Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.353
Cevap
691
Favori
3.148.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27612762276327642765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler, mesajınız biraz karışık geldi bana ama anladığım şu an Süper Lig izlemek için Engelli indirimli almanın bir avantajı yok. Haziran/Temmuz beklemek gerek sanırım illa.

• Sergenss kullanıcısına yanıt

1.digiturk de cok fazla para verıp ızlemek yerine az para verıp cok sey izlemek mantıklı.

2.gecen yıl eglencenın avrupa yıldızı paketı 199 tl ve bır yıl super lig hediyesi ile engelli ile aylık 129.65 tl.

3.avrupa yıldızı paketi aylık 79 tl yılsonuna kadar super lig hediye.hediye bıtımıne 20 gun kala ıptal talebı verıp hediye yenıleme yada tahut yenıleme ornegın ben ıptal talebi verdim.hediye yenıleme yaptım.engellı ındırımı ile 51 tl oduyorum.

3.dostlar kampanyası sen yenı uyelık aldın mı onay mesajını onaylamıcan kurulum olmucak.

4.musteri hızmetlerı arayıp dostlar kampanyasından faydalanmak ıstıyorum.

5.Senden eski faturalı uyenının uyelık nosunu ıstıcek.

6.fatura donemınde dıyelım 250 anlastın.ılk ay 25-30 vergı cıkar.200 tl cebınde kalır.

7.eskıye uyeye fatura cıkmaz.

8.Senın uyelık basladı yenı faturalı uye senı referans gosterdımı.Sana fatura cıkmaz.

9.yeni uyeye vergı cıkar.

10.yılda 5 hakkın var.

11.engellı spor yıldızına 194 tl fatura cıkar ıken avrupa yıldızı paketıne gectım.Aylık 51 tl dıgıturk butun ıcerıkleri acık.

12.haziran temmuzda avrupa yada eglencenın avrupa yıldızı paketlerın kampanyası olur.engellı ındırımı ıle hangısı uygun olursa ona uyelık baslatabılırsın.

simdi biraz daha derli toplu olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 4 Nisan 2025; 16:28:49 >

• volkancan1993 V kullanıcısına yanıt

Sporun Yıldızı 319₺ duymuştum. Eğer kamu personeli iseniz ekstra %25 indirim daha veriliyor ama kamu indirimi de istiyorum demeniz gerekiyor aksi halde onlar bunu söylemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Hayır böyle bir zorunluluk yok. Kamu personeli olmanız yeterli. Ben 10 gün önce yeniledim bu şekilde hiçbir sendikaya üyeliğim yok.

• gokmenfb kullanıcısına yanıt

Gecen sene benden sendika uyeligi istemislerdi de ?

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Bu sene sendika üyeliği zorunluluğu yok. Ama dediğim gibi önce fiyatta anlaşacaksınız. Bu anlaşmanın üzerine "ayrıca kamu personeliyim bu teklifin üzerine kamu indiriminden de yararlanmak istiyorum" diyeceksiniz. Aksi halde bu indirimden kesinlikle bahsetmiyorlar.

• gokmenfb kullanıcısına yanıt

Ooo Iyiymis Hocam o zaman ? Tesekkurler bilgilendirme icin..

• Mayıs 2 de taahhüt bitiyordu,
    İndirimli teklifleri 760 TL idi sporun yıldızı paketi için,
    Bu gün iptal talebi ile aradım müşteri hizmetlerini,
    12 ay mevcut ödediğim fatura üzerinden teklif ettiler,
    Kabul ettim,
    399 TL den 12 ay daha uzattım..
    Zaten yüksek ücret odemisim burada ki yazılanları okuyunca,
    Gene bazılarına göre yüksek olan bir fatura şeklinde ödeme yapacağım ama gene zarardan kâr sağlamış olduk.
    İyi ki forum var
    İyi ki hakkını arayan insanlar var,
    İyi ki yol gösterenler var,
    Herkese teşekkürler...

