Goodyear E.G. Sıfır Lastik Sola Çekiyor
Arkadaşlar selam,
Bundan 15 gün kadar önce Clio IV aracıma 4 adet Goodyear Efficient Grip Performance 205/55/r16 lastik aldım. Nitrojen hava bastılar, balans ve ön düzen ayarı yaptılar. Aracı aldım yolda gidiyorum sola çekme yaptığını farkettim. Geri döndüm lastikçiye, yeni lastikte olur önemli olan yüksek hızlarda yapmaması falan dedi. Ön lastikleri sol-sağ yapıp yer değiştiler sonra ordan bir elemanla bindik araca bu sefer o sürdü. Araç hala 50-60 Km hıza ulaşana kadar araç bariz sola çekiyor, direksiyonu bırakır bırakmaz direksiyon gözle görülecek seviyede sola hafif düşüyor zaten. 100-120 km hıza geldiğimizde ve aracın direksiyonu bıraktığımızda ok gibi gidiyor araç bir çekme yok.
Sonra benim direksiyona bok attı eleman, abi direksiyon açı sensöründe sorun olabilir ondan yapabilir dedi. Fakat burada takıldığım nokta benim yıllardır sağa-sola çekmeyen, üzerindeki bitik lastiklerle bile herhangi bir çekme yapmayan aracım 4 adet sıfır lastik taktıktan sonra çekme yapıyor ve bunu nedeni direksiyon öyle mi ? Bana hiç mantıklı gelmedi arkadaşlar kendilerine de ilettim ama aracın altına baktılar lastiklere baktılar sorun bulamadılar.
Dün başka bir lastikçiye gittim o da aracın altına indi baktı üstten bir eleman sol-sağ lastikleri salladı falan alttan diğeri baktı etti. Abi aracın altında bir sorun gözükmüyor fakat Goodyear lastiklerde bunu bazen yaşıyoruz, aracı bir 1000km kadar kullan taban iyice otursun sonra hala devam ederse gel ön-arka yapalım lastikleri dedi. Tamam da ben ön-arka yaparak bu sorunu çözebilsem bu seferde demekki ön lastiklerde sıkıntı var ?
Başına bu tarz bir durum gelen, gören-duyan arkadaşlar var ise önerilerinizi/tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
İyi forumlar.
Sistemin Ederi Nedir?
|
195 / 55 / R16 87H Lastik Önerisi
Arkadaşlar selam, yazlık lastik bakıyorum aradığım ebat: 195 / 55 / R16 87 H.
Önerilerinizi alabilir miyim ?
Etiket değerlerine göre baktığımda en çok aklıma yatan lastik; Hankook Kinergy Eco2 K435 195/55R16 87H oldu. B yakıt A ıslak tutuş değeri var ve 1200 TL adeti.
Öte yandan Goodyear Eagle Sport TZ 1150 TL adet bulabiliyorum.
Kormoran 900 - Falken 1000 aldığım diğer teklifler ( Desen ve etiket değerini bilmiyorum )
Continental, Michelin vs bakmıyorum. İzmirde yaşadığım için pek uygun değil onlar ve pahalı.
Trinksat Vs.. araç satan var mı ?
Arkadaşlar merhaba, trinksat üzerinden aracıma teklif aldım ve satmak istiyorum diyelim.
Kendileri özellikle belirtmişler, aracın satışını noter üzerinden yapıyorsunuz sonrasında 1 saat içinde para size geçiyor diyorlar. Siz satış yapmadan para gelmiyor.
Şimdi, böyle bir şartta kim kime güvenir ? Ben parayı almadan imzayı atıp aracın satışını yapacağım ve sonra kuzu kuzu bekleyeceğim bana para gönderecekler diye ? İstediği kadar kurumsal olsunlar bence çok büyük risk. Bu şekilde araç satışı yapanlar var mı ? Varsa neye güvenip yaptınız arkadaşlar ? Deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
İyi forumlar.
Ford Fiesta 1.4 Tdci (2012) Rektefiye
|
+600/650w PSU Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, 7 yıllık Corsair 750W 80+ Psu ömrünün sonuna geldiği için yeni bir psu arayışı içindeyim.
İntel i5 4690k - Sapphire r9 280x dual-x ekran kartı - 8gb ddr3 ram - Seidon 120V sıvı soğutma - MSI Z97 Pc Mate Anakart kullanıyorum.
Önceden kullanıdığım Psu'yu kasa ile birlikte aldığım için 750w denk gelmişti fakat benim sisteme o kadar gerek yok sanırım. Outervision Psu calculator sitesinde, kullanacağım klavye mouse'a kadar girdim ve en aşağı 500w önerdi. Ekran kartımın detaylarında ise önerilen 600w yazıyor.
Sanırım +600/650W bir PSU yeterli olacaktır. Yakın zamanda psu alan veya önerisi olan varsa rica etsem yazabilir mi?
Piyasaya uzun zamandır uzak kaldım, hangi marka ne konumda tahmin edemiyorum. Yine Corsair alayım dedim ama çok pahalı geldi.
- Şu kartın yaklaşık 1000'den fazla değerlendirmesi var fakat fiyatı gerçek olamayacak kadar uygun geldi bana, ne düşünüyorsunuz?
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı
- Onun dışında dikkatimi çeken bir diğer PSU ise modüler olan şu PSU:
Power Boost BST-ATX650B Glacier 650W 80+ Bronze Modüler 12cm Fanlı ATX Power Suppl
Salla Kazan 5000/400 kodu ALINIR
|
Film Uzantıları Hakkında
|
Satılık Cs Go Key 5.6 TL Stok: 16
|
10 ADET KEY ALACAĞIM (ACİL)
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.893
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 14.691 (Bu ay: 258)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 862 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar