Şimdi Ara

LG Smart Tv'den yasaklı Youtube'ye giriş yapılabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,malumunuz Youtube bir süre önce yasaklandı,yasakları pc den aşabiliyoruz ancak bunun smart tvler içinde bir çözümü varmı acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

LG Smart TV'den Yasaklı YouTube'a Giriş: Mümkün mü?

LG Smart TV'nizde YouTube erişiminiz kısıtlandıysa, bu durum can sıkıcı olabilir. Neyse ki, televizyonunuzdan yasaklı sitelere erişmenize olanak tanıyan birkaç yöntem vardır.

DNS Değiştirme

DNS değiştirme, yasaklı sitelere erişmenin en yaygın yollarından biridir. DNS, internetteki web siteleri ve sunucular arasındaki bağlantıları yönetmekten sorumlu olan bir sistemdir. LG Smart TV'niz için özel bir DNS sunucusu kullanarak, yasaklı sitelere erişimi engelleyen varsayılan DNS ayarlarını atlayabilirsiniz.

VPN Kullanma

Bir VPN (Sanal Özel Ağ), internet trafiğinizi şifreleyerek ve güvenli bir tünel üzerinden yönlendirerek çevrimiçi etkinliğinizi gizler. Bu, LG Smart TV'nizden yasaklı sitelere erişmenizi sağlayarak konumunuzu ve IP adresinizi gizler.

Ağ Ayarlarını Değiştirme

Bazı durumlarda, ağ ayarlarınızı değiştirerek yasaklı sitelere erişebilirsin. LG Smart TV'nizde, ağ ayarlarınıza gidin ve "Manuel" yapılandırmayı seçin. Ardından, özel bir DNS sunucusu veya VPN sunucusu ayarlayın.

Önemli Notlar:

• Yasaklı sitelere erişmek için verilen yöntemler yasalara uygun olmayabilir.
    • DNS değiştirme veya VPN kullanma, televizyonunuzun performansını etkileyebilir.
    • Televizyonunuzun garanti koşullarını ihlal edebileceği için bu yöntemleri kullanmadan önce üreticinize danışın.

Bu yöntemleri denedikten sonra hala LG Smart TV'nizden YouTube'a erişemiyorsanız, başka bir cihaz kullanmayı veya internet sağlayıcınızla iletişime geçmeyi düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunu ben de çözemedim. umarım bilen birileri yardımcı olur
  • Modem arayüzünden DNS değişikliği ile Smart Tv üzerinden Youtube programını kullanabilirsin . . .
  • Ağ ayarlarını yaparken smart tv de gelişmiş kurulumdan yapın dns ayarını smart tv üzerinden değiştirebilirsiniz.
  • ben lg smartta giriyorum tvde internet ag ayarlarini bul dns ayarinin degis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tvde dns yi nasıl değiştireceğimizi anlatırmısınız
  • Cok basit lg la serisinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkez20

Cok basit lg la serisinde.

LG 55LA860V Modelini kullanıyorum ama ağ kısmına girdiğimde değiştir diye bir seçenek yok.
  • merkez20 kullanıcısına yanıt
    Eminim çok basittir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağ ayarları, bağlantı ayarlarında manuel değiştirme veya DHCP ayarlarını değiştir gibi bir seçenek olmalı.

Yabancı forumlarda şöyle cevirebileceğim bir kısım buldum ama size uyar mı bilemedim:

1) ana ekranda ayarlara ve ağ ayarlarına git
    2) bağlantıyı başlat de be networke bağlan
    3) bağlandıktan sonra "diğer ağ listeleri" kısmından "uzman"ı işaretle ve bağlantı noktası seçeneğine geç.
    4) Bağlantı noktası kısmında DNS seçenekleri olmalı.

diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotla

Ağ ayarları, bağlantı ayarlarında manuel değiştirme veya DHCP ayarlarını değiştir gibi bir seçenek olmalı.

Yabancı forumlarda şöyle cevirebileceğim bir kısım buldum ama size uyar mı bilemedim:

1) ana ekranda ayarlara ve ağ ayarlarına git
    2) bağlantıyı başlat de be networke bağlan
    3) bağlandıktan sonra "diğer ağ listeleri" kısmından "uzman"ı işaretle ve bağlantı noktası seçeneğine geç.
    4) Bağlantı noktası kısmında DNS seçenekleri olmalı.

diyor.

teşekkür ederim deneyeceğim
  • Belki biliyorsunuzdur ama alternatif DNS'ler için OpenDNS ( 208.67.222.222 , 208.67.220.220 ) ve Google DNS (8.8.8.8 , 8.8.4.4 ) en popüler olanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotla

Belki biliyorsunuzdur ama alternatif DNS'ler için OpenDNS ( 208.67.222.222 , 208.67.220.220 ) ve Google DNS (8.8.8.8 , 8.8.4.4 ) en popüler olanları

8 8 4 4 dns ile problem çözüldü cevaplar için teşekkür ederim
  • genel olarak tvlerde, ağ ayarları vardır. oraya girerek dns ile ilgili kısmı bularak ya google ya da yandex dns lerini yazarak yasaklanan siteleri açabilirisiniz. samsung veya philips içinde geçerli bu.
  • hakan_alkan H kullanıcısına yanıt
    kardeş bende de 42la640 var. ayarlar kısmı aynıdır zannediyorum ama dns ayarını nereden değiştireceğim, bulamadım. manuel kurulum lısmına girince erişim noktası listesi, SSIDyi girin WPS-PBC WPS-PIN gibi seçenekler var. nereden girip nasıl değiştircez dnsyi.. @hakan_alkan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.