Şimdi Ara

Digitürk'ten Metro Turizm Yolcularına Özel Fırsatlar (Kişiye Özel Olabilir -20 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
12.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkaniza bakmadan olay mahalini terk edin
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    maçlardaki "ölmeye ölmeye geldik" tezahüratını çok ciddiye almışsınız!!
  • yorumlar çok iyi .
  • Kampanya yenilenmiş sanırım az önce bilgi aldım müşteri temsilcisinden, cihaz,kurulum vs bedava, ilk 3 ay 9,99, sonrası 26,99 ve 1yıl tahhüt istiyorlar.
  • Metro utanmadan kampanya yapıyor nasıl bir firma bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazed

Kampanya yenilenmiş sanırım az önce bilgi aldım müşteri temsilcisinden, cihaz,kurulum vs bedava, ilk 3 ay 9,99, sonrası 26,99 ve 1yıl tahhüt istiyorlar.

26,99 tlye lig tv mi yani?
  • Metro Turizm
    Metro Turizm Müşteri Memnuniyeti Sıfır.

Ebru S. | 21 Temmuz 2016 09:28

Metro Turizm 20.07.2016 tarihli 21.00 saatli Konya Ereğli- İstanbul seferindeyiz. Televizyonlarımız çalışmıyor, klimalar yetersiz ve muavinin kaba tavrına maruz kalıyoruz. Kağıt bardakta yarım bardak su verildi ve o bardakla içecek ikramı yapılacağı söylendi. Suyumuz bitmedi dediğimizde muavinin suyu bitirmeniz gerekirdi sözlerine maruz kaldık. Koltuklar dik konuma gelmiyor ve emniyet kemerlerimiz yok. Kapalı alanlarda sigara içmenin yasak olduğu halde şoförümüz sigara içmeye devam ediyor. Çözüm için yardım istediğimizde türlü bahaneler uyduruluyor. Müşteri memnuniyeti sıfır. Alınan parayı kesinlikle hak etmiyorlar.

Metro Turizm
    Metro Turizm Kayıp Valiz!

Emre Z. | 21 Temmuz 2016 09:21

Otobüse valizimi teslim ederken herhangi bir fiş vermediler, istediğimde abi bir şey olmaz dediler ve valizimi teslim aldılar ancak Samsun Havza'ya geldiğimde valizim bagajdan çıkmadı. Abi büyük ihtimalle başkasına verdik biz onu dediler bulunmaz yapacak bir şey yok dedi çalışan. Personelinizden acil olarak geri dönüş bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 21 Temmuz 2016; 15:30:44 >

• metro'da muavin uyuyan bir kızın yüzüne malum sıvısını boca etmişti. yanılmıyorsam 6 yıl yedi.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    ligtv yok sanırım
  • bitirim ikili olmuş bunlar.
  • binmeyin, bindirmeyin.Metro turizme
  • biraz hortlatmış olacağım ama bende zamanında metro turizmde şöförlük yapmış birisi olarak söylüyorum özellikle istanbul bölgesi araç sayıları fazla olduğundan dolayı kamil koç ve metro turizm şuanda tam biz acemi birliği.amacım karalamak değil zira şu an iki firmanında karadeniz ve ankara bölgesi şöförlerinde sıkıntı görmedim.gayette tecrübeli arkadaşlarım var.kışın ne olur tecrübesizler çıkarılırmı onu bilemem ama.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.