Şimdi Ara

DİGİTURK TEKNOSA KAMPANYALARI 2017 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
20
Favori
46.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Engellilere Digitürk %50 indirimli yayınlanıyor, engelli arkadaşlar değerlendirebilir bu kampanyayı.
  • 537 TL Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Engellilere Digitürk %50 indirimli yayınlanıyor, engelli arkadaşlar değerlendirebilir bu kampanyayı.

Engelli digitürk kampanyası HD olursa daha pahallıya geliyor.
  • Cumartesi günü 397 TL'den ürünü sipariş verdim, salı günü elime ulaştı , şifreyi teyit etmek için digitürk ü aradım kullanılabilir dendi ve kurulum için çarşamba yani bugün ekip geldi, fakat teknosa dan gelen şifre kullanılmış çıktı , zarfı kendim açmama rağmen 25 Mart bu aktivasyon koduna üyelik oluşturulmuş yanıtını aldım.Uygun fiyatlı diye ürünü aldık o da bize ucuz etin yahnisi yavan olur atasözünü yaşattı .Biraz önce Teknosa ile görüşme sağladım ,umarım çözüme kavuşturabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyc_lps -- 16 Kasım 2016; 22:34:42 >
  • Arkadaşlar son paketler almak istiyenler netten sipariş verebilir istanbul dışında magazalarda cok fazla stok yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_z

tekrar fiyat 397 TL teknosa

http://teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-sampiyon

İşe yararmı. Ek birşeyler çıkarmı ödeme yani

• Ek ucret yok bi kereye mahsus 30 tl aktivasyon ödüyorsunuz

• Istanbul icin eyup vialand ve sisli cevahirde stok mevcut magaza teslim alabilirsiniz bu hafta son bu fiyatlar ve son stoklar

• manavgatta yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: profesör06

Ek ucret yok bi kereye mahsus 30 tl aktivasyon ödüyorsunuz

Apartmanda ortak antende digitürk mevcutsa 60lık çanak, lnb ve 20 mt kabloyu bize mi veriyorlar?
  • Ve'Tükendi' :)
  • Fiyat 397 tl olarak devam net stokları tukendi istanbul şişli cevahir ve eyup vialand mağazalarından temin edebilirsiniz

• bana kurulum yapmadılar :(

türksat çanağını döndürdü türksatsız kaldım

• Haftasonu 397 TL'den havale ile satın almıştım. Bugün 15.00'e kadar havale yapmam gerekiyor. Kararsız kaldım. DIGITURK 12 AYLIK GİRİŞ +HD + FİLM , DİZİ VEYA 2016-2017 SEZONU ŞAMPİYONLAR PAKETİ yazıyor. Sadece bu sezonu mu kapsıyor acaba? Ayrıca mevcut üyeliğim 2 Ocak'ta sona eriyor. Bunu satın alırsam nasıl bir yol izlemem gerekir?
  • sastorir1 S kullanıcısına yanıt
    Neden kurulum yapıllmadıki?

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Haftasonu 397 TL'den havale ile satın almıştım. Bugün 15.00'e kadar havale yapmam gerekiyor. Kararsız kaldım. DIGITURK 12 AYLIK GİRİŞ +HD + FİLM , DİZİ VEYA 2016-2017 SEZONU ŞAMPİYONLAR PAKETİ yazıyor. Sadece bu sezonu mu kapsıyor acaba? Ayrıca mevcut üyeliğim 2 Ocak'ta sona eriyor. Bunu satın alırsam nasıl bir yol izlemem gerekir?

Paketin gecerligi oldugu tarihe kadar sampiyonlar paketini kullanabilirsn.. yani onumuzdeki sezonunda sanirim ilk 10 haftasina kadar seyredersn..

• Bende uzun ugraslar sonucu kurdurdum.. hediye olarak dizi paketini vermek istediler kabul etmedim.. verirseniz film verin diye.. film vermediler...
    B3nde mevcut d smarti kullaniyordum. Sadece maclarda digiturk kutuyu aciyordum..
    Sonradan telefon actilar film paketini 1 ay hediye ettiler..
    Suan 1 ay digiturk kutu acik.. sonrasinda mac harici d smarta devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: profesör06

Fiyat 397 tl olarak devam net stokları tukendi istanbul şişli cevahir ve eyup vialand mağazalarından temin edebilirsiniz

İzmir'de bulabileceğimiz mağaza var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çanak takılması lazım bunun için ekstra ücret talep ediyorlarrmı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.