Bildirim
Digitürk ve Lcd Monitör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çevirici kablolar yardımı ile halledebilirsin herhalde. Bir ucu scart diğer ucu renkli olan kablodan alırsın, sesi ayrıca hoparlörlere bağlaman gerekir büyük ihtimalle. Sarı olan video kablosunu da bir şekilde çevirip VGA'dan veya DVI'dan bağlama şansın olabilir. Bu tarz bir çevirici var mı emin değilim ama sanki bir ara görmüştüm Ankara'daki Ankapol sinemasının orada tuhaf tuhaf kablolar satan dükkanda. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara'daysan bahsettiğim yere gitmelisin. -
vidoyu vgaya dönüştüren bi aparat var ben sordum 100 dolar demişlerdi -
Tsk ederim bende Ankara da yasıyorum dedigin yeri bilir gibiyim ama netses arkadasıma bakarsak ben en iyisi bi tv alırım ufak bi kabloya mı para verelim degil mi?
Ama ucuz kablolar yardımıyla oluyorsa arastıracagım -
Arkadaslar daha makul bir fikri olan ya da bu işi bilen var mı -
Bahsettiğin çeviricileri önceden bulmak çok zordu ama artık bulunabiliyor özellikle oyun konsolları sayesinde. Xbox ve Playstation için bazı Çin malı çevriciler var piyasada. Senin için birkaç yere sordum. Şu sarı video girişi olup da VGA çıkışı olan Xbox konsolu şeklinde bir çevirici varmış. Eski Xbox'ın küçüğü şeklinde. O büyük ihtimalle işini görecektir. Ankara'da bulamadım ama Eminönü'nde kesin vardır diyorlar. İstanbul'da tanıdıkların varsa bir baksınlar. O çevirici sayesinde sarı olan girişe digiturk receiver'ının scart ucunu bağlarsın, VGA çıkışından da monitörüne bağlarsın. Büyük ihtimalle çalışır. Çeviricilerin tam fiyatlarını bilmiyorum ama 20 YTL civarında olduğunu söylediler. -
ortagım eline saglık daha ne yapcaksın ben bi caresine baktırrım doğu bank ı kastetmişler galiba eminönü derken
cok tesekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X