Şimdi Ara

DİGİTURK TEKNOSA KAMPANYALARI 2017 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
20
Favori
46.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cuma günü teknosadan aldım
  • cuma günü teknosadan aldım(maltepe park mağazası)elden başvurdum.internet kayıtı olmayınca 397 liraya geldi.kredi karta 6 taksit yapıldı.sonra kutudaki seri numarayı digitürk müşteri hizmetlerine söyledim.kaydım alındı.kartal bayisiyle temasa geçtim.o akşam beşiktaşın maçı vardı.bir an önce yetişmesini istiyordum.5 ay öneceye kadar digitürk aboneliğim olduğu için çanak ve kurulum hazırdı.sadece kutuyu ve kumandayı getirmeleri kafiydi.neyse akşama kadar üstüste bayiyi tacizim sayesinde saat 19:40'da kuruluma yapacak tekniker arkadaş evime geldi.hemen kurulumu yaptı.bayiyle temasa geçti.önce aktivasyon numarası eşleşmedi.meğerse şifreyi yollamamışım.akabinde şifreyi yolladım.ekrana E-4 hatası düştü.yani aldığım paket şampiyonlar paketini kapsamıyordu. kurulumcu arkadaş benim adıma bizzat dijitürk müşteri hizmetlerini aradı.önce teknosadan aldığım şifrenin yanlış olabileceği söylendi.sonra onayı verecek yetkili kişinin mesaisinin bittiği söylendi.en fazla 48 saat içinde durumun düzeltileceği söylendi bana. çok sinirlendim.bjk maçını kaçırmış oldum kurulumcuya 30 lira aktivasyon parasını bayıldım.o da gitti.ben teknosaya 397 lira;kurulumcuya 30 lira verdim eve kurulum yapıldı ama digitürk çalışmıyordu.sonra o gece saat 22 sularında bir daha digitürk merkezi aradım.bu sefer bana teknosadan yanlış şifre aldığım söylendi.şok olmuştum.teknosa müşteri hizmetlerini aradım.sabah kutuyu aldığım mağazayla irtibata geçmem söylendi.bayağı bayağı şişmiştim.sabahı zor ettim.teknosaya gidecektim.son ihtimaal bi sefer daha digitürkü arayayım dedim.nitekim aradım .müşteri hizmetleri bu defasında,sorunun çözüleceğini bana iletti.o ara misafirim gelince evde oyalanmak zorunda kaldım.cumartesi saat 12'ye doğru dijitürkten bir mesaj geldi yayınım hazır olduğunu söylendi.tv'yi açtım yayın gelmişti.ilk gün yayınlarda hd kanallar biraz donuk çıkıyordu.neyse şimdi herşey düzledi.hafta sonu diğer maçları seyrettim.ama bjk maçını kaçırıdm.durum şimdilik böyle

• M.hizmetleri cogu bilgisiz maalesef ne yaptiklarini onlarda bilmiyor.. hepsi farkli farkli seyler soyleyip duruyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KÜRŞAD1974 K kullanıcısına yanıt
    Paranizla rezil oluyorsunuz ya. Aynı durum, Dt ve Teknosa elemanlarinin bilgisizliği cahilligini resmen cekmissiniz. Neyse yayinlariniz açılmış, bayi hangi kutuyu verdi size ? Ben daha kargoyu bekliyorum bakalım, bende ne sorunlar çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 1 Kasım 2016; 12:53:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaZaF

Arkadaşlar öncelikle selam.. Herkesin ortak sorularına başımdan geçenleri burada yazarak cevap vermeye çalışacağım..

Konuyu takip ettim ve ben de bu fiyata bu fırsatı kaçırmamak için Maltepe Park AVM'deki Teknosa'ya gittim ve çalışana sordum, çalışan hemen "depodan" kutuyu getirdi. Depodan diyorum çünkü sizin de tahmin ettiğiniz gibi ürün hakkında net bilgileri yoktu. Teknosa ve Digitürk müşteri hizmetlerini aradım ve her ikisinden de net cevap alamadım. Bununla birlikte mağazada beklerken satış danışmaları geldi ve ürünün satışının olmadığını, satılanların da "Digitürk'ten aktivasyon yapılmadığı" gerekçesiyle iade edildiğini söylediler ve dolayısıyla da ürünü almadan mağazan çıktım. Daha sonra profesör06 ile cep telefonundan konuştum ve konuyu anlattım. Kendisinin yönlendirmesiyle tekrar Teknosa'ya gittim, Ankara'da satış olduğunu ve Teknosa genel müdürlükten satışın devam ettiğini söylediklerini kendilerine ilettim. Kaldı ki satış yoksa neden teknosa.com'dan satış devam ediyor diye sorduğumda da bir cevap alamadım :) Bu arada Digitürk ile her iletişime geçtiğimde bana böyle bir kampanya olmadığı bilgisi verildi bunu da söylemeliyim. Son olarak Digitürk müşteri hizmetlerinden "Yeni Üyelik" bölümüyle görüştüm ve kampanyayı sorduğumda bana "evet kampanya var, 397 TL olması lazım" dedi kendisi, işte o an "Evrekaaaaa" dedim :) ve aklıma gelen her şeyi sordum.. Bugün de müşteri hizmetlerinden beni aradılar ve sonuçta kesin bilgi olarak şunları söyleyebilirim...

