sizin kullandiginiz pakete gore fiyat degisir
Sağolun hocam deneyeyim
Peki benim paketin bitmesine 8 gün kaldı iptali 3 4 gün kala yapsam sıkıntı olur mu yoksa şuan yapayım mı? Aradılar 2 gün önce ama açamaıdm. güzel teklif verirlerse belki kabul ederim ama 2 3 gündür arayan soran yok daha :D bekleyim diyorum bir iki gün daha ama iptal için geç olur mu o yüzden soruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 10 Mart 2025; 16:24:17 > -
Arayin tam tarih vererek son gun uyeligimi kapatin deyin sonra gelecek teklifleri degerlendirin
Modül kullanımı tarif ettiğiniz gibi büyük kolaylık sağlıyor, servis ücreti karşılığında gelip receiver’ı alıp modülü takıp giderler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için yeni yılda fiyatta anlaşırken bu konuyu da dile getireceğim
Yalniz 550 servis ucreti yaklasik 300 tl de kurulum ucreti aliyorlarmis modul kurulumunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 10 Mart 2025; 19:15:13 >
Vay be her yerden vurgun eğer yeni yılda düzgün bir rakama anlaşırsak modüle geçerim salak saçma fiyatlar verirlerse 🖐🖐
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X