Şimdi Ara

digitürk te fox tv ve show tv silindi yardımm acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • digitürk de fox ve show tv silindi otomatik kurulum yaptım gelmedi frekans aradım yine olmadı lütfenn yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk'te FOX TV ve SHOW TV'nin Yayınlanmamasının Nedenleri

Bildiğiniz üzere, Digitürk platformunda FOX TV ve SHOW TV kanalları 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla yayından kaldırılmıştır. Bu durum, izleyicilerde "Digitürk'te FOX TV neden yok?", "FOX TV Digitürk'te neden yok?" ve benzeri sorulara neden olmuştur.

Digitürk'ün resmi açıklamasına göre, FOX TV ve SHOW TV'nin yayın haklarının yenilenememesi nedeniyle bu kanalların platformdan kaldırıldığı belirtilmiştir. Ancak, yayın haklarının neden yenilenemediği konusunda detaylı bir açıklama yapılmamıştır.

Bu gelişme, söz konusu kanalların Digitürk aboneleri tarafından sıklıkla izlenmesi nedeniyle hayal kırıklığı yaratmıştır. FOX TV, özellikle spor müsabakaları ve haber programlarıyla öne çıkan bir kanaldır. SHOW TV ise eğlence programları ve dizileriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Digitürk aboneleri, FOX TV ve SHOW TV'yi başka platformlar üzerinden izlemeye yönelebilirler. Bu platformlar arasında D-Smart, tivibu ve Vodafone TV gibi seçenekler bulunmaktadır.

FOX TV ve SHOW TV'nin Digitürk'e ne zaman geri döneceği henüz belli değildir. İki tarafın da yayın hakları konusunda anlaşmaya varması durumunda, kanalların yeniden platforma eklenmesi beklenmektedir.

Bu konudaki en güncel bilgileri Digitürk'ün resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cihazinin fisini cikar tak kanal kurulumunu yap hala gelmiyorsa kanallar mecburen servisi ariycan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bülent Çelik

cihazinin fisini cikar tak kanal kurulumunu yap hala gelmiyorsa kanallar mecburen servisi ariycan

eyvallah teşekkür ederim kardeşim akşam deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvann23

digitürk de fox ve show tv silindi otomatik kurulum yaptım gelmedi frekans aradım yine olmadı lütfenn yardım

slm
    cıhaz kendı yazılım taraması yaptıgı ıcın canak ayarınız gıdınce
    otomatıkman kanallarda sılinıyor
    45tl dt servısıne vermenıze gerek yok
    uyducu cagırıp canagınızı ayarlatın 20tlye yaptırabılırsınız

menuden kolay kuruluma gırıp uydu taraması yaptırın gerı gelır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 13 Eylül 2012; 16:18:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.