1) kampanyanın geçerlilik süresi 03.01.2017
    2) Mevcutta üyeliğiniz varsa üyeliğinizin bitimi 03.01.2017 öncesindeyse (benimki 02.01.2017) üyeliğinizi iptal ettirmeksizin Teknosa'dan satın aldığınız bu paketle üyeliğinizi devam ettirebiliyorsunuz ki bu durumda 30 TL ödemenize gerek yok.
    3) Pakete ek olarak paket satın alabilirsiniz (ben spor ekstra almayı düşünüyorum)
    4) 12 ay boyunca fatura çıkmayacak (0 TL)
    5) Mevcuttaki üyeliğinizi iptal ettirmeden bunu da bağlatmak isterseniz; aynı adrese iki farklı üyelik açılmıyor ve mevcut üyeliğinizi iptal ettirmeniz gerekiyor ancak bunun da bir yolu var. Yan oda diye bu üyeliğinizi de aktif edebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Bu arada kampanya yok ya da olumsuz bir şey derse Digitürk (şampiyonlar paketi yok falan demişler sanırım bir arkadaşa) kapatıp tekrar arayın ve başka bir temsilciyle görüşün. İnanın onlar da tam olarak bilmiyorlar konuyu.
    Bir de kutunun arkasında 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir yazıyor, ona bakmayın. Olay anlattığım şekildedir.

Saygılar..

Hocam sen su an mevcut uyeligine eklettin mi? yoksa ocakta mi yapacaksin? benim de aralikda bitiyo mevcut uyelik. henuz aramadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Digiturk müşteri hizmetlerinden şifreyle islemi yaptık, onların yönlendirdiği servisi iptal edip, baska bir servisi biz arayıp kurulumu onların yapmasını isteyebilirmiyiz.?

• quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Digiturk müşteri hizmetlerinden şifreyle islemi yaptık, onların yönlendirdiği servisi iptal edip, baska bir servisi biz arayıp kurulumu onların yapmasını isteyebilirmiyiz.?

Evet... isteyebilirsin..

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaacan -- 2 Kasım 2016; 13:48:29 >
  • k62545 kullanıcısına yanıt
    Hayır.. Benim üyeliğim 02/01/2017'de bitiyor. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş bu yıl bitiminde arayıp kayıt bırakmamın yeterli olacağını, mevcut üyeliğin devam edeceğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaZaF -- 3 Kasım 2016; 18:59:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir turlu kurulum yaptiramadim..
    5 gundur dt m.hizmetleri ile anlasamiyoruz...
    Lanet olsun hepsi bilgisiz ve cahil..

• Varmi indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Bir turlu kurulum yaptiramadim..
    5 gundur dt m.hizmetleri ile anlasamiyoruz...
    Lanet olsun hepsi bilgisiz ve cahil..

DİGİTÜRK BAYİSİNİ ARARSAN İŞİN ÇABUKLAŞABİLİR.573-73-73 NUMARASINI DENE
  • Ben gecen sene aldim .bu sene devam etmek istrmiyorum ama galiba dt sure sonunda mormal abonelik ucretinden devam ettiriyormus ben iptal istiyorum.boyle devam etme gibi bi durumlari nasil oluyor

• İnternet mağazasında fiyat değişmiş var mı hala 400e kadar alabileceğim bir yer

• Sonunda kurulum oldu. Vestel cihaz getirmisler 9103 sanirim hosuma gitmedi..
    Menusu farkli..
    Hd yayinlarda cnnturk haberturk hd yok..
    D smart mega hd paket modullu uyeligim mevcut..
    Iki cihazi birbirine bagladim.. dt adaptor soketinden cikariyorum d smart olan n3xt machina cihazimi kullaniyorum.. dt sadc3 mac yayinlarinda aciyorum...

• şifre geleli çok oldu ama mevcut üyeliğe aktif ettirmek istedim.
    süperlig paketine yükseltmeyi kabul ettiler aradaki farkı ödeyerek. ama bu kez de elimdeki sagemcomu hd cihazla değiştireceğiz dediler düşüncem dedim.
    ayrıca bunların yerine 760 ₺ indirim yansıtalım sen aynı şekilde devam edin aylık olarak düşsün dediler ama öylede 12 ay toplamda 945 tl fatura çıkacakmış 200 fark çıkıyor onuda kabul etmedim. biraz daha zorlayacam

• Arkadaşlar teknosadan aldığım şampiyonlar paketini kullanmaktan vazgeçtiğim için satılıktır.
    Aldığım fiyattan vereceğim.
  • edibus kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Satışı yaptınız mı?
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    Evet satılmıştır.
  • bu paket alırsam 4k yayını alabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.