Bildirim
Digitürk'ün uydu yayınından farkı ne?
JACK & JONES, JJEMIL KNIT LS POLO, Triko, Erkek, Siyah , M : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6QGVTH9
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neredeyse hiç bir farkı yok. Yanı var ama o kadar para vermeye değmez. işte belgesel kanalları, 1 tane sinema,1 tane dizi kanalı, maç haricinde açık olan ligtv vs. bunlar için para vermeye değmez. Bende full paket var ama bizimki alışkanlıktan. 15 sene oldu artık. Yoksa ona bile para vermeye değmez. Digi eskiden iyiydi. Bir de o zamanlar netflix-disney vs. de yoktu.
-
Digitürk bein olduğundan beri berbat lig izlemiyorsan alma.
-
Ailenin yıldızı paketiyse 30 civarı farklı kanal var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 13 Mart 2023; 21:20:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuruldu, memnun kalmadım. Kanal yerleri değişmiyor. Adeta kanal dayatması yapılmış. Ben sana bunları veriyorum, sırayla bunları izleyeceksin der gibi bir sistem kurmuşlar.
-
Favori yapabilirsin kanal sıra için para ödüyorlar değiştirmezler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X