Aradaki fark kredi kartı ile peşin ödüyorsunuz limitinizden yiyor diger türlü aylık fatura ödüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 Ağustos ayında Ziraat kampanyasıyla abonelik başlattım çok da memnunum aylık 279'a Sporun Yıldızı kullanıyorum acaba taahhüt bittiğinde ne kadar teklif gelecek merak ediyorum online işlemlerden bakıyorum 800 civarı gösteriyor o kadar uçurum olur mu ki

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İptal talebi verdik 10 günden az kaldı arayan soran yok. Var mı bu durumda olan?

Birsey değil hocam inşallah senin için hayırlısı olur.

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Musteri hizmetleri arayın şikayet kaydı oluşturun.İptal talebi verdim.10 gün oldu iptale istinaden geri dönüş olmadı.
    Sikayete acil diye de not düşün sürenin yaklaştığını bugün yada ertesi gün dönüş olur.

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Üyelik bitimine göre
    1.E-devlet üzerinden iptal talebi vererek.Yasal süre 1 hafta süreyi kaçırmayın.Uyelik erken kapanma cayma bedeli yansiyabilir.
    2.Musteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın 15 gün kala iptal talebi oluşturun üyeliginiz son günü yada üyeliginiizin durumuna göre gelecek ayın 3 kanallar kapansın diye belirtirsiniz.
    3.Iptale istinaden genel merkez dönüş oluyor.4-5 en son aramada uygun teklif veriyorlar.
    5.İptal talebini müşteri hizmetleri ordan iptal biriminden verdi iseniz bir saat sonra müşteri hizmetleri arayın iptali ve kanallar şu tarihinde kapanacak ibaresini teyit ettirin.Bunlara belli olmaz.

• por favor kullanıcısına yanıt
    412X12 mi ödeyeceksiniz?
    412x14 mü?

• Arkadaşlar bir sorum olacak forumu takip edenler az çok hatırlar üyelik uzatma sürecimi, geçen sene kredi kartı ile sporun yıldızı üyeliği almıştım 2025 15 Mart ta sona erecekti, 4 martta iptal talebi verdim, 5 Mart'ta aradılar ve 349 TL üzerinden kamu indirimi ile 261.75 TL ye kabul ettim buraya kadar normal normal olmayan kısımlar bu ay gelen ilk fatura ile ortaya çıktı 428.4t TL fatura geldi
    Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?
    Anlamadığım kısım Digitürk geçmiş aya mı fatura çıkartıyor gelecek aya mı? 15 marttan Nisan a kadar fark ekleyip birde Nisan Mayıs arası faturası mı geldi bana, bu birinci kafama takılan kısım, ikinci anlamadığım nokta ise Digitürk online işlemlere girince taathütnameyi görüntüledim taathütname apayrı geldi bana, taathüt başlangıcı 05.03.2025 görünüyor ancak indirim başlangıcı 22.02.2025 daha garibi indirim bitiş tarihi 21.02.2035, yanlış yazmadım 2035 i resmi atacağım fikirleriniz nedir sizlerden de taahhüt inceleyen oldumu sizlerdede böylemi acaba
    Faturanın detayı da bu nerden ne eklemiş çıkarmışlar anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vndc -- 6 Nisan 2025; 1:53:58 >

• vndc V kullanıcısına yanıt
    en iyisi digitürktte yıllık almak aylıktan hem uygun hemde bişi ekliyemezler

• por favor kullanıcısına yanıt
    pahalı yenilemişsiniz paketi söylemem gerek haziran temöuz arası lig kampanyası oluyor bana 349 tl sundular onu bile kabul etmedim biliyorumki
    lig kampanyası olucak neden fazla ödeyim yinede alınmış alınmıştır hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 6 Nisan 2025; 1:57:35 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 12 aylık taahhüt verdim sadece kredi kartı ile fazla rakam söylediler faturalı 12 ay taahhüt verirseniz kamu indirimi ile 261.75 TL olur dediler ona tamam dedim ama aradaki farklar ve taahhüt metninde yazanlar garip geldi tarihler uyumsuz yazılana bakılırsa 2035 e kadar 261.75 TL ödeyeceğim işime gelir😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vndc -- 6 Nisan 2025; 1:58:20 >
  • 
Sayfa: önceki 27612762276327642765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.