Arkadaşlar bende digitürk anteni vardı, şimmdi de apartmana dahili çanak anten sistemi bağlattılar. hem digitürkü hem de bu merkezi anten yayınlarını (en azından türksat yayınlarını), receivere tak çıkar yapmadan seyretmenin bir yolu (herhangi bir ekstra aparat da dahil) var mıdır. yoksa her defasında tak çıkar mı yapmak zorundayım? şimdiden teşekkürler..
arkadaşım büyük sitelerde bu sistemi yapıyo dt aç bi telefon sor yardımcı olurlar....
Diseq switch ile yapabilirsin.
dediğiniz gibi yaptım; disecq switch kullandım, 1 nolu girişe dahili anten dağıtıcısından gelen (türksata çevrili) kabloyu taktım, 2 nolu girişine de digitürk anteninden gelen kabloyu taktım. ama digitürk sinyal seviyesi %10-15 arasına düştü ve birçok kanal göstermez oldu. sorun nerede olabilir. neyi yanlış yapıyor olabilirim? bana yardımcı olabilecek bir site öneriniz ya da bi açıklamanız olursa çok sevinirim. (bu arada digitürkü aradım doyurucu bi cevap alamadım malesef)...
www.turkeyforum.com bir bak bir ara bende dahili dt kablosunu taktım hiç bir şey yoktu sonra öğrendim ki loft değeri 10000 olacakmış yapınca oldu. kolay gelsin.