Şimdi Ara

DIGITURK TÜRKSAT'A TAŞINIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digiturk'ün Türksat uydularındaki yeni 5 paketi. İçerisinde LİG TV dışında belgesel ve erişkin kanalları da var. Görünen o ki Digiturk, D-Smart'a Türksat üzerinde de rakip olacak.

http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php

+ Digiturk HD paket : 12687 / V - Dikey / 11400
    + Digiturk Temel paket : 12687 / V - Dikey / 11400
    + Digiturk T21-1 : 11714 / V - Dikey / 6000
    + Digiturk T21-2 : 11729 / V - Dikey / 15555
    + Digiturk T21-3 : 11742 / V - Dikey / 3600

• Digi eutelsattan vazgeçmez onla anlaşması var turksat nerde saçma kanal var doldurmuş uyduyu tv de sadece 10 kanal var yazık.
  • eutelsatın görüntü kalitesi bana daha iyi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Digi eutelsattan vazgeçmez onla anlaşması var turksat nerde saçma kanal var doldurmuş uyduyu tv de sadece 10 kanal var yazık.

Tabi ki vazgeçmez, Türksat'a sadece bazı kanalları taşıyacak. Belgesel kanalları, yetişkin kanalları, ulusal kanallar ve Lig TV. Türksat müşterisini kaybetmek istemiyor. Yoksa eutelsat yayını öncelikli olmaya devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPanter

Digiturk'ün Türksat uydularındaki yeni 5 paketi. İçerisinde LİG TV dışında belgesel ve erişkin kanalları da var. Görünen o ki Digiturk, D-Smart'a Türksat üzerinde de rakip olacak.

http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php

+ Digiturk HD paket : 12687 / V - Dikey / 11400
    + Digiturk Temel paket : 12687 / V - Dikey / 11400
    + Digiturk T21-1 : 11714 / V - Dikey / 6000
    + Digiturk T21-2 : 11729 / V - Dikey / 15555
    + Digiturk T21-3 : 11742 / V - Dikey / 3600

bir tanede 24444 sr li tp si var.
    uzun süredir var zaten bu paketler.

turksata taşındığını nereden çıkardınız

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Türksat paketi hazırlığı içinde, taşınma olayını da bir üst mesajda açıkladım. Türksat üzerinden LİG TV haricinde de paket sunmaya başladı ve Türksat üzerindeki kanal sayısını arttıracak. (Bu ay içinde en az 10 kanal daha eklenecek)

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/yeniturksatpaketleri

Digiturk Turksat'a taşınıyor başlığı ise Digiturk'un Turksat'da yayında olduğuna dikkat çekmek için kullanıldı.

• Ligtv muhabbetine türksat kullanıcılarındanda yolucak.ciddi bi pay gelir ordan.belgesel kanalları falanda ligtv şartlıymış.zaten sadece belgesel falan verse kurtarmaz onları herkes türksat ister çanak parası servis parası muhabbeti kalkar.ligtv ile beraber döşeyince iyi kar getirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 milyon abonenin anteni akıllı zaten yönünü türksata çevirirler
  • digitürkün türksattaki paket sayısını artıracağına sevindim filim kanalları olarak moviemax paketinin dört kanalı zaten mevcut türksat üzerinde diye biliyom blue hustler ve playboy erotik paketinden iki kanalıda vardır demekki anladığım kadarıyla penthouse türksata gelecek sanırım belgesel paketi ve spor paketide yerini alınca türksatta dizimax paketi,çocuk paketi,haber paketi,müzik paketi ve dünya kanalları paketi eutelsat üzerinde yayın yapmaya devam edip türksata gelmeyecekmi?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPanter

quote:

Türksat paketi hazırlığı içinde, taşınma olayını da bir üst mesajda açıkladım. Türksat üzerinden LİG TV haricinde de paket sunmaya başladı ve Türksat üzerindeki kanal sayısını arttıracak. (Bu ay içinde en az 10 kanal daha eklenecek)

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/yeniturksatpaketleri

Digiturk Turksat'a taşınıyor başlığı ise Digiturk'un Turksat'da yayında olduğuna dikkat çekmek için kullanıldı.

link eski baya sanırım.
    türkmax felan yazıyor.

• quote:

link eski baya sanırım.
    türkmax felan yazıyor.

Link eski sayılmaz ama pek güncellemiyorlar. Yeni kanallar yayına başladığında güncelleme yaparlar. Bayilerine Türksat paketleri için duyuru geçmeye başladıklarına göre Türksat = D-Smart denklemini bozmayı kafaya koymuşlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

digitürkün türksattaki paket sayısını artıracağına sevindim filim kanalları olarak moviemax paketinin dört kanalı zaten mevcut türksat üzerinde diye biliyom blue hustler ve playboy erotik paketinden iki kanalıda vardır demekki anladığım kadarıyla penthouse türksata gelecek sanırım belgesel paketi ve spor paketide yerini alınca türksatta dizimax paketi,çocuk paketi,haber paketi,müzik paketi ve dünya kanalları paketi eutelsat üzerinde yayın yapmaya devam edip türksata gelmeyecekmi?...

Hangi kanalların geleceğini bilmiyorum. Yakında bayi olan arkadaşlar forumlarda duyuru yapmaya başlarlar, şu kanallar şu kadara hemde Türksatta yayında konularını görmeye başladığımızda kanallar belli olmuş olur. Bildiğim net olan tek şey yakın zamanda Türksat paketine 10 civarı yeni kanal ekleneceği ama o kanallar hangileri olacak bilmiyorum. Ulusal HD kanalların olmasını bekliyorum.

• Adamlar her yerden para kazanmanın yolunu buluyorlar. İçerik zenginleştirerek Turksat'tan vazgeçemeyenler içinde alternatifler sunuyor. Bu hizmeti de paraya çevirmiş oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.