Şimdi Ara

DİGİTURK TEKNOSA KAMPANYALARI 2017 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
20
Favori
46.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki 5 yıl süper lig ihalesini yine digitürk aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garcia1905 G kullanıcısına yanıt
    Yeni çanak, lnb ve 20 metre kablo ücretsiz. Ücret isterlerse genel merkezi aramalarını söyleyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcı001

Yeni çanak, lnb ve 20 metre kablo ücretsiz. Ücret isterlerse genel merkezi aramalarını söyleyin..

Merkezi sistemi kullanırlarsa bunları bize mi bırakıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Merkezi sistemi kullanırlarsa bunları bize mi bırakıyorlar?

merkezi sistem varsa sadece kutuyu aktif edip gidiyolar bu 3. alışım teknosa gibi yerlerden..şimdi bu son aldığımı babamların orda kurdurcam çanak yok...varda türksat...çevirttirmemde ...çanak lnb ve 20 mt kablo eğer merkezi sistem yoksa hakkımız demi onu kesin olarak bilen bi arkadaş yazarsa emin oluruz..
  • ozen yuksel O kullanıcısına yanıt
    Evet sizin hakkınız. Ben de yeni kurdurdum ve hiçbir ücret ödemedim. Servis elemanı önce çanak ve diğerleri için 60 Tl istedi ben ücretsiz olduğunu söyledim. Sonra servisi aradı ve ücretsiz olduğunu öğrendi. (Bana Teknosanın televizyon alımında 3 aylık deneme paket paketi olduğunu ve benim paketi onun gibi düşündüğü için ücret talep ettiğini açıkladı.)
  • tekrar kapanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürkanist34 -- 23 Kasım 2016; 18:29:2 >
  • Fiyat Uygunmu

• Arkadaşlar şehir dışından almak istiyenler haftasonu icin net satışları tekrar aktif olabilir olması durumunda burdan haberdar ederim sizleri
  • Fiyat 397 tl eyup vialand ve şişli cevahirden magaza teslim alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: profesör06

Fiyat 397 tl eyup vialand ve şişli cevahirden magaza teslim alabilirsiniz

hocam paketi alırsak ligtv 2017 yılının ilk 10 hafta maçlarını izliyebilcez mi yoksa bu sezon bitince paket lig tv de biticek mi :) ?
  • quote:

Ben eski üyeligimi iptal edip yeni üyelik actiricam eutelsat icin yeni çanak kurulumu yaptirmam tamamen ucretsiz mi aktivasyon ücreti disinda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Orijinalden alıntı: profesör06

Fiyat 397 tl eyup vialand ve şişli cevahirden magaza teslim alabilirsiniz

hocam paketi alırsak ligtv 2017 yılının ilk 10 hafta maçlarını izliyebilcez mi yoksa bu sezon bitince paket lig tv de biticek mi :) ?

Örneğin paketi 1.12.2016 tarihinde aktif ettiğinizde 1.12.2017'ye kadar yayınlanacak (5 büyüklerin) tüm maçlarını izleyebilirsiniz.
  • Chapuisat9 C kullanıcısına yanıt
    Eski üyeliğinizin geçerli olduğu adrese yeni kurulum yapmıyorlar ( 6 ay geçmeden). Ben eski üyeyim cihazı değiştirin ve yeni abonelik yapın dedim onlarda olmaz eski üyeliğiniz devam eder yeni sözleşme imzalarsınız dediler. Bende bunun üzerine başka bir adrese kurdurdum. Cihazı aldım çanak ve aparat evde kaldı. Digitürk bir çanak, lnb ve 20 mt kablo kaybetti..
  • Arkadaslar bu paketi 397 tl den alip, kullanmaya baslayan var mi? Var ise bana ozelden telefon numarasini atarsa cok iyi olur. Digiturkle pazarlik halindeyim, fiyati dusurduler ama daha dusurmek icin uygun fiyatla izleyen birinin numarasini istiyorlar.

Yardimci olabilecek biri varsa cok memnun olurum

• emir66 E kullanıcısına yanıt
    Örnek göstersende hayır öyle bir işlem yok vs diye geçiştiriyorlar yalan konuşuyorlar denemişliğim var bir çok kez :)

• Valla o fiyatin daha altindan vericem siz yeterki numara verin dediler

• Geçen sene teknosa böyle bir paket sattı mı?
    Şundan soruyorum, bu sene geçti ama seneye bu paketi çıkmasını bekleyelim mi anlamında.
  • Bu paketi mevcut üyeliğine indirim olarak tanımlatabilen oldu mu?
  • Paketi alan birinden tel numarasi alabilirsem ben tanimlaticam

• geçen yıl next kampanyası ile aldığım üyeliğim 2 kasımda bitiyordu bu paket çıkınca 380 liradan aldım ve üyeliğimi iptal etmeden bu paketi aktif ettirdim ve aktivasyonu müşteri hizmetleri yaptığı içinde aktivasyon ücreti ödemedim ,

tabi bunu ilk aradığınız müşteri hizmetleri olmaz diyor banada ilk aradığım müşteri hizmetleri olmaz yeni üyelik olacak dedi bende şikayet kaydı açtım ertesi gün genel merkezden arayan bayan tüm işlemleri sorunsuz şekilde yaptı normal müşteri hizmetlerinin birçok konuda bilgiside yok yetkiside kısıtlı o yüzden olmaz diyenlerle hiç lafı uzatmayın çözüm sunamıyorlar çünkü direk şikayet kaydı açın genel merkezden arayanların hem yetki panelleri daha geniş hemde isteklerinize daha hızlı şekilde çözüm üretiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.